{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvorfor du bør besøke Panama

Hvorfor du bør besøke Panama | KILROY

Panama har mye mer å tilby enn bare hatter og en kanal!

Panama er det perfekte reisemålet å kombinere med en reise til Costa Rica eller Colombia. Stemningen i Panama er avslappet og ennå ikke påvirket av masseturisme, noe som gjør det til et perfekt tilfluktssted for unge reisende. Her er vårt syn på hvorfor du bør vurdere å gjøre Panama til en prioritet på bøttelisten din.

1. Øyhopping rundt San Blas

Det er 378 øyer innenfor øygruppen San Blas, og de fleste av disse øyene er ubebodde! På de større øyene finner du de innfødte som kalles Kuna. San Blas-øyene er kontrollert av Kuna og de beskytter landene hardt mot masseturisme. Så hvis du leter etter din helt egen Robinson Crusoe-opplevelse, er et besøk til San Blas akkurat det du trenger! Øyene er dekket av palmer, du går rundt barbeint og bor i enkle (men komfortable) hytter! Hvem vil vel ikke våkne PÅ stranden, gå ut og dyppe tærne dine i det krystallklare vannet? Øyhopping i San Blas er for eventyreren som leter etter den postkortøya for å ha alt for deg selv. Nyt den kjølige, avslappede atmosfæren og se solnedgangen på Stillehavet. Hvis du er interessert i litt mer komfort, bør du vurdere å besøke den mer utviklede: Bocas del Toro.

Vår reisespesialist Ingrid deler sine beste feriebilder fra San Blas nedenfor!

2. Bocas del Toro – der jungel møter strand

Området består av 6 frodige grønne øyer (Colón, Bastimentos, Isla de Solarte, Zapatilla, Cristobal & Popa) og en undervanns nasjonalpark kun 40 kilometer fra grensen til Costa Rica. Isla Colon er hovedøya i Bocas del Toro, og som nevnt ovenfor, vil du finne et større utvalg av overnattingssteder her enn du vil på San Blas, som øko-lodges, hoteller, surfervandrerhjem, bed & breakfast og mer. Dette betyr også at området er mer utviklet og at du vil ha mer av "hjemmets komfort her". Bocas del Toro er hjemsted for en regnskog, urfolkskulturer og noen av de mest populære strendene i området. Det er massevis av ting å gjøre her som: å besøke Bird Island (som selvfølgelig har mange fugler og ser ut som noe utenfor Jurassic Park), lære å surfe, snorkle på Hospital Point, utforske jungelen på hesteryggen eller besøk økologisk kakao gårder. Vi kunne fortsette og fortsette!

3. Traveling classroom

Ønsker du å lære litt spansk mens du møter nye mennesker? Vårt travelling classroom tilbyr en unik kombinasjon av eventyr og spansktimer. Du kan velge mellom 3 forskjellige steder i Panama: Panama City, Boquete og Bocas del Toro, og det er mange kule aktiviteter som bare venter på deg! Reisende klasserom tilbyr en mer naturlig måte å lære spansk på, noe som gjør at du bruker vokabularet du lærer under daglige gjøremål, når du er på utflukt og når du chatter på happy hour!


Hvis dette høres ut som noe for deg, ler mer om her eller ta kontakt med en av våre reisespesialister!

Spør oss om travelling classrooms

4. Dykking

Panama er ifølge National Ocean Service et av de absolutt beste stedene å dykke! Det er plasser for alle typer ferdighetsnivåer, så hvis du er nybegynner – den karibiske siden av er stedet for deg! Hvis du er en mer avansert dykker, bør du ta turen til Coiba, på stillehavskysten. Dette landet kan tilby deg milevis med korallrev, et marint liv å dø for i tillegg til sunkne skip og fly. Det er alltid noe nytt å utforske på havbunnen! Du er nesten garantert å se en rekke marint liv som delfiner, spermhval, hammerhaier, skilpadder og mye mer! Du vil garantert få et episk dykk her!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...