{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kombiner dykking og frivillig arbeid på Filippinene

marine-conservation-philippines-two-guys-with-dive-equipment

Det råeste frivillighetsprosjektet for deg som elsker å dykke!

Vi samarbeider med det kuleste frivillighetsprosjektet på Filippinene, hvor du har muligheten til å jobbe som frivillig med miljø og marinebiologi, samtidig som du får dykke daglig! Med andre ord; et prosjekt som er skreddersydd for deg som elsker å dykke og samtidig vil gi noe tilbake til nærmiljøet.

Spør oss om frivillig arbeid på Filippinene

Vil du vite mer?
Her kan du lese mer om prosjektet og hvilke arbeidsoppgaver som venter deg hvis du velger å delta som frivillig på dette prosjektet.
Les mer om prosjektet her

Frivillig arbeid under havoverflaten

Med byen Dumaguete på øya Negros som utgangspunkt, tar frivillighetsarbeidet deg med på et eventyr under havoverflaten hele veien rundt øya. Ditt daglige arbeid kan omfatte å samle inn data, dokumentere og fotografere arbeidet som gjøres under vann. Det kan også være at du blir satt til å oppføre kunstige korallrev, som skal bidra til å skape et bærekraftig miljø i området. Flere av de stedene hvor du vil utføre ditt frivillige arbeid er helt uoppdagede dykkesteder, så du kan glede deg til å få dykke på unike områder!

Du kan velge å være en del av prosjektet i en, to eller tre måneder, og dykkekurs er inkludert i hele perioden!


OBS! Det er for tiden kun mulig å få 30 dagers visum ved ankomst, men du kan søke om forlengelse når du er ankommet Filippinene (dette kan våre reisespesialister hjelpe deg med).

Dykking og frivillig arbeid på Filippinene

En typisk arbeidsdag

Dagen starter vanligvis rundt klokken 7 om morgenen med frokost. Deretter blir dagens oppgaver forklart så alle vet hva som skal skje i løpet av dagen. 

Felles lunsj serveres mellom kl. 13-14, men hvis du arbeider langt fra campen en dag vil det være lunsj på stedet du arbeider. 

Når arbeidsdagen er over, spiser dere middag sammen før dere har kvelden til rådighet til å gjøre det dere selv vil. Det er ikke uvanlig at frivillige går sammen om å arrangere en filmkveld, spillkveld eller andre sosiale aktiviteter. Det er også et godt tidspunkt til å skype med venner og familie hjemme i Norge. 

I helgene har du fri, så da kan du dra ut og oppleve noe av det Filippinene, enten på egen hånd eller sammen med noen av de andre frivillige!

Hva er inkludert i prosjektet?

 • Ubegrenset antall dykk (ca. 40-50 dykk i gjennomsnitt om måneden).
 • Gratis dykkerkurs – NB! inkluderer dog ikke materiale eller avgift til PADI
 • Gratis bruk av snorkleutstyr
 • Undervisning
 • Råd og veiledning
 • Overnatting i delt bolig
 • Tre måltider om dagen i tillegg til snacks
 • Gratis vann, te og kaffe
 • Sertifikat som bevis på at du har deltatt i prosjektet 
 • MCP-prosjektets egen t-skjorte

Det legges stor vekt på at sikkerheten og kvaliteten på dykkene er høye, noe som gjør dette til en fantastisk mulighet for deltakerne å kombinere sitt frivillige arbeid med at du blir en bedre dykker. En win-win situasjon der altså om du spør oss!

Om prosjektet og stedet

Dette frivillighetsprosjektet oppstod som et samarbeid mellom lokalbefolkningen og to danske og to nederlandske dykkere og marinebiologer. Prosjektet ligger i Dumaguete på den sør-østlige delen av øyen Negros. Du kommer deg hit ved å fly enten fra Cebu eller Manila.

Maten lages av en lokal kokk, og dere bor på enkle rom som deles. Campen ligger i kort avstand til restauranter og dagligvarekiosker hvor du kan supplere med hverdagslige nødvendigheter.

Dykking og frivillig arbeid på Filippinene

Drømmer du om å gjøre frivillig arbeid og dykke på Filippinene?

Bidra i kampen om å skape et bærekraftig miljø og bevaring av viktige marine dyrearter på Filippinene. Vi hjelper deg med alt det praktiske, reiseråd og bestilling av flybilletter, enten du kun vil bli med på prosjektet eller gjøre dette til en del av en lenger reise. 

Vi hjelper deg på veien!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...