{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4 tips til å komme over et jetlag

woman-hammock-indonesia

Har du en lang flytur i vente?

Er det første gang du skal til Los Angeles, Melbourne eller Bali? Eller kanskje det er din 7. jorden rundt-reise? Jetlag rammer oss alle, men det finnes noen ting du selv kan gjøre for å komme over det fortere. Her er 4 gode tips for å unngå jetlag:

1. Underholdning

Hvis du flyr mens det er dagtid på din ankomstdestinasjon kan det være lurt å droppe luren og heller holde seg våken med en god fil, en spennende bok, en samtale med sidemannen eller annen underholdning. Desto fortere du venner deg til den nye tidssonen, jo bedre er det. Man kan også venne seg til den nye tidssonen dagen før man reiser, noe som er vanskeligere, men gevinsten er en hel dag på reise hvor man er mere opplagt ved ankomst. 

2. Sov

Før du letter kan det være smart å stille inn klokken etter tidssonen du er på vei til. Hvis det er natt der du skal, er det en god idé å ta en lur for å venne seg til den nye tidssonen, istedet for å takke ja til den kaffekoppen. Hvis du flyr østover kan du også legge deg en time tidligere hver kveld noen kvelder før avreise, og hvis du flyr vestover kan du holde deg våken en time lengre for å venne kroppen til den nye døgnrytmen. 

3. Spis

Høyden og trykket i flyet kan gjøre at du føler deg mer oppblåst enn normalt. Prøv derfor å spise lette måltider både før, under og etter flyturen. Du kan også prøve å venne din indre klokke til den nye destinasjonen ved å spise frokost, lunsj og middag på den tiden du vil gjøre det på ankomstdestinasjonen. På denne måten unngår du å ha lyst på frokost kl 18 og lunsj kl 03 om natten. 

4. Drikk

Det kan være fristende å takke ja, men prøv å holde deg unna alkohol ombord på flyet. Når du drikker alkohol i høyden blir kroppen din dehydrert og det blir vanskeligere å falle i søvn. Drikk heller så mye vann som du overhodet kan.

Keen på å komme igang med planleggingen av din neste reise?

Kontakt oss

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...