{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 fantastiske aktiviteter i Thailand du ikke vil gå glipp av

Thailand Khao Sok National Park Sunset

Topp 5 aktiviteter for en spennende ferie i Thailand

Thailand er et utrolig populært reisemål og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor både backpackere og charterturister flokker hit. Thailand har alt - gjestfri lokalbefolkning, vakker natur, spennende dyreliv, nydelig mat og bortgjemte paradisøyer. På toppen av det hele er det et kjempebillig ferieland!

Mange som reiser til Thailand kommer ikke lenger enn til den nærmeste stranda før de finner seg til rette i en strandstol og blir sittende der. Det kan være deilig å slappe av på stranda i et par dager, men blir du liggende der hele ferien kommer du til å gå glipp av alle de andre spennende tingene Thailand har å by på! Drømmer du om å oppleve nye ting, utfordre deg selv og bli kjent med en annen kultur er Thailand nemlig det perfekte reisemålet. Ta en titt på listen under og finn inspirasjon til din neste Thailandtur!

Dykkerkurs i Thailand
Asia bugner av fantastiske dykkersteder, og det finnes knapt bedre forhold å ta dykkersertifikatet i enn i her.
Se våre dykkerkurs i Thailand

1. Dykking i Thailand

Dykking i Thailand er den ultimate aktiviteten for deg som har lyst til å oppleve noe nytt og spennende. Her kan du dykke ned i en vidunderlig verden befolket av koraller, havskilpadder, djevelrokker, hvalhaier og fargerike småfisker. Skal du ta et dykkerkurs vil vi anbefale deg å gjøre det på Koh Tao. Her har de gode instruktører, fantastiske dykkesteder og antageligvis de billigste dykkerkursene i Thailand. 

Vårt beste innsidetips: Det beste stedet å dykke med hvalhai er Chumpheon Pinnacle (ca. 15 min unna Koh Tao) ettersom det er der du har størst sannsynlighet for å se dem. Du kan også være heldig å få et glimt av dem dersom du dykker rundt Similan-øyene eller ved Phi Phi-øyene.

2. Fotturer i Thailand

Du forbinder kanskje Thailand med palmesus og kritthvite strender, men visste du at Thailand også kan by på noen helt fantastiske fotturer? De nordlige delene av landet er kjent for sine frodige landskap og varierte terreng. På veien kan du bli kjent med Thailands hilltribes, utforske jungler, rismarker, grotter og koselige små landsbyer. Et ekte eventyr!

Vårt beste innsidetips: Husk å ta med deg gode tursko og varme klær. I Nord-Thailand kan det bli kjølig på kveldene i perioden oktober - februar så varme klær vil komme godt med om du skal hit i den perioden. 

Fitness Camp i Thailand
Har du lyst til å bruke ferien på å komme deg i bedre form? Da bør du sjekke ut vår Fitness Boot Camp i Thailand!
Sjekk ut vår fitness Camp i Thailand

3. Fitness Camp i Thailand

Har du lyst på en skikkelig aktiv ferie kan du gå "all in" og bli med på Fitness Camp i Thailand. Bruk ferien til å komme nærmere dine treningsmål og bli kjent med treningsglade mennesker fra hele verden. Alle deltagerne er med på å motivere hverandre og du behøver ikke å være i toppform for å delta. Ved ankomst får du uansett ditt eget skreddersydde treningsprogram tilpasset ditt fitnessnivå og dine treningsmål.

Vårt beste innsidetips: Dersom du ønsker å oppnå synlige resultater bør du dra på Fitness Camp i minimum 2 uker. Husk at jo lenger du blir, jo bedre resultater vil du oppnå.

Seilturer i Thailand
Høres det fristende ut med knallblått hav og lyden av bølgeskvulp? Da bør du bli med på en av våre korte eller lengre seilturer i Thailand!
Se våre Seilturer i Thailand

4. Seiltur i Thailand

Thailand er kjent for sitt turkise hav og sine mange bortgjemte øyer som kun kan nås med båt. Thailand er derfor det perfekte landet for en seiltur. På seiltur kan du kose deg på dekk, snorkle, svømme, utforske forskjellige øyer og smake på deilige lokale spesialiteter. En perfekt mulighet for deg som er glad i eventyr og som elsker havet.

Vårt beste innsidetips: Reiser du alene i Thailand er en seiltur den perfekte måten å bli kjent med andre reisende på. I de dagene turen varer bor man tett, så man blir fort kjent med hverandre og mange ender opp med å reise videre sammen.

krabi-thailand-ocean-longta

5. Rundreiser i Thailand

Noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg for hvor man vil reise. Du skal til Thailand og vil selvfølgelig få med deg alt dette fantastiske landet har å by på. Løsningen? Bli med på en rundreise da vel! På rundreise reiser du fra sted til sted og får oppleve både de klassiske turistattraksjonene og de skjulte skattene som gjemmer seg utenfor allfarvei. Du kan velge mellom en rekke ulike ruter så du finner garantert en rute som passer med ditt budsjett og dine reiseønsker.

Vårt beste innsidetips: Når du planlegger å reise mye rundt er det alltid lurt å pakke lett. Shopping er billig i Thailand, men vent med shoppingen til slutten av turen så du slipper å drasse med deg alt på hele veien.

Gi litt, få masse tilbake!

De som har vært i Thailand kommer ofte hjem og forteller at den hyggelige lokalbefolkningen var noe av det beste med hele turen. Mange ønsker derfor å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, men er usikre på hvordan de skal gjøre det. Det finnes mange måter å gi tilbake på, men har lyst til å gjøre en innsats anbefaler vi deg å delta på frivillig arbeid. Enten du jobber med barn, dyr, bygningsarbeid eller naturvern kan du være med på å gjøre en forskjell

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...