{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hit kan du reise NÅ

Thailand Boat Tour Snorkeling

Kribler du etter å reise?

Vi får mange spørsmål om hvor man kan reise denne høsten/vinteren, så derfor har vi satt sammen noen reiseforslag for deg som vil slippe unna kulden i Norge de neste månedene. Her er noen av stedene du kan besøke NÅ!

Snakk med oss!

Mexico

Hva med å ta 5 uker i fargerike Mexico? Sol, surf, cenoter, digg meksikansk mat og hvite karibiske strender! Det høres vel ikke helt feil ut det? Start reisen med et 5-dagers dykkerkurs i Playa del Carmen, deretter ha en uke til å kose deg på egenhånd på en av de vakre strendene eller kanskje ta deg en tur for å sjekke ut mayaruinene. Fly videre til Puerto Escondido og bli med på 2 uker med surfing, yoga og spansk (eventuelt så kan du reise hjem fra Puerto Escondido). Bruk den siste uken til å «busse» deg opp til Mexico City. Stopp innom Oaxaca på veien og få med deg massevis av god mat, kultur og historie!

Pris fra: 22.300 kr.
(inkluderer fly, bestillingsomkostninger og 2 opplevelsesreiser)

Thailand

Hvem vil ikke ligge på en strand i Thailand nå som vi har skrudd klokken og går mot mørkere tider? Hva med en 12 dagers intro til mye av det Thailand har å by på? Det er bare å glede seg til storbyen Bangkok, Khao Sok National Park, beach parties på Koh Phangan og vannsport på Phi Phi Islands – bare for a nevne noe!

Etter at opplevelsesreisen er over anbefaler vi at du tar noen dager på Railay beach på egenhånd hvis du har lyst å prøve deg på klatring eller bare slappe av på en av Thailands vakreste strender; Phra Nang Beach. Paradisøya Koh Lipe (ofte omtales som Thailands svar på Maldivene) er heller ikke langt unna!

Pris fra: 16.900 kr.
(inkluderer fly, bestillingsomkostninger og 1 opplevelsesreise)

Costa Rica

Pura Vida! Står Costa Rica på din bucketlist? På denne 2-ukers reisen får du oppleve vulkaner, “cloud forest”, kritthvite strender og et imponerende dyreliv! Sleng deg på litt ziplining, rappellering ned fossefall eller lær deg å surfe! Denne reisen lar deg være fleksibel og legge til aktiviteter som passer for deg – den perfekte måten å oppdage vakre Costa Rica på!

Det er fullt mulig å bli igjen i Santa Teresa hvis du vil ha mer tid til yoga, surfing eller rett og slett litt mer tid på stranden. Bare spør oss!

Pris fra: 19.133 kr.
(inkluderer fly, bestillingsomkostninger og 1 opplevelsesreise)

Peru

Ikke vært i Sør-Amerika enda? Da bør du sjekke ut dette forslaget som gir deg 14 dager med en smak av landets kontraster! Storbymetropolen Lima, kultur, historie, arkitektur, lokal mat i Arequipa og Cusco og ikke nok med det, men du får også med deg Andesfjellene og Inkastien til Machu Picchu!

Avslutt eventyret i Peru på en ekte jungel-lodge i Amazonas! Underveis på reisen til jungel lodgen deltar du i flere aktiviteter som lar deg komme tett på naturen og dyrene. Det høres ikke feil ut, gjør det vel? Du kommer garantert til å se en god del fargerike dyr og fuglearter, inkludert slanger og edderkopper – så før du legger ut på en tur til Amazonas bør du legge igjen fobiene dine hjemme!

Pris fra: 33.900 kr.
(inkluderer fly, bestillingsomkostninger og 2 opplevelsesreiser)

Sri Lanka

For å virkelig få et skikkelig helhetsinntrykk av dette landet bør du ta turen innom alle de forskjellige landskapstypene: de kritthvite strendene, frodige skogene og fjellene dekket med teplantasjer. Her finner du imponerende buddhistiske monumenter, koselige landsbyer og et rikt dyreliv. Hva med å få med deg flere av høydepunktene på Sri Lanka og i tillegg lære deg å surfe på surf camp i Ahangama?

Start reisen med 12 dager der du opplever det beste av Sri Lanka sammen med andre backpackere! Noe av det du kan glede deg til på denne reisen er Sigiriya Rock, frodige te-plantasjer, togturen til Ella, safari i Udawalawe National Park, Nine Arches Bridge, en Eco Retreat i Tallala og så mye mer!

Etterpå er det bare å gjøre seg klar for bølgene med en 8-dagers surf camp i Ahanagama! Her er det rom for alle nivåer og instruktørene kommer garantert til hjelpe deg med å mestre bølgene i løpet av uken.

Pris fra: 31.500 kr.
(Inkluderer fly, ankomstpakke, 2 opplevelsesreiser og bestillingsomkostninger)

Maldivene

Øyhopping er vel aldri feil? Hva med å pakke snippesken og vende nesa mot magiske Maldivene? Du tror kanskje at Maldivene er kun for de som har vunnet i Lotto eller skal på bryllupsreise, men da tar du feil. Maldivene kan også gjøres på budsjett og har mye mer å by enn kunstige resortøyer.  Drar du på øyhopping her så får du reist innom de lokale øyene Dhiffushi og Thulusdhoo - her er også prisnivået mye billigere. Hvis du vil ha mer aktivitet så kan du kombinere øyhopping med for eksempel dykking?

Pris fra: 14 500 kr.
(Inkluderer fly, øyhopping & bestillingsomkostninger)

Var det noen av disse som fristet?

Snakk med våre reisespesialister om hvor du kan reise nå! Dette var noen forslag ... Som fullvaksinert er det flere steder du kan besøke denne høsten og vinteren!

Skriv til oss!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...