{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 gode unnskyldninger for å reise mer

ocean-girl-planning-isic-card-cover

Det finnes mange grunner til å legge ut på nye eventyr!

Vi får aldri nok av å reise, og vi finner alltid en grunn til å pakke sekken og dra. Her er 8 gode unnskyldninger for å reise mer med god samvittighet.

1. Jeg trenger å "finne meg selv"

Du har tiden foran deg, pengene på konto og destinasjonen i sikte. Det er på tide å utvide horisonten og bli kjent med deg selv før partner, barn og fast jobb kommer i veien. 

2. Jeg ønsker å dyrke interessene mine

De fleste aktiviteter/hobbyer/interesser har et opphavsland. Det er jo klart at du må besøke dette landet for å fordype deg enda mer i det du interesserer deg for.

3. Jeg har venner som studerer eller bor i utlandet 

Å besøke venner som bor i utlandet er en ypperlig unnskyldning for å reise. Hvis de ikke maser om at du må komme på besøk er det ikke noe galt i å invitere seg selv.

4. Gave fra meg til meg

Vi har jo lært at det er frekt å ikke ta imot gaver, så...

5. Gode tilbud

Å slå til på et godt tilbud føles nesten like godt som en god karakter på avsluttende eksamen. Klart du måtte ta en forhastet beslutning, tilbudet varte jo bare ut dagen. 

6. Tur for to

Hold deg oppdatert på konkurranser der du kan vinne flybilletter eller andre reiserelaterte produkter. Ingen kan stoppe deg i å motta en premie, og det beste er jo at den er gratis!

7. Jeg har venner som skal reise

Se på det som en tjeneste. Har du en venn som skal ut å reise er det jo bare snilt av deg å bli med som moralsk og sosial støtte. 

8. Jeg vil lære mer om verdenshistorien og ulike kulturer 

Å sluke kunnskap er litt mer spennende når du faktisk befinner deg akkurat der historien skjedde og ikke på skolebenken med læreren hengende over skuldrene. 

På tide å bestille din neste reise? 

Kontakt oss idag

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...