{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 fantastiske festivaler du kan dra på i Kenya

mombasa-kenya-beach-indian-ocean-palm-trees-cover

Klar for å se en annen side av Kenya? Disse fem festivalene tilbyr noe for både matmomsen og musikkelskeren.

1. Lamu Festival

Lamufestivalen holdes til ære for Swahilikulturen Lamu, som også er en by ved kysten. De har en lang og rik kultur som det blir satt lys på gjennom den årlige festivalen. Den holdes hvert år i november i rundt tre dager og her får du prøvd deg på aktiviteter som for eksempel eselridning og seiling. Det bugner også av boder som selger deilig, swahili mat som MÅ prøves!

Oppdag Kenya med KILROY!

2. Safaricom International Jazz Festival

Safaricom er en av Kenyas største jazzfestivaler, og er et must for deg som elsker musikk. Flere kjente navn har spilt på denne festivalen, og billettene går unna fort, så her gjelder det å være rask! I tillegg til hovedfestivalen som holdes i Februar, setter de også opp flere småkonserter i løpet av året. Inntektene fra festivalen går til organisasjonen Ghetto Classics, som introduserer jazz for barn og unge som kommer fra fattige kår.

Går neste reise til Kenya?

3. Kakefestivalen

Kakefestivalen holdes i Uhuru Gardens i Nairobi. Her møtes både profesjonelle bakere og hobbybakere som tilbyr deg endeløse smaksprøver på all kake du kan tenke deg! Dette er helt klart festivalen for deg som har smaken for det søte. I tillegg går inntektene fra kakefestivalen til forskjellige veldedige organisasjoner. Kake til folket!

Kakefestival i Kenya

4. Africa Noveau Festival

Denne moderne festivalen er ikke bare en musikkfestival. Det er en festival som feirer både afrikansk kunst, mote og mat, i tillegg til musikk. Festivalen, som avholdes i mars, har som mål å bringe sammen musikere, kunstnere og fans til en livlig fest som varer i tre dager og tre netter. Det går også rykter om at du kan prøve deg på VR-gaming!

Oppdag Kenya med KILROY!

5. Lake Turkana Festival

Lake Turkana Festival fokuserer på å utvikle økonomien i området, samt å sette fokus på og feire de mange nord-kenyanske stammene som holder til der. Her får du et virkelig et lite stykke av Kenya, med fokus på kultur og mat. For å komme deg til festivalen må du reise gjennom en savanne, som gjør det hele til litt av et eventyr. Festivalen holdes som regel i slutten av juni.

Rundreiser i Afrika med KILROY
alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...