{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den beste måten å tilbringe fire dager i Buenos Aires

Argentina-Buenos-Aires-Colorful-wall-cover

Tango, Biff, og fargerike gater: Et 4-dagers eventyr i Buenos Aires

Når du besøker Sør-Amerika, er det nesten en forbrytelse å skippe Buenos Aires. Hvis du har tid, anbefaler vi å tilbringe minst et par dager her, hvor vi tenker 4 dager er det mest ideelle for newbies i byen. Akkurat nok tid til å virkelig ta inn byen og menneskene, men ikke så lenge at du vil gå tom for ting å gjøre. I dette innlegget vil vi servere deg våre deilige anbefalinger for hvordan du bør tilbringe fire dager i Buenos Aires!

Iguazu Falls Argentina Waterfall
Det er mye mer å se i Argentina!
Argentina er et av de landene som sjarmerer enhver reisende. I denne bloggposten deler vi høydepunktene Buenos Aires har å by på, men selv om du ikke liker storbyer, er det mye å oppdage i Argentina. Hvem kan vel motstå det fantastiske landskapet av Patagonia, hvor fjelltopper, isbreer og asurblå innsjøer venter på å bli utforsket. Oppdag fryktinngytende Iguaza Falls, hvor naturens kraft fosser over klippene omgitt av frodig regnskog. Fyll magen med fantastisk mat fra saftig grillmat til deilige empanadas, og slukk tørsten med den utsøkte vinen fra Mendoza-regionen.Hvis det er kultur du leter etter bør du besøke de sjarmerende landsbyene i norvest, som Salta og Cafayate. Ønsker du å oppdage alt du kan se og gjøre i dette landet? Klikk nedenfor og finn ut mer!
Finn ditt eventyr i Argentina

Dag 1: Utforsk sentrum

 

Morgen: Historiske steder og Avenida de Mayo

Start dagen med et besøk til Plaza de Mayo, det historiske hjerte av Buenos Aires. Her vil du også finne Avenida de Mayo. Spaser gjennom denne storslåtte alleen, kjent for sin vakre arkitektur og kafeer. Beundre det ikoniske Casa Rosada (Det Rosa Huset), og gjør et stopp ved Metropolitan Cathedral. Videre langs Avida de Mayo finner du fremtredene Palacio Barolo, før du møter på det argentinske kongressbygget. Vi anbefaler å bruke morgningen til litt klassisk sightseeing, som er en fin måte å bli kjent med byen, og utforske sentrum, kjent for sin storslåtte arkitektur, travle gater og butikker.        

Ettermiddag: Spasertur gjennom Palermo

Dra til Palermo, et trendy nabolag med grønne gater, kafeer og butikker. Besøk Palermo Soho som byr på street art, sjarmerende butikker og brosteinsgater. Ta også turen innom den botaniske hagen, en vakker park midt i byen – det er til og med en fransk park inspirert av hagene i Versailles! Sør for Palermo finner du Freia de Plaza Serrano, et gatemarked omgitt av barer, butikker og restauranter. På selve markedet kan du shoppe klær, kunstneriske suvenirer og andre håndlagde produkter, men selv om du ikke er keen på shopping er det et flott sted å besøke, som en av Buenos Aires` viktigste kunstneriske områder. Hvis du heller er av museemstypen har Palermo også et godt utvalg med både Nasjonalmuseet for dekorativ kunst og Evita Peron-museet.

Kveld: Palermo Soho natteliv

Nyt middag på en lokal parilla (steakhouse) og smak på biff i kjent argentinsk stil. Vi anbefaler La Cabrera, en av de beste restaurantene i området. Det er ikke super rimelig, da det ligger i et ganske trendy nabolag, men er jo lov å unne seg litt ekstra en gang i blant. Etter middagen er en god idé å utforske resten av Palermo Soho. Dette trendy nabolaget kommer virkelig til livet om natten med barer, restauranter og live musikk. Det er også en rekke rooftop-barer i Buenos Aires og selv om ingen av dem er spesialt rimelige, er den utrolige utsikten ved solnedgang verdt det.

View over Buenos Aires during sunset, with the Argentinian Congress at center stage.

Dag 2: La Boca & Puerto Madero

 

Morgen: Fargene i La Boca

La Boca er et av mest estetiske områdene i Buenos Aires, med de fargerike gatene. Vi anbefaler en spasertur gjennom La Boca for å beundre kunsten i gatene, de sterke fargene på arkitekturen og besøke berømte Caminito – en gate som basically er en offentlig kunstutstilling.  Dette er faktisk det stedet hvor tango ble født, mellom husene til immigranter som levde her på 1900-tallet. La Boca er virkelig en spennende del av historien og et “must visit» når du er i Buenos Aires.

Ettermiddag: Tango kurs og Puerto Madero

Etter å ha utforsket La Boca hele dagen og tangoens opprinnelse, er det kanskje tid for å prøve det ut selv. Kanskje har du allerede sett en tango opptreden, eller kanskje du er helt fersk i gamet – uansett er Buenos Aires stedet for å putte på danseskoene. Hva med å ta et nybegynners kurs på en av de lokale dansehallene? – vi kan selvfølgelig ordne dette for deg om du er interessert. Etter kurset kan du ta turen til Puerto Madero, et moderne distrikt ved vannet, med eksklusive restauranter og fantastisk utsikt. Gå langs bryggene og beundre den flotte arkitekturen.

