{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 gode grunner til å reise med tog i Europa

Tain Travel Seats And A View

Hva sier du til å reise rundt i Europa med tog i sommer?

Å reise med tog i Europa er definitivt fått komme tilbake inn varmen blant unge backpackere etter å ha vært gjemt og glemt i nesten 2 tiår. Men togreiser er faktisk en av de kuleste reisemåtene vi vet om, og her får du våre 5 beste grunner til hvorfor du bør dra på en togreise i Europa i sommer! 

Allerede overbevist? Se våre billetter her!

Interrail Balkans Map 1380X776px NO
The Balkan Express
Opplev noen av de vakreste innspillingsstedene fra Game of Thrones (deriblant Kings Landing), snorkle i krystallklart vann og spis fantastisk mat på din reise gjennom Balkan. En togreise gjennom Balkan er perfekt for deg som er en sucker for historie og kultur, men som også vil ha sol og bading!
Les mer om Interrail gjennom Balkan

1. Fleksibilitet på sitt beste

Med en Interrail-billett åpnes dørene til en nærmest ubegrenset fleksibilitet. Stopp hvor du vil. Reis når du vil. Når du reiser på med tog i Europa kreves det nesten aldri reservasjoner på forhånd, med unntak av på veldig populære strekninger og nattog. Du kan derfor dra til nærmeste togstasjon når du er klar for det og hoppe på det første toget som tar deg videre til...ja, dit du vil!

2. Du ankommer alltid sentrum av reisemålet

Etter en lang reise vil man ofte bare av med skoene og slenge seg på sengen på hotellet for en liten power-nap før du skal ut og utforske! Hvis du reiser med tog i Europa glir du smidig inn på perrongen på togstasjonen, som i det aller fleste tilfeller ligger midt i sentrum av reisemålet. Hva sier du til å reise med tog helt til eksotiske Istanbul i Tyrkia?

Planlegg strategisk og book dine første netter på destinasjonen på et hostell i nærheten av togstasjonen. Det er både tid- og energibesparende!

tågstation i solnedgången under en tågresa utomlands

Interrail Spain Portugal Map 1380X776px NO
Southwestern Pilgrimage
Hvis du ikke synes at Interrailing i seg selv er nok, så sjekk ut denne reiseruten i Spania! WOW sier vi bare. Ikke bare får du oppleve steder som San Sebastian og Bilbao, men du får også gå den berømte El Camino (pilgrimsferden) til Santiago de Compostela.
Les mer om Interrail i Spania

3. So long turistfeller - det ukjente Europa venter!

Å reise på Interrail handler om så mye mer enn å bare komme seg fra A til B. En Interrail-reise er en opplevelse i seg selv! Landskapet og utsiktene som venter deg langs togskinnene som tar deg gjennom Europa er MAGISKE!

En reise med tog lar deg stoppe opp og oppleve nettopp de ukjente og autentiske plassene i Europa som du ellers villa ha flydd forbi. Len deg tilbake, la blikket vandre ut av ruten og gjør deg klar til å oppdage noe nytt rundt neste sving. En ny ukjent plattform og destinasjon venter!

Se våre reiseforslag på Interrail i Europa her!

Katedralen i Santiago de Compastela i Spanien i solnedgången

Interrail Romania Bulgaria Turkey Map 1380X776px NO
Eastern Promises
Dra på Interrail gjennom Øst-Europa og opplev regionens ukjente steder, bortgjemt fra turistfeller og overpriset kafeer og barer. Reis fra Romanias tykke skoger hvor Grev Dracula har sitt opphav og hele veien ned til orientalske Istanbul i Tyrkia.
Eastern Promises

4. Alle møtene med de lokale

Når du reise med tog møter du mennesker med utrolig mange forskjellige og spennende bakgrunner. Møtene med andre backpackere såvel som lokalbefolkningen er noe av det som gjør togreisene så morsomme. På en lang togreise er det nesten umulig å ikke komme i snakk med de du deler vogn med, og du vil garantert få høre mange morsomme og spennende fortellinger i løpet av din Interrail.

 

5. Du får oppleve mye på relativt kort tid

Når du reiser med tog har du anledning til å oppleve nesten alle landene i Europa. En Interrail-billett er nemlig gyldig i 31 land, og det er kun deg selv som setter begrensninger for hvor langt du skal dra og hvor mye du skal se. Men uansett hva du velger, så er det ingen tvil om at togreiser gir deg sjansen til å oppleve svært mye på relativt kort tid! Men når det er sagt, så er det heller ingenting i veien med å ta det helt cool og reise i ditt eget tempo hvor du besøker færre destinasjoner og blir værende lengere på hvert sted.

pamukkale i turkiet under solnedgång

Utforsk Europa...

I Europa venter en mengde av trollbindende steder hvor selfiestick-turismen ikke har funnet veien til ennå. Sjekk ut våre forslag på reiseruter i blant annet Balkan og Sør-Europa. La deg inspirere og sett i gang og planlegg din Interrail i Europa.

Våre forslag på reiseruter i Europa

...med en Interrail-billett!

En Interrail-billett lar deg reise så mye du vil i Europa til en fastsatt pris. Velg mellom billetter på alt fra 5 dager til 3 måneder. Bestem deg for hvor lenge du vil reise og bestill deretter billetten din. Deretter er du klar for et eventyr du sent vil glemme!

Finn din Interrail-billett her

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...