{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 unike opplevelser som vil gjøre deg forelsket i Sør-Afrika

cape town-south africa-colorful houses

En unik drømmedestinasjon

Sør-Afrika er virkelig et magisk sted å reise til. Hvorfor? Fordi her finner du alt. Slående vakre strender, travle storbyer, utrolige landskap og et fantastisk dyreliv - både på land og i vann. Hvis du fortsatt ikke er overbevist har vi samlet 5 opplevelser nedenfor som garantert vil gjøre at du forelsker deg i Sør-Afrika.

Frivillig arbeid i Cape Town
På the Adventure Surf Club project vil du hjelpe vanskeligstilte barn i det lokale miljøet ved å gi de verdifulle opplevelser gjennom idrett, som skateboarding og surfing.
Les mer om prosjektet her

The Adventure Surf Club frivillighetsprosjekt i Cape Town

Vil du kombinere din reise til Sør-Afrika med frivillig arbeid? Da er dette prosjektet noe for deg! Dette er et av de mest populære prosjektene vi samarbeider med i Sør-Afrika, og det daglige arbeidet med barn vil først og fremst hjelpe barna du møter - selv om sannsynligheten er stor for at du også vil utvikle deg personlig.

Og fortvil ikke, du vil fortsatt få muligheten til å oppleve alt Cape Town har å by på. Det meste av dagene dine vil tilbringes utendørs og på stranden sammen med de lokale barna. Høres fantastisk ut, eller hva?

8 episke dager på surf camp
Hvis du er interessert i surfing og ønsker å bli kjent med andre unge mennesker fra hele verden bør du sjekke ut denne muligheten!
Les mer om campen her

8-dagers surf 'n' stay i Cape Town

Vi holder oss i surfeparadis. Sør-Afrika er kjent som en av de beste destinasjonene i verden hvis du har en lidenskap for surfing. Denne 8-dagers campen i Cape Town gir deg muligheten til å lære å surfe som en profesjonell. Utover det kan du se fram til en fantastisk atmosfære på campen, som du nyter sammen med andre unge fra hele verden. Og nevnte vi at lokasjonen er helt nydelig? Du finner neppe en bedre anledning til å utforske Cape Town samtidig som du lærer å surfe!

Denne opplevelsesreisen inkluderer overnatting, 7 x frokost, utstyret du trenger iløpet av oppholdet, transport til stranden og surfetimer.

Legg ut på en fantastisk safari
Sør-Afrika har en av de flotteste nasjonalparkene i Afrika hvis du er interessert i dyr. Hva med 5 magiske dager i Krüger Nasjonalpark?
Sjekk ut Krügersafarien her

Opplev ville dyr på safari i Krüger Nasjonalpark

Denne nasjonalparken, bare noen få timer fra Johannesburg, er et av de beste stedene på hele kontinentet hvis du ønsker å oppleve det fantastiske dyrelivet i Afrika. Det inkluderer de populære "Big 5" som elefanter, løver, leoparder, neshorn og bøffler - hvis du er heldig. Gjør deg klar for spennende kjøreturer i nasjonalparken sammen med en gruppe andre eventyrere. Å utforske dyreliv blir aldri det samme etter du har opplevd Krüger!

Frivillig arbeid med dyr i Sør-Afrika
Elsker du katter? Elsker du store katter? Da bør du sjekke ut dette frivillighetsprosjektet som har som mål å hjelpe skadede, mishandlede og truede katter. Gjør deg klar for et fantastisk eventyr med frivillige fra hele verden!
Les mer om prosjektet her

Frivillig arbeid på Wild Cat Centre

The Wild Cat Centre ligger rundt 30 km fra Kimberley, nær grensen mellom Free State og Northern Cape i Sør-Afrika. Her får du muligheten til å hjelpe til på et av de mest populære frivillighetsprosjektene i Sør-Afrika. Senterets ønske er å oppdra og behandle alle dyr med mål om å kunne slippe de ut i det fri. Sammen med andre frivillige fra hele verden får du varierte oppgaver i løpet av oppholdet som vil gi deg verdifulle personlige opplevelser, samtidig som du bidrar til at dyrene på gården får det bedre.

Lei en campervan i Sør-Afrika
Hvis du vil oppleve Sør-Afrika på dine egne premisser kan vi anbefale å leie en campervan og legge ut på road trip! En ubeskrivelig frihet som gir deg muligheten til å selv bestemme hvor og når du vil reise.
Campervans i Afrika

Episk road trip gjennom Sør-Afrika

Sør-Afrika byr på helt fantastiske landskap. Og hva er vel bedre enn å oppleve dette på en road trip? Fly til enten Johannesburg eller Cape Town, lei en campervan eller en bil og cruise gjennom en av de mest kontrastfylte landene i verden. Sjekk ut Drakensberg-fjellene, kjør den vakre Graden Route og opplev de koselige landsbyene langs kystlinjen.

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...