{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 grunner til hvorfor vi elsker Kambodsja

angkor-wat-cambodia-siem-reap-sunset

Lurer du på hvorfor du bør backpacke i Kambodsja?

Når du reiser rundt i Sørøst-Asia har du mange muligheter. Virkelig mange. Kulturen er mangfoldig og ingen steder er like. Men uansett hva du velger å gjøre så må du love oss at du ikke dropper Kambodsja under rundreisen din i Asia.

Du kjenner sikkert til dilemmaet - du har satt av et spesifikt tidsrom til å reise rundt, og nå skal du bestemme deg for hvilke steder du skal prioritere på veien. Turen går til Sørøst-Asia og du står overfor et tøft valg. Vi vil derfor hjelpe deg litt og fortelle deg hvorfor du skal prioritere nettopp backpacking i Kambodsja. Her har du 5 av våre beste grunner: 

1. Angkor Wat - Verdens største religiøse monument

Utforsk de mystiske ruinene ved Angkor Wat

Når du hører andre backpackere snakke om Kambodsja vil samtaleemnet alltid dreie innom på Angkor Wat før eller siden, og det er ikke uten grunn. Angkor Wat er verdens største religiøse monument. Besøk stedet tidlig om morgenen og få  med deg soloppgangen som skjer bak hovedtemplet. Du vil ikke angre! Vi kan dessuten anbefale at du tar en tur i en luftballong og og får sett Angkor Wat fra et litt annet perspektiv. 

2. Strendene & øyene

Nyt de vakre strendene på Koh Rong

Hvis du reiser sør i Kambodsja vil du finne mange fantastiske strender. Spesielt i området rundt Sihanoukville er det mange strender som er verdt et besøk. I tillegg har Kambodsja en lang rekke vakre øyer som fortsatt er relativt uberørt av turisme. Stikk for eksempel innom Koh Thmei, Koh Tonsáy, Koh Ta Kiev og Koh Rong. 

3. Den evig smilende befolkningen

Lokal kvinne selger fisk på markedet

Thailand er kjent som "Land of the Smiles", men det kunne like gjerne vært Kambodsja som fikk det kallenavnet. Selv om landet, historisk sett, ikke har hatt så mye å smile over så vil du raskt oppdage at det er de færreste i lokalbefolkningen som ikke vil sende et smil i din retning. Det er vanskelig å ikke bli påvirket av dette, og vi vil nesten tørre å påstå at man blir et gladere menneske av å besøke Kambodsja. 

4. Prisnivået

Lokal munk vandrer i et tempel

Alt er billig! Og når vi sier alt, så mener vi ALT. I Kambodsja kan du komme langt på et stramt budsjett. Her får du virkelig verdi for pengene, uansett om det er snakk om overnatting, mat, opplevelser eller lokal transport. 

5. Kambodsjas historie

Lokal risbonde vanner marken med sønnen

Når du besøker Kambodsja er det nesten umulig å ikke oppleve noe av landets fortid, og det ville vært en skam om du ikke gjorde det heller. Det er mye å lære her da Kambodsja sannsynligvis er ett av de landene i Sørøst-Asia som har vært igjennom mest på kortest tid.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...