{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bli med i kampen mot plast som frivillig i Thailand

Volunteer Plastic

Plastforurensning har stor effekt på miljøet, næringskjeden og vår helse

Mer enn 8 millioner plastbiter ender i havet hver dag, og forårsaker skade og død for mer enn 100 000 sjøpattedyr og en million fugler hvert år. Det anslås at innen 2050 vil det være mer plast i verdenshavene enn fisk.

Collecting Garbage At The River (7)
Bidra til å minske plastforurensning i Singburi
Hvor: Singburi Thailand Varighet: 7 dager (med mulighet for lengre opphold) Pris: fra 2776NOK
Les mer om prosjektet

Om prosjektet

Bli en del av dette prosjektet som setter søkelys på bærekraft og resirkulering. Vær en aktiv del av et program som står i kampen mot plastavfall. Målet med dette prosjektet er å rydde opp i nærområdet ved å samle inn plast, lage bevissthetskampanjer, utdanne lokalsamfunnet om avfallshåndteringssystemer og verdien av å resirkulere plast, samt finne nye måter å omgjøre plast til nye gjenstander.

Dette prosjektet er et samarbeid mellom Green Lion og et tysk universitet. De har utviklet en metode som lar dem produsere kostnadseffektive linjaler av resirkulert plast, som igjen brukes av de lokale skolebarna i området. Dette er den første produksjons-ideen, men prosjektet holder på å utvikle flere måter å omgjøre plasten som finnes i nærområdet om til nye bruksgjenstander som kan komme til nytte i lokalsamfunnet.

Mennesker jobber på prosjektet i Singburi Thailand
Collecting Garbage At The River (7)

Hva lærer du?

Som frivillig i dette prosjektet vil du delta gjennom hele prosessen, fra å samle inn plast, sortere, vaske, strimle plasten og til slutt produsere nye produkter fra resirkulert plast. Du må delta på prosjektet i minimum 1 uke, men kan også kombinere denne uken med en «kultur-uke» for et to-ukers opphold med flere opplevelser.

  • Du får erfaring i å jobbe med reduksjon og forhindring av plastforurensning.
  • Du lærer om resirkulering, utfordringene vi står ovenfor i dag og hvordan du kan bidra.
  • Du bidrar til å sette lys på problemet i lokalsamfunnet, vise viktigheten av å resirkulere produkter og opplyse om farene plastforurensning har på kroppen vår og miljøet.
  • Du lærer å lage nye produkter av resirkulert plast.

Om stedet

Greenways Singburi-leiren ligger ved elvebredden River Noi (Little River) i landsbyen Tha Kham, i nærheten av den lille byen Singburi. På dette prosjektet kan du velge mellom 3 ulike overnattingsmuligheter i små bungalower som ligger i gangavstand eller en kort sykkeltur til de nærmeste byene, Tha Kham og Tha Chang. Her finner du alt du trenger av minibanker, apotek, legesenter, butikker og lokale markeder. Avstanden til byen Singburi er 8-15 km, avhengig av hvilket overnattingsalternativ du velger. Her finner du fasiliteter som butikker, svømmebasseng, sykehus, apotek, banker og restauranter.

Hva er inkludert?

  • Opplæring og veiledning
  • Overnatting i delt bolig (man kan velge å oppgradere til enkeltrom for en ekstra kostnad)
  • Frokost, lunsj og middag i ukedagene / brunsj og middag i helgene..
  • Gratis WiFi
  • Flybilletter er ikke inkludert i prisen - Vi hjelper deg med bestilling
  • Transfer fra flyplassen til prosjektet må avtales

Merk: Du må være minimum 18 år for å delta på dette prosjektet og du bør kunne snakke engelsk godt.

Vil du bli med i kampen mot plastikk som frivillig i Thailand?

Spør oss om dette prosjektet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...