{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvorfor KILROY

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

Er vi en utdøende rase eller «alive and kicking»?

Vi vet at mange bestiller selv på nettet, så man kan jo lure på hva vi som reisebyrå kan tilby i dagens «DIY-kultur»?
Derfor tar vi for oss noen av grunnene til hvorfor vi ikke er en døende rase, men lever i beste velgående.

Kronerulling

Flypriser er ferskvare, en pris du finner i dag er plutselig en helt annen i morgen – det har vi alle opplevd når vi prøver å booke på nett. Det går opp og ned med priser, og grunnen til det er ikke bare kapasitet på flyene, men også for eksempel mellomlandinger, reisetid, kvaliteten om bord på flyet og restriksjoner på endringer og kanselleringer. Her er det også forskjellig hva som er viktig for folk, så derfor kan vi som reisespesialister hjelpe deg å finne den beste prisen i kombinasjon med det som er viktigst for deg. Vi velger som oftest å legge opp til en komfortabel rute, reisetid, tilpasset ankomst og avreise i forhold til turopplegg, pris og samme flyselskap hele veien – men hva du ønsker, det er opp til deg.

Overnatting trenger man som regel før, under og ofte etter reisen. Det kan være fort gjort å velge feil krypinn, og få en dårlig start- og sluttopplevelse selv om du sparer på kronene. Når vi velger ut overnatting så kan du trygt legge hodet ned på puten uten å være redd for bedbugs. Vi kvalitetsikrer oppholdet; billig og bra – vi har bodd der selv.

Om du skal booke selv på billigste vis, uten sikkerhet eller garantier for pris, tid eller kvalitet så er det faktisk likevel ikke så stor prisforskjell! Vi tar betalt for å sette sammen reiser, men vi må også si at det er langt fra så mye som folk tror. Alle våre reiser er satt sammen basert på våre kunders unike behov. Vi kaller det veiledning og personlig tilpasning for ukonvensjonelle reiser. Dette handler om mer enn den billigste prisen.

Utvalgte samarbeidspartnere

Når vi inngår samarbeid med en leverandør, så går vi god for deres produkter. Vi velger ikke noe på «måfå» og det er alltid testet ut av våre ansatte. Vår produktavdeling jobber kontinuerlig med å finne nye samarbeidspartnere, evaluere gamle samarbeid, opprettholde kontakt og tar bakgrunnssjekken for å sikre at vi sender våre kunder til leverandører som er seriøse og som holder det de lover. En del av denne kontinuerlige evalueringen handler også om arbeidsforhold for de lokalt ansatte, miljø- og bærekraftighet.

Reisespesialistene

Vi legger mye stolthet i å finne den beste reisen; valuta for pengene, kvalitet og sikkerhet. Våre reisespesialister er ikke bare personer plassert bak en pult for å selge noen produkter, de er lidenskapelig opptatt av reise og har en ryggsekk full av erfaringer fra våre destinasjoner. De tar din bucket list med destinasjoner, byer eller kontinent og skreddersyr din drømmereise. Sammen kan dere finjusterer reisen, slik at den blir spot on!

På alle reiser som bestilles hos våre reisespesialister så garanterer vi ikke bare for; valuta for pengene, kvalitet og sikkerhet, men du får også trygghet i at det er en pakkereise. Vi står som 100% ansvarlige for hele reisen, vi hjelper deg underveis og vi er hele tiden i tett dialog med våre partnere på destinasjoner over hele verden (KILROY er også med i garantifondet). Kjøper du stykkevis og delt på nettet? Ja, da er du on your own.

Sist, men ikke minst så får du masse personlige tips og råd fra det som blir din dedikerte reisespesialist. Du vet; anbefalinger på gatas beste curry uten at det blir Delhi Belly resten av turen. Og glem for all del ikke visum, vaksiner og forsikring (ja, vi svarer på spørsmål om sånt også).

A journey isn't just 'time off'

“The impacts of traveling should not be underestimated. A journey isn't just "time off". It's an experience. We believe that traveling the world and seeing different cultures makes for a better you, and thus, a better world. Experience taught us that the person who ends a journey is different from the one who started it. So, traveling is much more than just leaving home. It's meeting the world. New people, new places, new perspectives. To us, these elements can make for a powerful force for good. They can shift mindsets. And give us a new outlook on the world. That's why we believe in the power of travel.”

Snakk med oss og reis med oss, vi mener det er verdt det - både for lommeboka og for din opplevelse. Er du allikevel en online-shopper og vil gjøre det på egenhånd, så ønsker vi deg like fullt en god tur – verden er fantastisk og full av opplevelser som venter, keep on travelling!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...