{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Er du en backpacker eller flashpacker?

theme-inspirational-backpacker-girl

Backpacker eller flashpacker?

Visste du at du faktisk kan reise Jorden Rundt som en backpacker og samtidig nyte god komfort og andre goder? Det kan en flashpacker! Ta testen og finn ut om du er en backpacker eller flashpacker...

general-asia-woman-scooter-landscape

1. Budsjett

A: Jeg liker ideen av å reise så langt og lenge som mulig for minst mulig. Jeg kan leve enkelt på budsjett og er fan av 'the simple life' uten for mye fokus på komfort og hygiene. 

B: Jeg har spart lenge og reiser med et stor budsjett. Jeg vil helst oppleve så mye som mulig på kort tid og legger gjerne inn ekstra penger på komfort og opplevelser. 

2. Bagasje

A: Jeg har plass til alt jeg trenger i sekken. Den kan jeg ta med meg overalt, enten det er på trekking i jungelen eller camping i Afrika.

B: Jeg reiser med koffert. Da får jeg plass til alle klærne jeg har planlagt å bruke for å få de beste bildene til Instagram og den er lett å trille gjennom storbyen. 

woman-hammock-indonesia

3. Overnatting

A: Billigst er best! Jeg ser alltid etter det billigste alternativet og slår meg gjerne til ro på en bunk bed i en dorm omringet av 20 andre backpackere fra hele verden. 

B: Jeg liker komforten og tryggheten av å ha et eget rom på et hostell eller hotell. Eget bad er heller ikke feil, og AirCondition er et must. 

4. Mat

A: Maten smaker best 'the local way'. Markeder med lokal street food er som en gullgruve og jeg tester gjerne ut nye ting - Smaker jo som kylling!!? For å spare penger lager ofte middag på hostellet. Nudler og toast er en nydelig kombo!

B: Jeg håndterer best kniv og gaffel, og liker å få servert maten på et ordentlig sted, gjerne steder jeg har hørt om. McDonalds og Subway er gode budsjettfavoritter. 

train-asia-vietnam-hanoi-street-tracks-narrow

5. Gadgets

A: Jeg tok  med meg mammas gamle Nokia slik at jeg kan ringe hjem en gang i blant. Når jeg vandrer forbi en internettkafe stikker jeg gjerne innom for å sjekke status på sosiale medier og legge ut et bilde eller to.

B: Jeg har så klart med meg den nyeste kameramobilen slik at jeg enkelt kan redigere og publisere bilder og holde meg oppdatert. Speilrefleksen er så klart også med. Laptopen er perfekt til å se Netflix på kveldene etter lange reisedager. 

6. Transport

A: Jeg sparer der jeg kan og har ikke noe problem med å tilbringe en natt på flyplassen eller vente i et nedslitt busskur på lokaltoget som er 1 dag og 3,5 timer forsinket. 

B: Jeg legger helst inn en ekstra chunk av budsjettet på transport for en komfortabel reise og for å komme meg raskt frem. Jeg flyr for å spare tid slik at jeg kan oppleve flere steder på tiden jeg har til rådighet. 

5-feneral-couple

7. Fleksibilitet

A: Jeg lar vinden og havstrømmene bestemme min retning på reisen og tar det meste som det kommer. Jeg er spontan og liker å kunne endre rute underveis. 

B: Jeg liker tryggheten av å ha flybilletter i boks slik at jeg kan planlegge reiseruten og få mest mulig ut av reisen. Jeg har også booket noen opplevelser for å sikre at jeg får plass og spare noen penger. 

8. Opplevelser

A: Yes please! Jeg er ikke redd for å gå 'off the beaten path' på egenhånd og utforske steder der ingen har vært før meg, selv om det ikke alltid er like trygt... eller lurt. 

