{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 fordeler med å reise alene

Inspirational Man Sitting On Rock Cover

Going solo?

Å backpacke alene kan være en skremmende tanke, men tar du sjansen er du garantert utrolige opplevelser som vil følge deg for resten av livet. Trenger du å bli overbevist? Her er 8 fordeler med å reise alene. 

1. Du blir ekstremt selvstendig

Du vokser mye på å reise alene, og kommer hjem som et nytt og selvstendig menneske. Du lærer deg verdien av din egen intuisjon og magefølelse, og blir tryggere på deg selv. 

3. Du har mulighet til å være spontan

Du kan når som helst gjøre endringer i planene uten at noen legger seg opp i det. Kanskje du blir med en gjeng kule folk du nettopp møtte til et sted du i utgangspunktet aldri hadde hørt om? 

Du får deg raskt nye venner

2. Du får deg raskt nye venner

Så lenge du oppholder deg på steder der det finnes andre backpackere vil du aldri føle deg ensom. Blir det for mye har du alltid mulighet til å trekke deg tilbake. 

4. Du unngår pinlige lyder fra toalettet

Når du bor alene på reisen trenger du aldri å skjule usjarmerende lyder og lukter når du er dårlig i magen og blir sittende i timevis på toalettet. 

Tropisk utedo

5. Det er nesten alltid plass til deg på hostell

Når du kommer alene skal det godt gjøres at ingen hosteller klarer å skvise deg inn på en sovesal. Det er en løsning som fungerer perfekt når du kommer til et nytt sted uten en plan eller kun trenger en seng for en natt. 

6. Du har kun deg selv å tenke på

Du kan gjøre hva du vil, hvor du vil og stå opp når du vil. Du kommer til å lure på hvordan du tidligere klarte å reise med andre på slep.

Fordeler med å reise alene

7. Du kan overdrive historier fra reisen så mye du vil

Ingen rynker på nesen om du gir historiene fra reisen litt ekstra krydder, det var tross alt ingen andre til stede. Og uansett hvor mye du overdriver vil du høste respekt og beundrende blikk for å ha reist på egenhånd. 

8. Du blir en erfaren backpacker

Du lærer mye av å måtte takle utfordringer på sparket og å ikke ha noen andre å lene deg på til enhver tid. 

En erfaren backpacker

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...