{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

3 kule ting å se og gjøre i Singapore

Utsikt over Gardens by the Bay i Singapore

Derfor bør du ta deg en 3-dagers stopover i Singapore når du flyr inn til Asia

Singapore er en av de kuleste byene i hele verden. Overraskende og vakker arkitektur, natur som tar pusten fra deg og i tillegg gir byen deg den "'the-sky-is-the-limit'' følelsen som ikke skjer så ofte. Singapore er bitteliten, men det gjør også at du rekker å oppleve mye på bare et par dager eller som et tillegg til reisen din i Asia eller Oseania. Her får du noen av stedene du bare MÅ se om du tar turen dit! 

Skytrain At Singapore Airport
Den perfekte stopover destinasjonen
Singapore kan by på en god blanding av kulturer, smaksrik mat og noen av de kuleste attraksjonene som finnes. Fra den futuristiske Gardens by the Bay til den ikoniske Marina Bay Sands, her er det noe for enhver smak. I tillegg er byen en av Asias store knutepunkt for flytrafikk som gjør det utrolig lett å ta seg noen dager her på vei til en annen destinasjon. Singapore har også et rykte på seg for å være sikker, ren og veldig enkel å reise rundt i, så du kommer ikke til å ha noen problemer med å oppdage denne byen på egenhånd.
Singapore

Du opplever en god blanding av spennende kulturer i denne byen

Når Singapore blir nevnt så er det gjerne i samme setning som "den mest moderne byen i verden". Og den er jo en av dem, men det er også så vanvittig mye annet som er viktig å trekke frem. Singapore er kanskje en av de mest multikulturelle byene der ute. Her møtes forskjellige kulturer, religioner og folk fra alle lag i livet i dette lille stykket av et tropisk paradis. Noen ganger så føles Singapore veldig Sørøst-Asiatisk ut, men du ser tydelig den japanske og kinesiske innflytelsen. Det hele gjør at man får et fargerikt utvalg av lukter, lyder og smaker som gjør Singapore til en perfekt stopover-destinasjon når du flyr inn til Asia eller Oseania.

Byen er jo i dag (som nevnt tidligere) en pulserende moderne by og vi er ganske sikre på at du har sett den populære skyline - som i seg selv er veldig kul. Men hva er det merkelige tre-lignende tingene? Og hva har de puttet på toppen av bygningen? Vel ... her får du svarene!

Marina Bay Sands in Singapore with tropical vegetation below

1. Gå blant gigantiske kunstige trær

Det høres kanskje litt merkelig ut, men du kan faktisk ikke besøke Singapore og IKKE ta turen til Gardens by the Bay. Det er en massiv park klemt mellom havet og Marina Bay Sands hotel (på bildet ovenfor) og har en bemerkelsesverdig arkitektur, en hel haug med planter, blomster og skulpturer og i tillegg er det et veldig deilig sted å bare henge. Mange fra Singapore bruker parken på kveldstid for å omgås familien eller fly drager med barna. Det er en skikkelig god stemning der og i tillegg er det helt gratis.

MEN, du kan også betale deg inn og besøke noen av attraksjonene i parken som for eksempel den vakre "cloud forest" (se under), the Supertree Observatory eller the Flower Dome. Cloud Forest er faktisk verdt prisen fordi det er en veldig unik bygning i tillegg til den interaktive opplevelsen. Singapore tar virkelig arkitektur til nye høyder og det er også godt å komme seg unna den høye luftfuktigheten som legger seg gjennom hele byen.

Du bør ta turen dit på kvelden for da får du sett det spektakulære lysshowet som kjøres tre ganger hver kveld i Supertree Grove. Disse supertrærne er konstruksjoner som skal se ut som ekte trær og noen vil kanskje si at de ligner Baobab trær? På dagtid er de mer naturlige mens på nattestid så vekkes de til liv med både lys og lyd. Bare se selv her! 

2. Dra på en kulturell og kulinarisk reise i Chinatown og Little India

Som nevnt så er jo Singapore en av de mest moderne byene i verden, men det er også utrolig mye kulturell historie her! Ta for eksempel Little India og Chinatown, to av de mest fornemme områdene i byen. Her får du mye godt å drikke og spise og i tillegg kan du besøke en av de mange hinduistiske eller kinesiske templene. Et ganske kjent landemerke er Sultan Mosque, som ligger i det historiske Kampong Glam distriktet. Du kan ta deg en guidet tur i moskeen, men som foodiene vi er så anbefaler vi at du opplever nabolaget i stedet. Her finner du Sør-Indiske matretter, mat fra Midtøsten og til og med en bistro hvor du kan nyte noen svenske kjøttboller og den klassiske kladkaka (en form for klissete sjokoladekake). Det er noe for enhver smaksløk i denne byen og hvis magen ikke har begynt å rumle enda så vil luktene og fargene i Kampong Glam gjøre noe med det. Selv om du besøker Singapore på grunn av den moderne arkitekturen så er det vanskelig å ikke få med seg innslag av de mange forskjellige kulturene som er roten til dette landets historie.

3. Nyt utsikten fra taket på det berømte Marina Bay Sands hotel

Marina Bay Sands i Singapore er mye mer enn et hotell og er et veldig kult sted å tilbringe noen timer. Uansett om du har råd til å overnatte eller ikke (kanskje ikke...) så kan du allikevel få en smakebit av hva denne luksusresorten kan tilby. Her kan du sprade rundt i et gigantisk kjøpesenter med kun high-end brands, fantastisk mat på food court der det er flere rimelige alternativer (selv om rimelig er relativt i Singapore!). 

For å få den komplette opplevelsen så anbefaler vi at tar heisen opp 56 etasjer for å få en helt vanvittig utsikt over Singapore sin skyline og den tilhørende bukta. Ta med deg noe å drikke på for å på toppen av dette taket serverer de cocktail til 30 dollar stykk. Om du tar turen opp på taket på kvelden får du prima utsikt til lys- og vannshowet som kjøres ved vannkanten på hotellet. Det er vanskelig å fange dette på et bilde, men du får kanskje et lite inntrykk av det nedenfor. Alt i alt, så er det et ganske surrealistisk besøk for de fleste som ikke ble født med en sølvskje i munnen, men også veldig morsomt og en opplevelse som gjenspeiler den ''over-the-top''- greia som Singapore er kjent for.

Lyst til å legge til ett stopp i Singapore på reiseruten din?

Det massevis av morsomme party hostel rundt om i byen, spesielt i områdene rundt Chinatown og Little India. Flere barer, fantastisk mat og mye å gjøre. Det gjelder for hele byen.

Våre reisespesialister kan hjelpe deg med å planlegge det perfekte tillegget til reisen din, uansett hvor du har tenkt til å reise. Du slipper å finne de beste flybillettene, det gjør vi for deg! Snakk med oss om din neste reise!

Skriv til oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...