{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 kule marine bevaringsprosjekter

Samle inn søppel på stranden i stedet for å kaste den fra deg

Vil du gjøre en forskjell for livet under vann?

Da har du kommet til riktig sted! Nedenfor har vi samlet noen av de kuleste marine bevaringsprosjektene som vi samarbeider med. På disse prosjektene får du oppleve autentiske samfunn samtidig som du du gjør en forskjell for livet under vann. Interessert? Det er i hvert fall vi!

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud
Vil du lese mer om dette prosjektet?
Her finner du all informasjonen du trenger om dette prosjektet høres ut som noe for deg. Sjekk det ut via linken nedenfor.
Marine prosjektet på Filippinene

1. Kombiner dykking & frivillig arbeid på Filippinene

Okay, så du har lyst til å delta på et frivillig prosjekt, men du har ikke noen dykkererfaring? Null stress. På dette prosjektet begynner du med å skaffe deg PADI dykkersertifikat slik at du er klar for alle aktivitetene under vann. Har du allerede dykkersertifikatet, da kan hoppe over kurset og kaste deg rett inn i prosjektet.  

Jakera Surfing Costa Rica (31)
Vil du vite mer om dette prosjektet?
Syns du det høres interessant ut å reise til Costa Rica for å drive med frivillig arbeid og surf? Da bør du sjekke ut dette prosjektet. Klikk deg inn nedenfor og les alt du trenger å vite!
Frivillig arbeid & surf på Costa Rica

2. Lær deg Spansk mens du jobber som frivillig på et skilpaddeprosjekt på Costa Rica

¡Hola! Velkommen til Costa Rica. I vakre omgivelser i Santa Teresa får du oppleve en kombinasjon av å lære spansk (si si), bli en surf- eller yoga proff OG jobbe som frivillig med skilpadder. Er ikke det den perfekte kombinasjonen?

Portugal Marine Conservation3
Vil du vite mer om frivillig arbeid i Portugal?
Høres dette ut som noe for deg? Sjekk ut linken nedenfor og få all informasjonen du trenger om dette prosjektet. Sjekk ut datoer,varighet og alt annet du kanskje lurer på
Marine bevaring i Portugal

3. Reis litt kortere og bli med på et marine bevaringsprosjekt i Portugal

Har du ikke så lyst å reise langt hjemmefra? Vel, i disse litt usikre tider, så har vi full forståelse for det.

I Portugal samarbeider vi med et veldig kult marine bevaringsprosjekt som fokuserer på å bevare økosystemet på sørkysten av Portugal. Og forresten – du får dykke masse her også!

GVI-marine-conservation-seychelles-2
Vil du vite mer om frivillig arbeid på Seychellene?
Skulle du ønske at det var deg på den båten? Det gjør vi. Sjekk ut linken nedenfor og les alt om dette prosjektet.
Frivillig arbeid på Seychellene

4. Frivillig arbeid i paradis aka Seychellene

Har du hatt lyst til å være den i vennegjengen som kan skille mellom en Smallbelly Catshark og en Dusky Snout Catshark? Da har du sjansen nå.

På Seychellene som er et tropisk paradis, kan du jobbe frivillig med å overvåke korallrev, samle inn data om biologisk mangfold og observere hvilke typer fisker som svømmer forbi deg i løpet av dagen. Det høres ut som en fantastisk dag på kontoret for oss!

Hvis du ikke har lyst til å være under vann hele tiden, men likevel ønsker å få gjort noe kystmiljøarbeid, da har øya Curieuse noen gode muligheter for deg. Ikke vær redd for å spørre oss om disse prosjektene også!

GVI_Thailand_2_1280X720
Vil du vite mer om dette prosjektet?
Er Thailand mer din greie? Sjekk ut linken nedenfor og få all informasjonen du trenger om dette prosjektet. Husk at du også snakke med oss om du trenger litt veiledning om hvilket prosjekt som passer for deg.
Frivillig arbeid i Thailand

5. Bli med på et allsidig marine prosjekt i Thailand

Kombiner frivillig arbeid med autentisk thailandsk mat, flotte reisemuligheter og vakre strender. Mmmh ...

På dette prosjektet i Thailand vil du jobbe for å bevare den truede grønne havskilpadden, overvåke det thailandske fuglelivet, fjerne plast fra strendene og forbedre miljøbevisstheten i hele lokalsamfunnet. I utgangspunktet tilbyr dette prosjektet mange forskjellige oppgaver innen marine bevaring, så det burde definitivt være noe som interesser deg på dette prosjektet!

Var det noen av disse som fristet?

Om svaret er JA, så er dette kun noen av de prosjektene vi samarbeider med. Vi kan også hjepe deg om du drømmer om å jobbe som frivillig i Kroatia, Ecuador, Bali eller Fiji (bare for å nevne noen).

Klikk på knappen om du vil ha litt hjelp til å planlegge din neste reise som frivillig!

Jeg vil vite mer! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...