{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 plagg du eier hvis du har vært på backpacking i Asia

General Friends Festival Girls

Har du gått i "mote"-fella?

Har du vært på backpacking i Asia? Da kjenner du garantert igjen ett eller flere av plaggene på denne listen. Dette er plaggene du lever i på backpacking i Asia, som havner bakerst i skapet når du kommer hjem til Norge.

1. Stråhatt

stråhatt

Plagget som kler alt fra skinnvest og cowboystøvler til fargerike bikinier med aztekermønster. Mest av alt fungerer den som et praktisk tilbehør, enten du skal lese på stranden og ikke vil ha sol i øynene, eller for å beskytte hodet mot den sterkeste sola midt på dagen. Ser den like fet ut på en kald oktobermorgen i Norge når den solbrune gløden er borte og minnene fra late dager på stranda med sand mellom tærne sakte men sikkert har forsvunnet fra hukommelsen? Neppe..

2. Elefantbukser

elefantbukser

Kjenner du til følelsen av å sikle etter et plagg som du for en halv uke siden ALDRI ville gått ut i offentligheten med? Reis til Asia, elefantbuksenes hovedstad, og kjenn på den enorme magnetiske effekten dette merkelige plagget har på uskyldige backpackere. Vi har i grunn ingenting vondt å si om plagget som sådan – det er meget behagelig, luftig og matcher det meste du vil se rundt deg på reisen. Når du kommer hjem er det derimot på tide at elefantbuksene takker for seg, frem til neste tur. Hvis du ikke klarer å gi helt slipp har du derimot en deilig pysjbukse – NB: Dette tipset er forbeholdt single.

3. Flip flops

flip flops

Et must-have på backpacking i Asia. Er de ikke så slitte at du kan kjenne om du tråkker på en maur under helen har du enten for mange par, eller så har du blitt lei vonde gnagsår mellom storetåa og den ved siden av, eller det merkelige skillet du får på føttene. Da har du mest sannsynlig gått til innkjøp av et annet fottøy med færre helseskadelige effekter. 

4. Tank-top med et random ølmerke

tank top med ølmerke

På lik linje med baseball-trøyer er dette et høyst overvurdert klesplagg, som får ufortjent mange fans på reise i Asia. Greit nok at Chang, Tiger og Carlsberg smaker ekstra godt på en strand i varmen fra ekvator, men vi ser vel ikke barnløse menn under 30 gå rundt med "Kvikk lunsj" på t-skjorten her hjemme i Norge, selv om det kan smake godt en gang i blant?

5. Glowsticks

glowsticks

Er det ikke utrolig å tenke på at du i det hele tatt er i stand til å mene at glowsticks er en essensiell del av anntrekket når du skal ut på fest? Gjerne så mange som mulig på ulike deler av kroppen og i ulike farger. Heldig vis klarer de fleste av oss å legge igjen denne fascinasjonen for de lysende rørene før vi kommer tilbake til Norge – Med mindre det er russetid, Halloween, fadderuke, utdrikningslag eller andre anledninger som krever litt ekstra...glow!​

6. Smykke med haitann

smykke med haitann

Kanskje har du til og med snorklet eller dykket med hai, men mest sannsynlig har du ikke det. På reise er denne typen pynt kombinert med fargerike armbånd fra det lokale markedet en viktig del av motebildet. Jo flere, jo bedre. Det er jo en måte å kommunisere til alle andre at du har vært ute og reist... Det er først etter et par uker hjemme og du har kommet over den største lengselen etter reisen at du innser hvor skitne, slitte og ekle båndene du har rundt hals og håndledd er – ikke er det særlig moteriktig her hjemme heller.

7. Badeshorts

badeshorts

Kommer du hjem til norsk sommer er det ingen vits i å kaste badeshortsen, men vi anbefaler deg å ta en ekstra sjekk etter hull, rifter og eventuelt gjennomsiktige områder. Et slikt plagg er nemlig ikke laget for å bli brukt hver dag i 6 måneder på stranda, party, flyreiser, surfing, dates, fjellturer, shopping, fine restauranter, safari, fallskjermhopping – you name it! 

8. Den lokale favoritten

den lokale favoritten

Det perfekte profilbildet fra reisen får du ved å kombinere en typisk mediterende positur, templer og et tradisjonelt plagg som mest sannsynlig symboliserer at du er gift, jomfru eller noe i den duren. Vel hjemme i Norge får ditt nyeste motekupp henge pent i skapet frem til Halloween eller den ene temafesten som arrangeres hvert 3. skuddår. Du fikk i det minste det ene gode bildet til Facebook som symboliserer at du er nysgjerrig, open minded og ekstremt opptatt av kultur. Hvorfor ikke sette det på CV'en?

Står backpacking i Asia fortsatt på bucketlisten din?

Da er det bare å starte planleggingen! Prat med en reisespesialist som selv har vært på backpacking i Asia (og som sannsynligvis eier samtlige av plaggene over). Vi hjelper deg med alt fra personlige tips og råd til å sette sammen en komplett reiserute basert på dine interesser, drømmedestinasjoner og budsjett!

Prat med en reisespesialist

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...