{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4 høydepunkter i Vietnam som alle bør oppleve

asia-vietnam-hanoi-ladies-in-boat

Våre beste tips

Vietnam er en evig populær backpackerdestinasjon, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Fantastisk natur, en søt og gjestfri lokalbefolkning, og smakfull mat! Dessuten er det fortsatt mange steder i landet som er relativt uberørt av turisme. Vi har selv vært der, og deler derfor våre tips til 4 fantastiske opplevelser som du ikke vil gå glipp av! 

1. Seiling i Halong Bay

Solnedgang ved Halong Bay

Hvis du skal besøke Vietnam så må du definitivt også ta turen forbi Halong Bay i den nordlige delen av landet. Halong Bay er ett av verdens 7 naturvidundere, og det er en helt fortryllende opplevelse å seile rundt blandt de 2000 klippeøyene i bukten! Gled deg også til å overnatte i en idyllisk bukt hvor du vil kunne nyte stillheten i blanding med dyrelyder fra de omkringliggende klippeøyene.

2. Trekking i Sapa

Risåkre i Sapa

Hvis du er typen som kan like å holde deg i aktivitet og som elsker flott natur, så er en fottur i den nordlige delen av Vietnam et opplagt valg. Sapa-regionen er utrolig populær for fotturister, og området byr på mange forskjellige landsbyer med mange ulike kulturer. Her kan du virkelig oppleve det autentiske Vietnam.

3. Urban feel i Ho Chi Minh City

Saigon River renner gjennom Ho Chi Minh City i Vietnam

Vietnam er et land med mange ansikter og etter du har vært i nordvietnam er du også nødt til å utforske den sørlige delen av landet, slik at du kan si at du virkelig har opplevd Vietnam. I Ho Chi Minh City kan du få en rundtur bak på en av de lokales scooter. På den måten vil du få kunne titte bak 'turistteppet' og få et innblikk i bylivet og matkulturen som de lokale opplever den.

4. Et scootereventyr gjennom landet

På scooter gjennom Vietnam

Dette scooter-eventyret er for deg som gjerne vil reise gjennom landet og samtidig oppleve det autentiske Vietnam - off the beaten track-style. Du sitter på med en av de lokale på scooter, og sammen reiser dere gjennom små landsbyer og fortryllende nasjonalparker. På turen vil du få innblikk i det ekte vietnamesiske livet utenfor storbyene. Du kan starte din reise på flere forskjellige steder, og selv velge lengde på turen. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...