{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

7 ukjente steder i Sør-Amerika du ikke vil gå glipp av

huacachina-peru-oasis-water-cover

Utrolige opplevelser venter der ute!

Vil du oppleve noe som ingen andre du kjenner har opplevd? Eller reise til et sted som ingen av vennene dine har hørt om engang? Da bør du ta en titt på disse 7 fantastiske og (relativt) ukjente stedene i Sør-Amerika!

Hvis nesa peker mot Sør-Amerika og du gjerne vil oppleve noe litt utenom det vanlige, har vi noen gode tips til deg! Les videre så sørger vi for at du vil kunne spamme vennene dine på Instagram og Facebook med bilder fra de mest magiske steder som folka hjemme aldri har hørt om.

quito-ecuador-colonial-architecture
Ecuador Encompassed
På denne 20 dagers turen gjennom Ecuador får du vekket eventyrlysten! Natur, dyr og kultur samlet i en tur. Varighet: 20 dager Pris: fra 20.190 NOK
Les mer om turen

1. Isla de la Plata i Ecuador

Se blue-footed boobies på Isla de la Plata i Ecuador

Øya er blant de lokale kjent som "den fattige manns Galápagos". Dette kallenavnet kommer av at Isla de la Plata, akkurat som Galápagosøyene, byr på både et imponerende dyreliv og fantastisk landskap, men til en lavere pris. På veien til øya kan du også være heldig å se hvaler.

Slik kommer du deg til Isla de la Plata: I Puerto Lopez på fastlandet finner du omkring 10 forskjellige turoperatører som har lisens til å ta deg med på en tur til øya. Båtturen tar ca. 1 - 1,5 time.

2. Isla de Providencia i Colombia

Et noe ukjent men tropisk paradi

Enda en øy, og enda en skjult perle som ikke mange kjenner til. Isla de Providencia ligger i Det karibiske hav, nærmere Nicaragua enn Colombia, men tilhører altså sistnevnte. Øya er et lite paradis og det er langt mellom turistene som kommer hit. Dykkeforholdene i dette området er for øvrig helt suverene!

Slik kommer du deg til Isla de Providencia: Du flyr til den nærmeste naboøya, San Andrés. Fra San Andrés er det en kort 15-20 minutters flytur videre ut til Isla de Providencia.

iguazu-falls-argentina-brazil-aerial-view
Iguassu Falls
Opplev det spektakulære fossefallet Iguassu Falls som er bredere enn Victoria Falls og høyere enn Niagara. Iguassu Falls ligger i en tropisk jungel midt mellom Brasil, Argentina, og Paraguay.
Les mer om turen

3. Chaco-området i det nordlige Paraguay

Chaco-området i Paraguay

Okey, hvis vi skal være ærlige så er dette en skikkelig avsidesliggende destinasjon som kanskje ikke passer for alle. Men Chaco-området i Paraguay er et fantastisk sted for å utforske Paraguays eksotiske dyreliv. Området dekker 42% av Paraguays samlede areal, men huser under 5% av befolkningen. De som bor her er primært lokale innfødte, så det kan være en fordel å kunne et par gloser spansk før du reiser hit.

Slik kommer du deg til Chaco: I Chaco-området er offentlig transport nærmest ikke-eksisterende. Det går derimot busser til og fra hovedstaden Asunción. Du kan hoppe på en av disse, eller leie en firhjulstrekker og kjøre rundt på egen hånd.

4. Sucre - Bolivias historiske hovedstad

Sucre er Bolivias vakre hovedstad

Sucre er kanskje Bolivias vakreste by. I tillegg er den landets offisielle og historiske hovedstad, selv om La Paz også regnes som landets hovedstad. Det var her Bolivia erklærte seg som et selvstendig land, og byen er også å finne på UNESCOs verdensarveliste. Byen har utrolig mye spennende historie å by på, og dersom reise din i Sør-Amerika innebærer en stopp i Bolivia så må du ikke gå glipp av Sucre.

Slik kommer du deg til Sucre: Du kan enkelt fly til Sucre enten om du kommer fra hovedstaden La Paz, eller fra noen av landene rundt. Du kan også ta buss til Sucre fra flere steder i Bolivia, som f.eks. Uyuni, La Paz eller Santa Cruz.

el-calafate-argentina-mountains-and-icebergs-cover
El Calafate & Torres del Paine
Bruk 5 dager på å utforske området rundt El Calafate og bli fascinert av naturen. Isbre, snødekte fjell, store innsjøer og nasjonalpark. Varighet: 5 dager Pris: fra 4.848 NOK
Les mer om turen

5. Isbreen Perito Moreno i Argentina

Isbreen Perito Moreno i Argentina

I den sørvestlige delen av Argentina, tett på den chilenske grensen, finner du den majestetiske isbreen Perito Moreno. Når du tenker på Argentina er kanskje ikke enorme isbreer det første du tenker på, men tro oss når vi sier at du bør definitivt skrive Perito Moreno på listen over steder du skal se hvis Argentina er en del av reiseplanen din i Sør-Amerika.

Slik kommer du deg til Perito Moreno: Det går busser fra byen El Calafate, og turen tar ca. 90 minutter. Bussturen er ikke billig sammenlignet med hva du betaler når du ellers reiser rundt i Argentina, men den er definitivt verdt hver eneste krone!

6. Las Lajas Sanctuary i Colombia

Las Lajas Sanctuary i Colombia

Colombia er mest kjent for sine severdigheter, byer og strender i den nordlige delen av landet, men tett på Ecuadors grense i sør finner du en perle av en katedral som er en soleklar "must-see"! Las Lajas-katedralen er én av de mest imponerende av sitt slag i hele Sør-Amerika, hovedsakelig på grunn av arkitekturen. Katedralen er bygget på en bro over en kløft, med et vakkert fossefall som bakgrunn. Det er vanskelig å si om det er selve katedralen eller omgivelsene som det det vakreste, men sett sammen er det virkelig et syn!

Slik kommer du deg til Las Lajas Sanctuary: Katedralen ligger i kort avstand til den lille landsbyen Ipiales. Her kan du overnatte en dag eller to. Byen har en bussterminal med forbindelser til flere colombianske byer.

Peru Huacachina Sandboarding
Sand-buggy &Sandboarding
Ta turen opp på den 500 meter høye sanddunen og kaste deg utenfor på et brett eller i en buggy.Nyt utsikten over Huacachina, spesielt rett før solen går ned!.
Les mer

7. Huacachina i Peru

Huacachina i Peru

Stedet er en idyll, og hvis du har et par dager til overs mens du reiser rundt i Peru, bør du helt klart unne deg et stopp i Huacachina. Her kan du også ha det moro ved å kjøre ATV og sandboarde i ørkenen.

Slik kommer du deg til Huacachina: Man kan reise til Huacachina med buss fra både Cusco og Lima. Du kan også buss til den lille byen Ica. Fra Ica kan du ta en taxi det siste stykket av veien til oasen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...