{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 steder i Sør-Afrika du må besøke minst én gang i livet

south-africa-blyde-river-canyon

Drømmer du om å utforske litt utradisjonelle steder?

Vi hører deg. Og det samme gjelder oss! Vi elsker å oppleve områder med litt færre turister og enda mer awesomeness. Ingenting slår følelsen av å finne et sted som du har mer eller mindre for deg selv. Det er selvfølgelig ingen garanti for at du ikke møter noen andre, men vi kan love deg at disse stedene er sykt kule! Så, her har du 6 steder i Sør-Afrika som du må legge til på din bucketliste akkurat nå. 

Delfinkysten

Ca 40 km nord for Durban finner du Delfinkysten som naturligvis er kjent for sine mange delfiner. Hvis du er på en road trip langs kystlinjen bør dette definitivt være et av stoppene på veien. Nyt den koselige strandbyen Ballito og sørg for at du har tid til å gå en tur på stranden. Vi anbefaler særlig Thompsons Bay Beach.

Check out Thompsons Bay on your roundtrip in South Africa

Valley of Desolation

250 km nord for Port Elisabeth, midt i Camdeboo Nasjonalpark, finner du dette underverket. Den beste måten å utforske majestetiske Valley of Desolation er å stå opp tidlig og få med seg soloppgangen i horisonten fra toppen av den mer enn 120 meter høye vertikale klippen som reiser seg fra bakken - som et resultat av mer enn 100 millioner år med vulkansk aktivitet. Er du heldig får du kanskje også muligheten til å spotte en Cape Mountain Zebra.

Hvis du føler deg eventyrlysten kan du også velge å gå en tur i Nasjonalparken.

check out valley of desolation in south africa

 

Tsitsikamma national park

Fra en fantastisk nasjonalpark til en annen. Tsitsikamma Nasjonalpark ligger langs Garden Route hvis du er på en road trip - noe vi anbefaler deg å gjøre. Berømte Storms River Suspension Bridge ligger også i dette området, hvis du tilfeldigvis også er interessert i bungy juping. Hvis ikke kan du også prøve ziplining, kanoturer og mange andre aktiviteter her!

Experience tsitikamma in South Africa

Die Hel

Die Hel, eller The Hell, er en uberørt dal beliggende i Swartberg Pass i den sørlige delen av landet. Dalen er en del av Swartberg Naturreservat, som forøvrig også er på UNESCOs verdensarvliste. Dette stedet er enkelt å reise til, og her er du "in for a treat". Stedet refereres også til som Gamkaskloof, men spør du oss høres The Hell mye kulere ut!

Blyde River Canyon

Dette stedet er kjent som verdens største grønne dal. Her finner du noen helt fantastiske utsiktspunkter. Dalen utgjør den nordlige delen av Drakensbergfjellene og har en gjennomsnittlig dybde på imponerende 750 meter. Det er den nest største dalen i Afrika, og hvis du er i området anbefaler vi deg å ta turen!

 

Blyde river canyon in south africa

Buffalo Bay Beach

I en av de mest sørlige delene av Sør-Afrika, rundt 5 km sør for Garden Route, finner du den fantastiske stranden Buffalo Bay. Dette er et fantastisk sted å slappe av og lade batteriene. Hvis du liker surfing er det også gode muligheter for det her på Buffalo Bay Beach!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...