B: Of course! Jeg elsker å bli kjent med andre og få muligheten til å oppleve steder og kulturer jeg aldri hadde kommet til på egenhånd. En opplevelsesreise med andre reisende og en lokalkjent guide er et trygt alternativ som passer perfekt for meg. 

kno-rtw-maps-a backpackers dream
Jorden Rundt: A Backpacker's Dream
Anbefalt varighet: 3-4 måneder Antall land: 6 Billettens gyldighet: 12 måneder
Se info og pris

Flest A'er: Du er en backpacker!

Du er jo selve definisjonene på en backpacker!

Du reiser rundt på jakt etter de autentiske opplevelsene med sekken på ryggen som inneholder kun det mest nødvendige. Du reiser på et minimalistisk budsjett og det gjenspeiler seg i måten du reiser på, stedene du bor og opplevelsene du begir deg ut på. Komfort står ikke øverst på prioriteringslisten og du skal lukte rimelig vondt før du spanderer på deg en dusj og vask av klær. Hørt om at underbukser kan vrenges, eller?  

Du trives best med en åpen reiserute med mye fleksibilitet, og har ikke noe problem med å sponant slenge deg med en gjeng som skal til et annet sted enn der du først hadde tenkt eller å hoppe på et tog i søken etter nye eventyr uten helt å vite hvor du skal. 

🌏 Reiseruten for backpackeren

Dette er en episk reiserute med masse fleksibilitet til å reise mellom destinasjoner på egenhånd. Perfekt for en eventyrlysten backpacker. Ved å bestille flybillettene på forhånd sparer du masse penger og får tid til å ordne nødvendige visum, vaksiner og reiseutstyr før avreise. I tillegg til selve reisen kan vi så klart hjelpe deg med å organisere spennende aktiviteter, lokal transport og opplevelser mens du er på tur.

Reiserute: Hjem - Sør-Afrika - Thailand - Malaysia - Singapore - Australia - Japan - Hjem

Kno Rtw Maps Young Wild And Free
Jorden Rundt: Young, Wild & Free
Anbefalt varighet: 3 måneder Antall land: 8 Billettens gyldighet: 12 måneder
Se info og pris

Flest B'er: Du er en flashpacker!

Det høres kanskje litt "flashy" ut, men en flashpacker er egentlig bare en moderne backpacker og noe de fleste av oss vil kjenne oss igjen i. 

Du vil reise rundt og oppleve verden på samme måte som en backpacker, men bruker gjerne litt ekstra penger på trygghet og komfort. Du vil gjerne planlegge litt ekstra godt i forkant og heller fly fra sted til sted for å spare tid fremfor å tilbringe lange dager på en lokal buss for å spare noen ekstra kroner. Du har med deg det du trenger av teknologi for å holde deg oppdatert og foretrekker den gode sengen på hostellet fremfor en sovepose på rom med 17 fremmede mennesker. 

Flashpackeren har mye til felles med backpackeren, nemlig drømmen om et skikkelig eventyr, magiske opplevelser, lære nye kulturer å kjenne, samt bli kjent med nye kulturer, de lokale og andre backpackere på en episk reise. 

🌏 Reiseruten for flashpackeren

Denne ville reiseruta tar deg til 8 fantastiske land over 3 kontinenter! På veien venter mange fete opplevelser som vi har inkludert i prisen slik at du får mest mulig ut av tiden på reise. Perfekt for deg som er klar for å leve ut den ultimate reisedrømmen!

Reiserute: Hjem - Thailand - Kambodsja - Vietnam - Laos - Thailand - Singapore - Australia - Fiji - USA - Hjem

Lyst til å planlegge en fremtidig drømmereise?

Selv om vi ikke kan pakke sekken å reise avgårde akkurat nå, så elsker vi å planlegge for fremtidige reiser. Send oss dine reiseplaner og spørsmål, så hjelper vi deg med å finne frem til den perfekte reiseruten, opplevelser og aktiviteter ut fra dine ønsker og budsjett.

Take me away!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...