{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

15 steder du bør besøke før du fyller 25

general-girlfriends-waterfall-swimming-mountain-view-cover

15 steder du BØR besøke før du fyller 25

Verden er stor (selv om den kan virke liten i dagens situasjon) og det er så mange steder å se og oppleve... men det er noen steder du bør oppleve mens du fortsatt er ung! Noen byer, festivaler og andre ting er rett og slett morsommere når du ikke har noen forpliktelser og fortsatt er ung og fri. Her er 15 steder du BØR besøke før du fyller 25!

1. New Zealand

Adrenalinjunkie'ens paradis! Dette er stedet er ideelt for deg som liker å hoppe i fallskjerm, strikkhopp, rafting, fjellklatring, snowboarding, zorbing og sååå mye mer!

2. India - Holi Festivalen

India er en egen verden i seg selv og her finner du kulturer som ikke finner noe annet sted i verden! Vil oppleve farge og glede i perfekt harmoni, da er Holi festivalen det perfekte stedet for deg. Dette er noe alle bør oppleve minst en gang i livet!

3. Costa Rica

Om du reiser til Costa Rica, anbefaler vi deg å reise som frivillig, for det finnes ingen bedre måte å oppleve det fantastiske dyrelivet på! Det er også mange andre spennende ting å oppleve i Costa Rica, som for eksempel surfing, dykking, de fantastiske strendene og den frodige jungelen.

4. Sør-Afrika

Sør-Afrika er en drømmedestinasjon for backpackere! Opplev surfing i Cape Town og hopp på en buss på vei til Johannesburg og bli kjent med andre backpackere.

5. Kroatia

Kroatia er et utrolig vakkert land og en av de beste måtene å oppleve landet på er ved å seile mellom de ulike øyene sammen med andre unge eventyrere. Øyhopping er aldri feil!

6. Indonesia

I Indonesia finner du mange av verdens vakreste dykkesteder! Vi anbefaler deg å dykke på Gili øyene, Komodo Island eller Palau Weh Island. Her kommer du til å oppdage en helt ny verden og et utrolig dyreliv under vann..

7. Brazil

Brazil er et perfekt land for backpacking! Det er massivt, byr på ekstremt mye forskjellig og det er gode transportmuligheter til naboland. Opplev yrende byliv, fantastiske strender og et fargerikt miljø.

8. Australia

Road Trip i Australia er fanatstisk! Lei en Campervan og opplev Australia på din egen tid, bo i bilen og reis dit du vil! Denne reisemåten gir deg friheten til å gjøre akkurat som du har lyst til og du kan velge utsikten din selv hver eneste morgen.

9. Mongolia

Asia-mongolia-yurd-plains-cover

Mens vi er inne på fantastiske steder; en togtur gjennom Russland, Mongolia og Kina er verdt en tanke! Du får oppleve avsideliggende steder, møte de lokale og se unike naturlige underverk underveis.

10. California

Å surfe i California er som å lære å lage pizza i Italia! California er fødestedet til dagens surfe-kultur, så opplev strendene, bølgene, de solbrune menenskene og de fantastiske byene som California kan by på.

11. Kenya

Safari er en utrolig opplevelse i seg selv - det å dra på camping safari er enda bedre! Du bør tenkte å dra mens tanken om camping hver natt i midten av en nasjoanlpark fortsatt fasinerer deg (før du begynner å få vondt i ryggen med andre ord). Kenya har noen av de beste safari opplevelsene i verden, så gjør deg klar for å krysse av "the big five" på listen din!

12. Peru

Det er så utrolig mye å se og gjøre i Peru! Gå Inka Trail til Machu Picchu, tilbring noen dager i Amazonas, overnatt hos en lokal familie på en øy i Lake Titicaca og prøv sandboarding i Huacachina.

13. Barcelona

Det er en uforglemmelig opplevelse å studere spansk i Barcelona i sommerferien! Du blir kjent med nye mennesker fra andre land, ny kultur og får oppleve denne spennende byen på en måte du ikke ville ha gjort ellers.

14. Canada

Canada's naturlige skjønnhet er umulig å beskrive! Gå igjennom en av Canadas mange nasjonalparker, dra på teltur og tilfredsstill din indre adrenalinjunkie med elverafting og ekstrem ziplining.

15. Thailand

koh-lanta-thailand-beach-cover

En gigantisk fest, på en hvit sandstrand, på en liten øy rett utenfor Thailand - hvor alle de andre backpackerne samles. Trenger vi å si noe mer?

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...