{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvilken av disse 10 stereotypene er du på reise?

theme-inspirational-pool-asian-guy

Hvilken stereotype er du på reise?

Har du vært på reise med vennegjengen? Da kjenner du garantert igjen en eller flere av disse 10 personlighetstypene. Er det en type du ikke har møtt, er det mest sannsynlig deg selv.

1. Reiselederen

Reiselederen

Du har full kontroll på alt fra lokale togtider til alles passnummer. Din kjæreste eiendel er en plastmappe med utskrifter av alles verdipapirer, kopi av pass, flybilletter og diverse.

2. Økonomiansvarlig

Økonomiansvarlig

Du styrer felleskontoen med jerngrep – ingen tør å betale etter fristen med deg i gruppa. Du kan lukte gode tilbud i en mils omkrets, og er det én person som slipper å ringe hjem for å be om penger, så er det deg.

3. Fotografen

Fotografen

Du prioriterer plass til fotoutstyr fremfor undertøy i bagasjen, og er villig til å ofre alt for "the perfect shot" – de andre må bare finne seg i å vente. Til gjengjeld har du den desidert fineste Instagram-kontoen, men du må ofte be noen om å ta bilde av deg for å dokumentere at du faktisk var med på reisen. 

4. Den ensomme vandrer

Den ensomme vandrer

Du er en fri sjel som aller helst følger vindens retning fra dag til dag. De andre har for lengst sluttet å bekymre seg om du ikke dukker opp til avtalt tid, da du mest sannsynlig befinner deg på toppen av et fjell, på et lokalt marked, på en svømmetur eller lignende.

5. Den spontane

Den spontane

Du slang deg med på reisen i siste liten, uten å helt vite hvor dere skal eller hva dere skal gjøre. Man finner deg som regel diltende bak resten av gjengen, og selv om du ikke alltid har kontroll på lommebok, pass og annet, ordner det seg alltid for deg på magisk vis.

6. Wingman'en

Wingman

Du er 110% singel og har et godt øye for potensielle flirts, men av en eller annen grunn ender du alltid opp som matchmaker for vennene dine. Du ender i hvert fall ikke opp med en "walk-of-shame" fra den ene enden av hostellet til den andre. 

7. Våghalsen

Våghalsen

Du har en slags magnetisk tiltrekning mot det ekstreme, og takker aldri nei til en utfordring. Til gjengjeld opplever du ekstremt mye moro på reisen, og får med deg vennene dine på mange spennende aktiviteter. 

8. Den kulturelle svampen

Den kulturelle svampen

Du trenger ikke en guidebok, for du har allerede lagret tre av dem i hodet ditt. Du er oppe før soloppgang og klar til å suge inn alt du kan om den lokale kulturen. Andre må jobbe hardt for å holde ditt tempo, men de vil takke deg senere.

9. Lovebird'en

Lovebird

Det er bare å pakke sekken godt, for du kommer nok ikke hjem på en stund. Lovebird'en finner seg mest sannsynlig en lokal helt på reisen og har ikke noe problem med at resten av gjengen reiser videre. Om hjemmelengselen tar overhånd eller kjærligheten brister, kan du i alle fall trøste deg med at du har tidenes kjærlighetshistorie å fortelle barnebarna. 

10.Minimalisten

Minimalisten

Hvis det ikke passer i ryggsekken din, trenger du det ikke. Du samler minner og opplevelser, ikke ting. Trenger man virkelig mer enn 10 bilder fra en 2 måneders tur til Asia?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...