{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Disse 5 himmelske strendene på Bali MÅ du besøke

sanur-beach-bali

Ligger du og ruger på å om du skal ta deg en tur til Bali i sommer? Her er dytten du trenger - enten du vil ha en aktiv strandferie eller bare vil ta det helt med ro! 

1. Balangan

Dette stedet er elsket av både strandløver og surfere! Stranden ligger sør på Bali og er det ulitmate stedet for å bare chille. Det er relativt lite folksomt, så du trenger ikke å slåss om en plass ved strandkanten. Et par lokale restauranter holder også til her, slik at du kan nyte tradisjonell indonesisk mat sammen med en iskald drink mens du koser deg i solsteiken.

Passer for: Surfere og deg som ikke er fan av overfylte strender

Sommerferie til Bali?
surfing-man-in-lombok-indonesia
Vil du lære deg å surfe?
På surfecampen i Canggu glir du rett inn i den avslappende og kule surfekulturen – Her ligger alt til rette for at du skal lære deg å surfe på en trygg og morsom måte! Varighet: 8 dager Pris: Fra 13 883 NOK
Lær deg å surfe på Bali

2. Kuta

Kuta Beach er en av Balis mest kjente og kjære strender. Hit kommer både lokalbefolkning og turister, surfere og festfolk. Få med deg den vakre, røde solnedgangen før du senere utforsker natten blant de mange barene og klubbene i området. Kuta er en opplevelse!

Passer for: Deg som liker fart og spenning, og som vil oppleve Balis natteliv

Går neste reise til Bali?

3. Jimbaran

Jimbaran er ikke bare en strand. Drar du hit tidlig får du med deg fangsten til de lokale fiskerne! Opplev den fantastiske solnedgangen mens du prøver litt deilig sjømat på en av resturantene eller ta deg en tur innom de forskjellige markedene du finner langs stranda. Dette stedet kommer til å sjarmere deg i senk!

Passer for: Deg som vil oppleve lokal kultur og mat

Klar for en strandferie?
diving-indonesia-gili-islands-green-turtle
Lyst til å dykke på Bali?
En fantastisk verden venter deg under vann, og vi kan friste med forskjellige dykkerpakker og dykkerkurs på Bali – tilpasset ulike ferdighetsnivå. Vi anbefaler å ta turen til Nusa Lembognan!
Sjekk ut dykking på Bali

4. Nusa Dua

Denne luksuriøse 14 kilometer-lange stranden har nok av plass til å boltre seg å! Det klare vannet som bugner av korallrev gjør det også optimalt å prøve seg på litt snorkling. På land finner du palmetrær, orkideer og annen vakker vegetasjon som er med på å gjøre denne stranden meeeget bildevennlig. Et lite stykke av paradis!

Passer for: Deg som liker å nyte utsikten, en rolig strandferie og snorkling

Oppdag Indonesia med KILROY!

5. Pemuteran

Interessert i undervannsaktiviteter? Pemuterans rolige og krystallklare vann gjør det til et supert sted for deg som er interessert i dykking eller snorkling. Oppdag livet i korallrevet og fryd deg over fargerike fisk, skillpadder, eller til og med verdens største fisk; hvalhai!

Passer for: Deg som vil oppleve livet under vann

Går neste reise til Bali?

På tide å bestille sommerferien?

Vil du ta turen til Bali, men også kombinere reisen din med noen andre destinasjoner og aktiviteter? Book et møte med oss, så kan vi sammen skreddersy den perfekte turen for deg!

Book en reiseprat

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...