{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvordan bevare vennskapet på reisen

general-girlfriends-water-fun

Skal du på backpacking med din aller beste venn, kjæreste eller kanskje hele vennegjengen?

Her er 8 tips til ting dere bør snakke om før dere legger ut på reiser sammen for å unngå diskusjoner og beholde vennskapet. 

1. Felles forventninger

Hvilke forventninger har dere til reisen, og hva ønsker dere å oppnå underveis? Med backpacking følger frihet, men husk å respekter hverandres ønsker og følg gi-og-ta prinsippet. 

2. Sights

Hvordan bevare vennskapet på reisen

Gjør research på hva du vil se, aktiviteter du vil gjøre og lignende der dere skal. Del det dere har funnet med hverandre og lag en løs plan for hva dere ønsker å se sammen, og hva dere kanskje ikke får tid eller mulighet til denne gangen.

3. Spontan utvidelse av reisefølget

Spontan utvidelse av reisefølget

På backpacking stiftes det raskt nye vennskap, og før en vet ordet av det er reisefølget utvidet med et par ekstra hoder. Er alle komfortable med dette? Ved å lufte muligheten på forhånd kan dere enklere løse situasjonen om den oppstår. 

4. Kodeord i krisesituasjoner

En ting er sikkert, dere kommer til å havne oppi mange rare situasjoner på reise. Om du går med en dårlig magefølelse på en situasjon kan det være nyttig med et par planlagte kodeord slik at du kan gi beskjed til ditt reisefølge uten at alle hører det. 

5. Budsjett

Budsjett

Dere starter kanskje reisen med ulik størrelse på lommeboken, men å sette visse rammer for pengebruken gjør at dere slipper situasjoner der én blir blakk etter 2 uker, eller der penger blir et tema for diskusjon underveis. 

6. Personlige grenser

Hva er greit og hva er langt over streken? Dere kommer definitivt til å lære om hverandres grenser underveis, men dere kan ro i land et par diskusjoner tidligere ved å sette noen felles grenser på forhånd. 

7. Sene kvelder vs. tidlige morgener

Venner i soloppgang på en fjelltopp

Én vil være opplagt til soloppgang mens en annen hopper til køys på samme tid. Er dere på bølgelengde eller helt uenige? Vi foreslår en god blanding.  

8. Sikkerhet

Selv om dere reiser som selvstendige individer er det viktig å ta vare på hverandre. Snakk om situasjoner dere selv er usikre på eller redde for, så har dere et grunnlag for å støtte hverandre når usikkerhet oppstår. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...