{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 fossefall du ikke vil gå glipp av

venezuela-angel-falls-cover

Fossefall - Naturens krefter fra sin vakreste side

Det er både noe fascinerende og majestetisk med fossefall. Enorme vannmengder i bevegelse, som en evig rytmisk dans blandet med fantastiske omgivelser, legger til rette for noen utrolige inntrykk. Så er du glad i store naturopplevelser? Da har du garantert lyst til å oppleve disse fem spektakulære fossefallene.

5. Niagara Falls

Niagara Falls i New York

Niagara Falls er navnet på tre fosser beliggende langs grensen mellom den kanadiske provinsen Ontario og den amerikanske delstaten New York. I tillegg til sin rå kraft, er fossefallet et av de enkleste å ta seg til og du får sett fossene fra de fleste tenkelige vinkler. Selv om omgivelsene er litt mindre spektakulære enn andre steder fortjener Niagara Falls helt klart en plass på vår liste.

4. Kaieteur Falls

Kaieteur Falls i Guyana, Sør-Amerika

Relativt ukjente Kaieteur Falls skal også nevnes. Den store og dundrende vannmassen har et imponerende frittfall på hele 226 meter - og er, for mange reisende, selve høydepunktet på reisen i Guyana i Sør-Amerika. Kaieteur står nok også for de største utfordringene i form av å komme seg dit, men synet som møter deg gir deg valuta for pengene.

3. Victoria Falls

Victoria Falls i Zimbabwe

Det finnes ingen ord som er gode nok til å forklare naturunderet Victoria Falls. Fossefallene er i følge enkelte målinger de største i verden, i tillegg til at de er blant de mest unike når det kommer til utforming og byr på det mest mangfoldige og lettest synlige dyrelivet av alle store fossefall! Victoria Falls ligger til i den øvrige delen av elven Zambezi mellom landene Zambia og Zimbabwe, og er ført opp på UNESCOs liste over verdensarv. Fossefallene kan nås enten fra Livingstone, Zambia eller byen Victoria Falls i Zimbabwe.

2. Iguazu Falls

Iguazu Falls i Argentina og Brasil

Iguazu Falls er en serie fossefall som strekker seg nesten tre kilometer i bredden. Fossefallene ligger på grensen mellom Brasil og Argentina, og er en av destinasjonene i Sør-Amerika som bør befinne seg på alle backpackeres bucket liste. Iguazu Falls blir av mange regnet som det vakreste av alle fossefall og ble i 2011 kåret til et av verdens 7 naturlige underverk. Har du tid bør du oppleve begge sider av fallene. Den brasilianske kan by utrolig panorama utsikt, mens den argentinske tar deg med ut i midten av fallene på gangstier.

1. Angel Falls

Angel Falls i Venezuela

Salto Angel, Angel Falls, verdens høyeste fossefall, ligger i Venezuela. Angel Falls har et vannfall på hele 979 meter og er et svært imponerende syn. Faktisk så høyt at vannet fordamper før det treffer elven under! For å komme til foten av Angel Falls trenger du normalt to dager, og starten går fra den lille flyplassen i Canaima hvor ferden går til fots og i kano videre til fossefallene.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...