{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvorfor bør din neste reise være til Malaysia?

Langkawi Malaysia Beach

Destinasjonen som har alt!

Kort fortalt så bør din neste reise gå til Malaysia fordi det er en destinasjon som har alt! Malaysia er en av de destinasjonenes som man kan fortsette å utforske gang på gang, og alltid oppdage noe nytt som gjør at man blir enda mer forelsket i landet. Men for at det ikke skal herske noen tvil har vi samlet et knippe gode grunner til nettopp hvorfor din neste reise bør være til Malaysia!

Spør oss om reiser til Malaysia

KNO Rundreise Malaysia Borneo Map
Rundreise i Malaysia
Malaysia! Hvis du ikke allerede har vært der, er det på tide å dra! Denne rundreisen tar deg med til noen av de beste stedene i landet, og vil gi deg fantastiske minner og uforglemmelige opplevelser. Pris: Fra 7.823 kr
Les mer om denne rundreisen i Malaysia

Pulserende Kuala Lumpur

Vanligvis når man ankommer et asiatisk land, er det gjerne en enorm og travel storby man lander i først, som ofte kan oppleves som litt overveldende. Vel, det samme gjelder Malaysia, men i motsetning til de fleste andre store asiatiske metropoler, er Kuala Lumpur veldig enkelt å navigere seg gjennom. Byen er huser fantastiske matmarkeder og mange kulturelle arrangementer, og som en bonus finner du en av de aller beste barene i hele Sørøst-Asia her. OK, selvfølgelig har vi ikke besøkt dem alle, men Reggae Bar i Chinatown er et flott sted å starte kveldens festligheter i Kuala Lumpur!

Nydelige strender

Fra storby til vakre strender. Malaysia har noen helt fantastiske strender! I Nord-Malaysia finner du eksempelvis Langkawi utenfor vestkysten og Perhentian-øyene og Tioman utenfor østkysten. Og vi lover deg, uansett hva du velger, vil du ikke bli skuffet. Krystallklart vann, fantastiske snorklingmuligheter og varm hvit sand mellom tærne. Hva mer trenger du?

Borneo

På tross av hyppige overskrifter som melder om avskoging av Borneo, har øya fortsatt et av verdens mest unike og rike dyreliv. Takket være mange bevaringsprosjekter er det meste av jungelen fortsatt intakt og absolutt verdt et besøk! Malaysia deler Borneo med Indonesia, og noen av høydepunktene på den malaysiske siden inkluderer dykking i Sipadan (på nordøst-kysten), speiding etter orangutanger og annet dyreliv i nasjonalparkene, trekking på Mt. Kinabalu, og de mange festivalene i Kuching.

se orangutanger på reise til borneo

Malaysisk mat

Nam! Når du er i Malaysia vil du bli bortskjemt med fantastisk god mat. Malaysias kjøkken er, på grunn av en veldig multikulturell befolkning, en god blanding av kinesisk, indisk og malaysisk mat! Typisk for alle disse er retter med mye smak og ferske grønnsaker!

Prøv Curry Laksa, Maggi Goreng, Rendang eller Sambal Udung

Trekking på Mt. Kinabalu

Hvis du er typen som higer etter et eventyr og fysiske utfordringer, bør du benytte anledningen til å klatre opp til Malaysias høyeste topp, Mt. Kinabalu. Fjellet er et UNESCO verdensarvsted med mer enn 6000 plantearter og 326 fuglearter. Å si at det er en vakker tur til toppen er nærmest en underdrivelse, og både solnedgangen ved Laban Rata og soloppgangen fra toppen av Mt.Kinabalu vil ta pusten fra deg. Husk å knipse bilder, dette er definitivt en opplevelse du vil ha lyst til å dele med alle dine følgere på instagram!

Pro tips: Bestill i god tid. Turen er populær, og blir hurtig utsolgt.

Malaysias beliggenhet

Malaysia er super som destinasjon i seg selv, men dersom du har lyst til å se mer av Asia er Malaysias beliggenhet perfekt! Malaysia ligger nemlig i sentrum av land som Indonesia, Thailand, Singapore og Filippinene. Malaysia er med andre ord et ypperlig startsted for en rundreise i Asia.

God verdi for pengene

Selv om prisene i Asia har steget litt over det siste tiåret, er det fortsatt veldig billig å reise i Malaysia. Hvis du er på et budsjett, er dette stedet for deg! Du kan finne ganske billig overnatting, maten er nesten gratis og lokal transport er også veldig budsjettvennlig. Selvfølgelig kan du oppgradere og gjøre turen mer luksuriøs der hvor du føler for det, men hvem trenger et fancy 5-stjerners hotell, når man kan våkne opp i en bambus-strandhytte til lyden av fuglekvitter og bølger som forsiktig skvulper inn over stranden (Les: Perhenthianøyene!)?

       

SKREDDERSY DITT EGET EVENTYR?

Virker Malaysia som den perfekte destinasjonen for deg, men du vet ikke helt hvilke steder du vil besøke? Det er ikke et problem! Book et møte med oss, så kan vi sammen skreddersy den perfekte turen for deg.

Book et møte med oss

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...