{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 eksotiske reisemål i Europa du bare MÅ oppleve

zakynthos-greece-nagavio-beach-aerial

De beste reisemålene i Europa til din backpacking-rute

Vi drømmer oss stadig bort til fjerne destinasjoner, men må man virkelig jorden rundt for å "get lost"? Hva med å inkludere Europa i din backpacking-rute? Krystallklart vann, silkemyk sand og spennende aktiviteter venter - her er våre topp 8 eksotiske favorittreisemål i Europa.

1. Zakynthos, Hellas

Zakynthos i Hellas

Zakynthos er den største av de Joniske øyer utenfor vestkysten av Hellas. Omgivelsene her ser overdrevent photoshoppet ut, med vann som er blåere enn blått og usannsynlig vakre sandstrender. Her kan du altså virkelig nyte moder natur i all sin uberørte prakt, både over og under vann. 

2. Lagos, Portugal

Lagos i Portugal

På den forlokkende Algarvekysten sør i Portugal ligger Lagos. Her finner du et hav av muligheter når det kommer til vannsport. Perfekt for en aktiv ferie i spennende omgivelser. 

3. Pamukkale, Tyrkia

Pamukkale i Tyrkia

Pamukkale ligger sørvest i Tyrkia og ligner nesten (som navnet på tyrkisk tilsier) på et bomullsslott. Kom på vinteren for en ekstra spektakulær opplevelse. Da kan du slappe av i de varme kildene mens kulda rusker på overflaten.

4. Santorini, Hellas

Santorini i Hellas

Den andre greske øya på lista er Santorini, som ligger sørøst for det greske fastlandet. Byen kan sammenlignes med en gigantisk bløtkake, hvilende på fargerike klipper formet av et massivt vulkanutbrudd, 300 meter over havet. Øya er perfekt for romantiske getaways, eller som en del av øyhopping i Middelhavet med seilbåt.

5. Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik i Kroatia

Dubrovnik er en sjarmerende by sør i Kroatia, kjent for sine karakteristiske gater i marmor, bygninger fra barokken og det endeløse Adriaterhavet. La deg inspirere av historiene som sitter i veggene til de gamle bymurene som har beskyttet denne siviliserte og sofistikerte republikken i århundrer.

6. Jökulsárlón, Island

 Jökulsárlón på Island

Island er et land med store kontraster. Jökulsárlón er en isbrelagune sørøst i landet. Den fascinerende kombinasjonen av svart sandstrand og hvite isblokker som dupper i vannoverflaten gjør området til et spektakulært syn som kun kan oppleves her på Island. 

7. Cassis, Frankrike

Cassis i Frankrike

Cassis ligger sør i Frankrike og er det perfekte "hideout" for deg som vil styre unna de største turiststområdene i byens mer kjente naboer Marseilles og Toulon. Samtidig får du fortsatt den herlige opplevelsen av fransk kyst og sjarmerende småbyliv.

8. Procida, Italia

Procida i Italia

Procida er den minste av Campanoøyene i Napolibukten utenfor vestkysten av Italia. Den særpregede blandingen av sitronlunder og pastellfargede bygninger gjør enhver tur i de smale gatene til en berikende opplevelse som gjør godt for sjela. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...