{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 ting du garantert kjenner igjen hvis du har bodd på hostel

2-general-hostel

Kjenner du til å bo på hostel?

Det å bo på hostel har sin sjarm! Men det finnes noen universelle skikker - enten du har sjekket inn på et hostel i Østen, USA eller i Australia. Hvor mange av punktene kan du kjenne igjen?

 

 

1. ”So, where are you from?”

Den obligatoriske åpningsreplikken blandt alle backpackere. En utmerket icebreaker, men som også kan bli litt kjedelig når du får spørsmålet 10 ganger daglig.

2. Det finnes ca. fem spørsmål om Norge

Ja, vi har gratis utdannelse til alle. Det er sant at vi får penger når vi  studerer. Ja, vi går på ski. Nei, Norge er ikke hovedstaden i Sverige. Vi har vårt eget språk. Jepp, det er oss med fjell og fjord.

3. Ørepropper er obligatoriske

Tre godt beduggede engelskmenn velter inn på rommet midt på natten. Du skal selv ta buss klokken syv neste morgen. De prøver å være stille, men én av de faller over ryggsekken sin mens de andre ler høyt. Du sender et stille takk til den som oppfant ørepropper. 

4. WiFi er et must

Noen spøker med at WiFi er en menneskerett. Men det er faktisk ikke langt unna! Få ting kan irritere mere enn dårlig internett, som når du må ligge i køyesengen og holde telefonen over kanten for å fange selv det minste signalet..

5. Én øl i baren blir fort til fler

En av dine nye venner, som du har kjent i ca. en halvtime, spør om du blir med å ta en øl. Ølen blir plutselig til fler, for det er jo så mye billigere enn å drikke i Norge? Litt for mange timer senere sitter du og forteller røverhistorier i soloppgang. Klassiker!

 

6. Det kan være mus i kjøleskapet

Du går fyllesyk og målrettet mot kjøleskapet for å gjenforenes med nattens pizzarester. Til tross for at du har skrevet navn på har den selvfølgelig forsvunnet, og nok en gang må du nøye deg med hvitt toastbørd og syltetøy.

7. Den som kommer sist får overkøyen

Den kjente kampen om underkøyen. Det er ikke akkurat ettertraktet å kravle opp og ned stigen i mørket når du skal tisse om natten. For ikke å glemme den evige kampen det er å legge på sengetøy!

8. Alle er selvutnevnte globetrottere

Det er alltid noen som har vært på din neste destinasjon. Ja, ofte har folk nærmest reist jorden rundt om man spør! Du får gode råd og anbefalinger som ikke står i reiseguidebøkene. Det er fett å kunne dele erfaringer, reise videre med andre og oppdage 'off the beaten track'!

 

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...