{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4 fete rutemuligheter på Den Transmongolske Jernbane

Train Transsiberian Railway Mongolia Green Steppes

Få overblikk over rutene på den villeste (og lengste) jernbanen i verden!

Når du reiser med den Transsibiriske og Transmongolske Jernbane, er det mange forskjellige rutekombinasjoner å velge mellom. Du kan velge på basis av hvor mange stopp du vil hav underveis, hvilke land du vil fokusere dine opplevelser omkring, om du vil starte i Kina eller i Russland, og naturligvis hvor mye du er villig til å betale. Her får du et enkelt overblikk over fire forskjellige rutemuligheter på verdens lengste jernbane.

Book et møte og planlegg din rute

Dette er den klassiske ruten som balanserer togreisen med tid nok til å nyte naturen og de fantastiske destinasjonene underveis. Ruten heter ikke The Vodkatrain for ingenting, da hele 12 dager av reiseruten er i Russland. Her kan du bl.a. se frem til at oppleve Russlands historiske og ekstravagante storbyer, St. Petersburg og Moskva, og beundre den enorme og utrolig smukke Baikal sjøen ved den sibiriske byen Irkutsk.

The Vodkatrain-ruten gir deg derimot også godt med tid i Mongolia så du kan oppleve byer som Ulan Ude og Ulan Bator. Du kommer dessuten til å få muligheten til å overnatte under den mongolske stjernehimmelen i en ikonisk Ger Camp.

Avsluttningsvis tar denne togreisen deg med til din endestasjon Beijing, hvor du har mulighet til å oppleve historiske kinesiske monumenter, gå langs den kinesiske mur og spise spennende street food. 

Moskva

Ruten:

St. Petersburg - Moskva - Irkutsk - Baikal - Ulan Ude - Ulan Bator - Trelj National Park - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 27.777 kr.

Varighet: 21 dager 

Les mer om ruten

Denne ruten kan enkelt beskrives som en ekspress-versjon av The Vodkatrain, og passer for deg som gjerne vil optimalisere reisetiden og som er mer opptatt av å oppleve selve togreisen Den Transmongolske Jernbane og derfor kun vil prioritere de aller viktigste severdighetene underveis. Denne ruten er også betydelig billigere, og kan fungere bra hvis du tenker å ta Den Transmongolske Jernbane som en del av en lengre reise. 

Ruten starter med en enkelt dag i Moskva før dere reiser videre med tog til Baikalsjøen i Sibir. Etter et par dager ved den vakre Baikalsjøen, reiser dere direkte til Mongolia, hvor dere har en overnatting ved de flotte slettene i Trejl National Park. Herfra krysser dere Gobiørkenen med tog, og fortsetter reisen mot dere endestasjon Beijing.

baikalsjøen

Ruten:

Moskva - Baikal - Irkutsk - Trelj National Park - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 14.875 kr. 

Varighet: 13 dage

Les mer om reiseruten

Hvor Vodkatrain og Siberian Shuttle stoppen på de mest anerkjente stedene langs jernbanen, tar The Cossack seg tiden til å besøke alle de små og finurlige destinasjonene i tillegg.

Forutenom de klassiske stoppene langs ruten tar denne turen deg med til steder som Kharkhorin, Erdene Zuu og Khustai National Park for gå i Genghis Khans fotspor, besøke et av de eldste bhuddistiske templene i Mongolia og se sjeldne Prezwalski hester gresse på slettene.

I Russland får du dessuten oppleve noen av Sibirs gammeldagse storbyer som Yekaterinburg og Kazan som står i kontrast til de mer moderne byene i vest som dere også skal besøke. Utforsk bl.a. de spennende markedene, smak på den annerledes, men gode maten, og dykk helt ned i den russiske historien med fortellinger fra Tsar-rikets tid, 1900-tallets kommunistiske revolusjon og verdenskrigene.

Kazan

Ruten:

Beijing - Ulan Bator - Kharkhorin & Erdene Zuu - Khustai National Park - Ulan Bator - Ulan Ude - Irkutsk - Baikal - Yekaterinburg - Kazan - Murom - Suzdal & Vladimir - Moskva - Sankt Petersborg

Pris: Fra 38.860 kr. 

Varighet: 26 dage

Les mer om denne ruten

Denne ruten er for deg som gjerne vil hoppe over opplevelsene i Sibir for til gjengjeld ha mer tid til å komme under huden på Mongolia. Ruten tar deg med helt ut i Gobiørkenens flotte landskaper, hvor du får oppleve det mongolske nomadelivet langt vekke og helt isolert fra den moderne sivilisasjon. 

Du starter reisen i Moskva før du tar toget i et langt strekk mot Mongolia og Ulan Bator. Fra Ulan Bator går turen innom Khakorin for å oppleve noen av de fascinerende monumentene fra tiden da Genghis Khan og hans mongolske krigere hadde verden i sin hule hånd. Deretter reiser dere lenger ut mot de mongolske sletter for å se Orkhon Waterfall og sove i Ger Camps under den mongolske stjernehimmelen. Før dere returnerer til Ulan Bator skal dere også ta turen helt ut til Bayangobi, hvor dere virkelig får sett Gobiørkenens dramatiske landskap - hold utkikk etter ørkenrever, ulver og ørner når dere enten vandrer eller rir på kameler gjennom ørkenens gyldne sletter.

Turen avslutten med å returnere til Ulan Bator, før dere reiser videre med jernbanen til Beijing og den Kinesiske Mur.

Mongoliet

Ruten:

Moskva - Ulan Bator - Khakhorin - Orkhon Valley - Bayangobi - Ulan Bator - Beijing

Pris: Fra 21.473 kr. 

Varighed: 15 dage

Les mer om ruten her

SKREDDERSY DITT EGET EVENTYR?

Vil du egentlig helst selv velge og vrake mellom de mange spennende destinasjonene langs den transsibiriske og transmongolske jernbanen? Det er ikke et problem! Book et møte med oss, så kan vi sammen skreddersy den perfekte togreisen for deg.

Book en reisesnakk

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...