{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4 kule måter å utforske det ukjente Thailand på

Asia Thailand Umphan Trek Group Cover

Oppdag det genuine og ukjente Thailand på en av disse opplevelsesreisene

Thailand er et fantastisk og veldig populært reisemål, og det finnes så mange forskjellige måter å reise og oppdage denne destinasjonen på. Men hvordan bør du gjøre det hvis du vil oppdage hva Thailand virkelig har å tilby og ikke tilbringe hele tiden på et av de populære turiststedene? Vi har plukket ut fire forslag til opplevelsesreiser som lar deg bli kjent med Thailand utenfor allfarvei.

thailand-chiang-mai-pha-mon-village-local-cooking-gadv
Hilltribes Trek i Nordlige Thailand
Varighet: 5 dager Start: Chiang Mai Slutt: Chiang Mai Pris: fra NOK 2846,-
Les mer om turen

Dra på fottur gjennom flotte omgivelser og lokale landsbyer i Chiang Mai.

View over hills and jungle in Thailand

Er du klar for å utforske de mest imponerende omgivelser nord i Thailand til fots? Da er denne turen perfekt for deg! Området rundt Chiang Mai er kjent for sin fantastiske natur og det er helt annerledes enn de hvite sandstrendene som mange forbinder med Thailand. En av de beste opplevelsene du finner her er Ban Jabo Hilltribe-trekking. I 5 dager går du gjennom fantastisk natur, bor i lokale landsbyer og får være med på tilberedningen av ordentlig thailandsk mat. Reis med andre eventyrlystne backpackere og nyt sene kvelder rundt bålet med en chiang i hånda og allsang under stjernehimmelen. 

wildlife-rescue-center-tiny-bear
Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center
Varighet: 15 dager Beliggenhet: Bangkok Pris: fra NOK 6284,-
Les mer om prosjektet

Jobb som frivillig på Elephant Rescue Center og The Wildlife Rescue Center

frivillig arbeid med elefanter i thailand

Jobb som frivillig med dyr i deres naturlige miljø. Her har du muligheten til å kombinere to fantastiske frivillighetsprosjekter hvor du vil hjelpe og jobbe med lokale dyr. I en periode på minst to uker hjelper du til ved Elephant Refuge Center og Wildlife Rescue Center i Thailand. Begge stedene er redningssentre som fokuserer på å etterligne dyrenes naturlige habitat for å gi de de beste levevilkår. Elephant Refuge Center er dessuten Asias første 'chain-free' redningssenter. Her er ingen elefanter er låst fast, verken dag eller natt. Elefantene har derimot et flere områder på opptil 7 hektar hver som de kan boltre seg på. I Elephant Refuge Center vil du møte ganske mange elefanter som kommer fra en mørk side av turistnæringen. The Wildlife Rescue Center er et redningssenter for fugler og andre dyr som gibboner, makaker, leopardkatter, asiatiske svartbjørner og mange flere. 

umphang-jungle-trekking-local-house
Jungel-trekking i Umphang
Varighet: 6 dager Start: Bangkok Slutt: Chiang Mai Pris: fra NOK 3698
Les mer om turen

Gå Umphang Trek gjennom jungelen i nordlige Thailand

Rafting in the jungle in Northern Thailand

Gå utenom allfarvei og utforsk Nord-Thailand med denne rundturen gjennom jungelen like ved Umphang Wildlife Sanctuary. Gå gjennom frodig jungel, svøm i det høyeste fossefallet i Sørøst-Asia (ca. 400 meter høyt), bruk litt tid på å rafting på Mae Klong-elven og bli kjent med den lokale kulturen ved å bo i lokale landsbyer underveis. Det er ikke for ingenting at dette området er blitt erklært et verdensarvsted av UNESCO. Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse!

Koh Kye Beach With Tents
Coral Island Beach Camping
Reiselengde: 3 dager Start: Chumphon Slutt: Chumphon Pris: fra 2871 kr
Les mer her

Omgitt av strender, korallrev og jungler på den øde øya Koh Kye

En øde øy. Kritthvite sandstrender. En frodig jungel. Denne turen gir deg hele pakka. Du blir fraktet ut i en tradisjonell fiskebåt til øya og her venter urørte korallrev, tusenvis av fargerike fisker og netter under stjernene midt på stranden. Koh Kye er et unikt sted og forskjellig fra alle de andre øyene i Thailand. Øya er en såkalt «korallkirkegård» og det er nettopp dette som skaper den uvanlige hvite sanddynen som strekker seg utover.

Denne turen er perfekt for de som planlegger å dra videre til Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui og mange av de andre vakre stedene i Sør-Thailand.

Er du ivrig etter å komme i gang med reiseplanleggingen?

Vet du allerede nå hvor du vil reise og hva du vil gjøre! Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å realisere reisedrømmen!

La oss starte planleggingen!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...