{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvordan reise til Maldivene på budsjett

Hvordan reise til Maldivene på budsjett | KILROY

Har du hatt en drøm om å reise til Maldivene, men tenkt at det er så dyrt at du må spare det til du vinner i Lotto eller skal på bryllupsreise?

Vel, du har helt rett i at det kan være dyrt å reise til Maldivene, men det behøver slett ikke å være så dyrt som du kanskje tror. KILROY har reisetipsene som lar deg reise til Maldivene på budsjett! Les videre og gjør reisedrømmen til virkelighet.

 

 

1. Bo på de lokale øyene

Maldives Felidhoo Aerial View

Det mest avgjørende tipset for budsjettreiser til Maldivene er å besøke de lokale øyene (f.eks. Dangheti, Rasdhoo og Felidhoo) i stedet for å bare bo i turistboblen av feriesteder og gå glipp av de genuine opplevelsene Maldivene har å tilby. På disse mindre utviklede øyene er prisene betydelig lavere sammenlignet med feriestedets øyer. Dessuten er det mye lettere å få kontakt med lokalbefolkningen!

Disse mindre øyene var lenge stengt for turister, men de siste årene har myndighetene lempet på restriksjonene, slik at besøkende kan utforske så mange øyer de vil. Fordi disse øyene var forbudt for turister så lenge, forblir mange av dem uutforsket av reisende. Det er ikke uvanlig å føle seg som den eneste turisten i området.

2. Gjør reisen til Maldivene til en del av en større rundreise

Det har blitt langt rimeligere å fly tur/retur Maldivene, men hvorfor ikke legge inn Maldivene som et stopp på av en større rundreise? Det behøver ikke nødvendigvis å koste så mye ekstra! Vi har satt sammen den perfekte kombo: Maldivene & Sri Lanka. Vi har også en fellesreise til nøyaktig samme sted. Vil du reise sammen med andre unge backpackere fra Norden? Da bør du sjekke ut Tripmates!

3. Unngå å reise i høysesong

Maldives Hammock Sunset

Maldivene har behagelig vær gjennom hele året, med temperaturer rundt 30 grader Celsius året rundt. Unngå å reise i høysesongen (desember til april) når det ikke bare er flere reisende som kjemper om de beste hengekøyene og de kuleste snorklestedene, men prisene er også høyere.

Planlegg heller turen til Maldivene i lavsesongen. Mellom mai og november synker turisttallet, og du slipper å slite med folkemengder eller høyere priser. Det kan regne mer i denne perioden, men til gjengjeld vil du oppleve bedre bølger og mer fargerikt marint liv rundt korallrevene. Perfekt for vannentusiaster som leter etter zen!

4. Reis med de lokale fergene

Maldives Thaa Atoll Boat Trip

De fleste som kommer til Maldivene flyr inn til Male og tar deretter innenlandsfly eller eventuelt hurtigbåt (speedboat) ut til de andre øyene. Du kan imidlertid spare mye penger på å hoppe på en av de lokale fergene isteden. Fergene er ikke det raskeste alternativet, men til gjengjeld får du en hyggelig båttur med på kjøpet!

5. Dropp dyre luksushotell og resorts

Maldives Maafushi Surfboard

Hvis du er på en budsjettreise, er det åpenbart at du trenger å finne rimelige overnattingssteder, og det finner du ikke på store luksushoteller. Hvorfor ikke bli med på et av våre budsjettvennlige eventyr som inkluderer aktiviteter som snorkling eller dykking, med overnatting inkludert?

Det er også noen små lokalt eide gjestehus som har dukket opp på Maldivene de siste årene. Du kan søke etter dem på nettet, eller vi kan hjelpe deg med å finne dem. Prisene er en brøkdel av hva du ville betalt på luksushoteller, pluss at du får en varm velkomst fra vertsfamilien! Å bo på denne måten sparer deg ikke bare penger, men gir også en mer autentisk maldivisk opplevelse.

6. Prøv den fantastiske lokale sjømaten

Prawns Bbq

En annen fordel med å bo på lokale gjestehus er at du får muligheten til å teste ut autentisk maldivisk mat, og vi kan love deg en ting; den er fantastisk! De fleste gjestehusene har måltider inkludert i prisen og du vil som regel få servert fersk sjømat, som du spiser sammen med eierens familie. Både godt og sosialt! Om maten ikke er inkludert der du bor, og du føler deg litt eventyrlysten, kan du stikke ned på stranda når de lokale fiskerne kommer i land med dagens fangst. Du kan vente deg litt av en prutekrig, men er du god kan du ende opp med å skaffe deg en skikkelig billig middag!

7. Dra på snorkletur på egenhånd

Maldives Snorkling North Central Province

Mange tror at man må ha båt for å komme ut til de virkelig flotte snorklestedene, men på Maldivene finnes det så mye flott å se under vann, at du fint kan snorkle fra stranda. De fleste overnattingsstedene på Maldivene låner ut snorkleutstyr gratis, men det koster heller ikke mye å kjøpe sitt eget. Du kommer garantert til å få bruk for det uansett!

Vil du slippe å planlegge selv og likevel reise til Maldivene på budsjett?

En annen god måte å oppleve Maldivene på, er å bli med på vårt "Maldives Dhoni Cruise". Da hopper da på båten i Male og bruker de neste syv dagene på å øyhoppe rundt på Maldivene sammen med andre unge fra hele verden. Båten tar dere med til bebodde, så vel som ubebodde øyer, og det blir nok av tid til å både snorkle, bade og slappe av i sola. Prisen inkluderer lokal transport, overnatting (på båten), måltider, enkelte aktiviteter og landsbybesøk. Du får mye igjen for pengene og vi kan love deg at det blir en tur du sent vil å glemme! Snakk med oss om du vil ha mer informasjon om reiser til Maldivene.

Jeg vil vite mer om Maldivene!

Uansett hvordan du velger å reise, er Maldivene et sted alle burde besøke minst en gang i livet. Det er et sant øyparadis som du bør sørge for å besøke før det er for sent!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...