Kveld: Middag langs vannet i Puerto Madero

Puerto Madero er kjent for sine eksklusive spisesteder. Det er kanskje noe over budsjettet, spesielt hvis du hadde biff i La Cabrera kvelden før, men å gå langs promenaden og bare ta inn øyeblikket, utsikten og folkene er fortsatt noe vi anbefaler. Vårt “food hack” her er gå langs Los Carritos, på øst siden av Puerto Madero. Her finner du ikoniske “carritos parrilleros” på rekke og rad ved Costanera Sur. Tidligere kunne du finne “kullgrill-biler” (type food trucks) her, som solgte all slags billig mat on-the-go, fra burgere til biff. I dag er disse oppgradert og gjort litt mer moderne, men maten er heldigvis fortsatt like god! Du kan ta med deg maten til vannkanten, eller gjøre som de lokale – slå seg ned på siden av veien på en av plastikk stolene som står rundt.

Blue and yellow mural in the neighbourhood of La Boca in Buenos Aires, Argentina

Dag 3: Colonia del Sacramento & San Telmo

Morgen: Colonia del Sacramento (Uruguay)

Okei, så teknisk sett er ikke dette en del av Buenos Aires, men hvis vi forteller deg at du kan ta ferje i en timestid til Unesco World Heritage-byen Colonia, ville du sagt nei?

Colonia er ikke den største byen, så vi tenker at en halvsdags tur inn til byen er helt perfekt, men du er selvfølgelig velkommen til å utvide oppholdet om du har tid. Uansett er et besøk til Colonia del Sacramento i Uruguay med båt fra Buenos Aires en avslappende og nydelig tur. Båtturen over Rio de la Plata tar omtrent en time, og tilbyr både by- og sjøutsikt. Når du ankommer Colonia kan du utforske de sjarmerende brosteinsgatene og de historiske bygningene. Byen er kjent for sin godt bevarte colonial-arkitektur, som det ikoniske fyrhuset og byporten. Du kan besøke museer, nyte lokale kafeer, og gå langs vannkanten. Den avslappede atmosfæren i Colonia gjør at dette er en perfekt dagstur, med en mix av historie, kultur og nydelig utsikt.

Sen ettermiddag: San Telmo & El Zanjón

Avhengig av når du kommer tilbake fra Colonia, anbefaler vi å titte innom det historiske nabolaget i San Telmo. Gjør et stop på markedet for å sjekke ut unike antikviteter og håndverk. Hvis du har tid er El Zanjón et interessant sted også, formet som en undergrunns labyrint med tunneler og historiske ruiner. Her kan du lære masse om historien og arkitekturen i Buenos Aires.

Kveld: Milongas & Bodegones

En klassisk tur til Buenos Aries bør ikke være foruten å se Milongas (Tango dansehaller). Du kan enten danse selv (kanskje du kan teste ut dine nye skills etter tangokurset) eller bare beundre de lidenskapelige danserne. For middag bør du dra til en bodegón, et tradisjonelt spisested, kjent for å servere deilig argentinsk comfort food. Disse koselige restaurantene har en innbydende atmosfære og utsøkt mat, som gjør det til det perfekte stedet for å nyte et avslappende måltid og ta inn den lokale kulturen.

Inside of Mercado de San Telmo in Buenos Aires

Dag 4:Reserva Ecológica Costanera Sur & Recoleta

 

Morgen: Reserva Ecológica Costanera Sur

Reserva Ecológica Costanera Sur er ikke så langt unna sentrum, men er merkelig nok veldig fredelig. Unngå stresset i byen og utforsk dette økologiske reservatet, enten ved å gå eller sykle langs stiene. Du kan gå rundt parken på en time, eller leie en sykkel ved inngangen for å gjøre det litt raskere. Vi anbefaler definitivt en piknik eller lunsj i denne parken, det er mange fine plasser nær vannet med fantastisk utsikt.

Ettermiddag: Besøk Recoleta

Det er ett “must see» nabolag som du enda ikke her sett – Recoleta! Denne delen av Buenos Aires er kjent for sin elegante arkitektur og grønne områder. Sjekk ut Floralis Generica, en gigantisk blomsterskulptur i metall, og Recoleta kirkegården, som er bemerkelsesverdig for sine mausoleer (gravkapell/monument). Normalt sett ville vi ikke anbefalt å besøke kirkegårder, men denne føles nesten ut som en liten landsby, med gravkapellene linet opp som hus og gater. Skuespiller Eva Perón ligger gravlagt i en av disse gravkapellene, og deler kirkegården med andre bemerkelsesverdige personer som tidligere argentinske presidenter og Nobelpris-vinnere.

Kveld: Steak & Sky Bar Views

Tilbring en kveld på Avenida Corrientes, som er Buenos Aires sitt svar på Broadway. Dette er et stort underholdnings distrikt, og om natten er den ene siden av gaten kun tilgjengelig til fots. Så hvis du ikke er her for et av de mange showene, filmene eller kulturelle fremvisningene, er det fortsatt fantastisk å spasere rundt og ta inn den livlige atmosfæren. Nå er det vel snart på tide med noe mat, ikke sant? Da har du flaks, for Avenida Corrientes har noen av de beste pizzeriaene i byen, som definitivt bidrar til en avslappende siste dag i byen!

Lake and lots of green vegetation in Costanera Sur Ecological Reserve

Har du tid å slå i hjel?

Da er det en rekke ting å se og gjøre i Buenos Aires, det er en enorm by! Men, hvis du alt har pløyd gjennom byen, anbefaler vi å se resten av Argentina. Hva med en utflukt til Iguaze Falls, eller til og med å fly ned til Patagonia-fjellkjeden? Les mer om Argentina her, eller start planleggingen med en gang. Våre reisespesialister sitter klare for å hjelpe deg!

Ta gjerne kontakt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...