{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste tipsene til en road trip på New Zealand

northern-island-new-zealand-waiheke-cover

De beste tipsene til en road trip på New Zealand

New Zealand er et av verdens vakreste land og du skal snart få utforske alt hva dette landet har å by på. Hvor kult er ikke det!? For å hjelpe med at din kommende road trip skal bli helt perfekt har vi samlet våre aller beste tips til deg her. Denne siden passer for deg som allerede har booket din road trip hos oss og ønsker tips og nyttig informasjon før avreise. Sjekk de ut da vel!

Godt å vite om road tripping på New Zealand

Vårt første tips er: sørg for å lese vilkårene og reglene på leiekontrakten grundig slik at du vet hva den dekker og hva som er tillatt. Husk at du vil befinne deg i en annen del av verden hvor det kan være andre regler som gjelder når det kommer til å leie en bil/campervan. 

I tillegg kan vi ikke få understreket dette nok: Aldri reis uten reiseforsikring! Seriøst - ikke gjør det. Det er helt essensielt at du har en gyldig reiseforsikring som dekker deg under hele reisen. Har du ikke skaffet deg reiseforsikring? Vi hjelper deg gjerne med dette. 

Spør oss om reiseforsikring

Road trip på New Zealand
Road trip-app på New Zealand
Vi anbefaler at du laster ned appen CamperMate hvor du vil finne liste og lokasjon for offentlige toaletter, campingplasser, matbutikker, m.m. Du behøver ikke internett for å bruke appen.
Last ned appen CamperMate

Campingregler på New Zealand

New Zealand har et enormt utvalg av campingplasser og ferieparker som kan tilby alt av nødvendige fasiliteter som teltområder med tilgang på strøm, hytter, campervan-områder, toaletter og dusj. Campervans er et populært alternativ blant de som reiser på road trip på New Zealand. Med en campervan har du friheten til å reise når og hvor du vil. Men pass på - New Zealand har regler for Freedom Camping (dvs. camping utenfor campingplasser). 

Andre gode nettsider med tips til camping på New Zealand:

Drømmer du om en road trip på New Zealand?
New Zealand Roadtrip Scenic Sheep Mountains
Road trip på New Zealand
Hvis du trenger inspirasjon eller tips til hvilken reiserute du skal velge til din road trip på New Zealand kan du se mange kule alternativer her!
Reiseruter på New Zealand

Hvilken reiserute skal du velge på New Zealand?

Reis på road trip til New Zealand!

Andre sider det kan være lurt å sjekke ut før du begir deg ut på Road trip på New Zealand:

Noe mer du lurer på?

Husk, du er alltid velkommen til å kontakte din reisespesialist hvis du trenger råd eller tips til spennende aktiviteter til road trippen på New Zealand.

Spør oss om tips til road trip på NZ

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...