{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 tips til en aktiv ferie

surfing-surfers-waiting-for-swell-cover

Hva med å planlegge en aktiv ferie?

For noen betyr ferie høy chillefaktor og oppladning av batterier. For oss backpackere er det derimot å regne som totalt mislykket dersom en kommer uthvilt hjem fra reise. Her er en liste med aktiviteter som gir deg en kulturell, sosial og ikke minst aktiv ferie. Enjoy!

1. Følg vinden

Hold deg aktiv på ferien med kiting

Vind står sjelden øverst på ønskelista, men i noen miljøer er denne ofte forhatte værtypen alfa omega! Enten du befinner deg på snø eller i vann - Kiting lar deg utnytte naturens kraft til det fulle. En kite kan du enten benyttes til å bevege deg over lange avstander, eller til høye hopp og fete triks. God balansetrening og ikke minst en real styrkeøkt! Vindsurfing er en annen vindsport som trener balansen og dine motoriske evner. 

2. Sightseeing til fots

På tur til fots får du se utrolig mye fint

Sightseeing trenger ikke å koste en krone! Trekking eller jogging er perfekte og ikke minst kostnadsfrie måter å utforske nærområdet, kulturlivet og lokalbefolkningen på. Få en ekstra fet belønning med en tur opp i høyden, og se området du befinner deg i fra et helt nytt perspektiv.

Mange toppturer ender også med en kulturell opplevelse, for eksempel en tur til Machu Picchu i Peru eller til Jesus-statuen i Brasil.

3. Surf's up

Surfing er en morsom måte å holde seg i aktivitet på

Surfing er en fet måte å holde seg i form på, i tillegg til sosialisering i line up'en. Hvis du liker action og tåler å svelge et par liter saltvann er dette definitivt sporten for deg. God trening for hele kroppen og ikke minst ekstremt gøy. Stand up paddle surfing og bodyboarding er lignende vannaktiviteter som holder deg aktiv og i god form på reise.

For en uforglemmelig opplevelse er surfecamps perfekt, både når det kommer til det sosiale, og det faktum at du blir dratt opp kl.6 om morgenen for å surfe. Hang loose!

4. Ta årene fatt

Ta deg en padletur i fantastisk natur

Padling i kajakk eller kano er ikke like fartsfylt som de øvrige aktivitetene. Det gir likevel utrolig god trening for hele kroppen, og ikke bare for armene slik mange tror. En tur i kajakk er altså en genial måte å oppleve områdene utenfor land på. Test ut rafting i strie strømmer for høyere fart og et ekstra adrenalinkick.

5. Dive in

Spektakulære naturopplevelser venter under havoverflaten

Svømming er en veldig god form for kondisjonstrening, som kombinert med snorkleutstyr, kan by på fantastiske naturopplevelser under vann. Ta et par ekstra runder mellom bøyene når du kjøler deg ned etter flere timer i sola, og hold deg aktiv gjennom hele ferien. 

6. På to hjul

Frister det med en sykkeltur på death road?

På sykkel kan du utforske store områder på kort tid, og i tillegg er det super trening for rompe, lår og legger. I følge Norsk Helseinformatikk forbrenner du i gjennomsnitt ca. 300 kalorier i timen når du sykler, et tall som lyder godt i våre ører.

Er du ute etter en utfordring og ikke minst en spektakulær naturopplevelse kan for eksempel sykling langs "Death Road" i Bolivia friste? Husk hjelm!

7. Finn din indre Zen

Finn din indre zen, med yoga

Adrenalinjunkien i deg mener kanskje at yoga er en døll aktivitet kun for eksentriske naturalister, men å trene yoga gir kroppen et utrolig godt grunnlag for alle de øvrige sportene vi har nevnt her. Det beste er at du kan praktisere yoga så og si hvor som helst, og en liten time om dagen kan gi store effekter på lang sikt, for både din fysiske og psykiske helse.

8. Prøv noe helt nytt

Sport er også bra underholdning

Sport er ikke bare gøy å drive med, det er også fantastisk underholdning. I tillegg til å holde deg i form kan det å sjekke ut aktiviteter som er spesielle for landet du reiser i være en super måte å oppleve en ny kultur på. Følg med på konkurranser og events der du er, og få med deg hvordan det er å heie på et lag i en idrett du kanskje aldri har hørt om før! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...