{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

7 grunner til hvorfor vi elsker Cuba

cuba-havana-old-cars

Mañana, mañana - Backpacking på Cuba

Med sin laidbacke Mañana-kultur, deilige Mojitos, fete sigarer og oppløftende salsarytmer er Cuba virkelig et unikt land som er vanskelig å ikke elske! Her får du 7 grunner til hvorfor du bør reise på backpacking til Cuba.

1. Ride in style

Gamle amerikanske veteranbiler har nærmest blitt symbolet på Cuba, og hvor kult er det ikke å cruise rundt i en bil som dette?

Å kjøre veteranbil er et must på reisen til Cuba

2. Casa Particulares

På Cuba har de noe så kult som Casas Particulares. Dette er den ultimate muligheten for reisende til å oppleve det autentiske Cuba, da du får bo hjemme hos en kubansk familie.

3. Vamos a la playa!

Cubas vakre strender er alene grunn nok til å reise til Cuba. Playa er spansk for strand, og Cuba er full av vakre playas! Bare for å nevne noen, ikke gå glipp av Playa Los Flamencos, Playa Turquesa og Playa Ancón.

Det er mange vakre strender på Cuba

4. Cuban Cigars

Cuba er verdensberømt for sine sigarer, og her vil du se gamle herrer, så vel som unge vakre kvinner, røyke sigarer på gatehjørner mens de iherdig diskuterer politikk, sport og sladder.

5. Salsa, salsa, salsa

Havana = Salsa! Og vi elsker det! Du trenger ikke finne en nattklubb for å danse salsa på Cuba, det er like sannsynlig at salsafesten avholdes ute på et gatehjørne. Er du ikke helt sikker på stegene? Ta et salsakurs i forveien, og imponer alle med dine danseskills etterpå!

Lær deg salsa på reisen til Cuba

6. Mañana, Mañana

Du skal lete lenge før du finner en mer laidback atmosfære enn den du finner på Cuba. Her går alt på Mañana-tid. Det kan riktig nok være irriterende hvis du har et sted du skal være til et gitt tidspunkt eller er utålmodig av natur, men om du omfavner denne kulturen kan vi garantere at du vil lære deg å elske det!

7. Mojitos til frokost, lunsj og middag!

Cuba er Mojitoens hjemland, så her kan du drikke forfriskende og deilige Mojitos dagen lang!

Mojito til frokost, lunsj og middag

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...