{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

KILROY anbefaler: våre favorittdokumentarer med steder du faktisk kan besøke

Hollywood skilt i Los Angeles, California

Bedre enn underholdningen på flyet

Vi har alle vært der: stuck på en 10+ timers flytur, men ingen gode filmer på skjermene ombord. Vi har derfor kommet opp med en liste over reise dokumentarer du kan laste ned, og som garantert vil gjøre deg gira for å utforske din neste destinasjon. Bare husk å laste dem ned offline før avgang!

Airplane Island View Indonesia
Vi kan hjelpe med å komme deg dit!
Utenfor allfarvei trenger ikke å bety forbi verdens ende. Det ser ofte ut som destinasjoner i reisedokumentarer kun er mulig å besøke med et kamerateam og et massivt budsjett. For avsidesliggende, for farlig eller for dyrt. La oss knuse den myten! Alle reisedokumentarene vi fremhever i dette innlegget er enkle å komme til. Sjekk ut noen av våre reiseruter nedenfor, eller ta kontakt med våre fantastiske reiseeksperter for å lage drømmereisen din.
Sjekk ut noen av reiseforslagene våre her

For eventyrerne blant oss

The Dawn Wall (2017) – Vi ble bokstavelig talt målløse da vi så denne sjuke dokumentaren om fjellklatrerne Tommy Caldwell og Kevin Jorgeson der de forsøker å klatre løs på den tilsynelatende umulige 3000 fot høye Dawn Wall på El Capitan i Yosemite nasjonalpark. Selv om du kanskje ikke er en profesjonell fjellklatrer, er det fortsatt gøy å besøke Yosemite - uten å nå toppen av El Capitan.

Freeclimber on El Capitan in Yosemite National Park in California, USA

For de som elsker reiser utenom det vanlige

Liker du å reise utenfor allfarvei? Det gjør også den britiske komikeren Romesh Ranganathan, og i "The Misadventures of Romesh Ranganathan" tar han deg med seg til forskjellige land (som Haiti, Etiopia og Colombia) for å utforske de ukonvensjonelle og mindre kjente sidene ved reise og turisme. Romesh legger til morsomme kommentarer, noe som resulterer i en særegen, men underholdende blanding som viser frem stedene han besøker på en helhetlig måte. Den går aldri inn i fallgruven med å dømme tredjeverdensland etter vestlige standarder, men prøver i stedet å vise uvanlige destinasjoner og opplevelser på en mer autentisk måte. På samme måte som det vi sikter mot også!

Colourful houses in the city of Port au Prince in Haiti

For de matglade

Ikke se denne hvis det rumler i magen! Den Netflix-produserte «Street Food» (2019-nå) – er én stor feiring av gatematkulturen i flere asiatiske byer. Den hedrer de lokale streetfood-leverandørene og deres autentiske oppskrifter, som ofte er arvet fra generasjon til generasjon. Du får et godt inntrykk av den kulturelle betydningen av gatemat i disse landene, og det gir deg virkelig lyst til å reise for å smake på alle de fantastiske rettene selv. Det være seg India, Thailand, Malaysia eller Indonesia - og vi kan ta deg dit. Hvorfor spør du ikke en av reisespesialistene våre om deres favorittgatemat?

Streetfood being prepared on the streets of Bangkok in Thailand

For de som digger feelgood TV

Er du kjent med konseptet sakte TV? «Expedition Happiness» (2017) passer nemlig rett inn i denne lille undersjangeren. Denne reiseserien dokumenterer reisen til et optimistisk par mens de bygger om en gammel skolebuss til et bobil. Så snart bobilen er ferdig, drar de ut på sitt store eventyr: en roadtrip gjennom Nord-Amerika. Du får en smak av det fantastiske landskapet og deres mange personlige innsikter underveis. Det er et flott utgangspunkt å bruke for din egen roadtrip i USA, men også herlig inspirasjon for de av oss som leter etter en annen livsstil, men er usikker på hvordan vi skal starte.

Old bus at a rural gas station in the USA

For de (aspirerende) soloreisende

«Pedal the World» (2015) – Denne handler om en imponerende sykkelreise. Vi følger Felix Starck mens han sykler rundt i verden, besøker 22 land og deler sine erfaringer med alle de forskjellige menneskene og kulturene han møter på turen. Han viker ikke unna å også dokumentere utfordringene han står overfor, og de kulturelle forskjellene som noen ganger kan komme i veien. Selv om du ikke planlegger å reise alene på sykkel, gir det flott innsikt i hvordan du skal takle utfordringer du møter når du reiser på egenhånd.

Yurts by a lake in Kyrgyzstan

Lett underholdning

Jack Whitehall: Travels with My Father" (2017-2021) - I løpet av fem sesonger reiser komiker Jack Whitehall verden rundt med sin far, Michael Whitehall, som er mer tradisjonell og reservert enn hans mer livlige og nysgjerrige sønn. Deres motsatte personligheter gir en dynamisk og morsom vri på showet, som tar dem til ulike regioner og land gjennom årene. Hver sesong er basert rundt en ny region, med USA, Sørøst-Asia og Storbritannia som alle blir utforsket.

Farmer walking with cows in front of a temple in Cambodia

Inspirert?

Kanskje det er på tide for ditt neste eventyr? Vi vet alle hvordan kløen etter å reise føles, og ingen vet bedre hvordan de skal bli kvitt den enn våre reisespesialister. Å gjøre planer og drømmer om til virkelighet er noe de jobber med hver eneste dag, så hvis du er klar til å reise ut i verden, ta kontakt med oss nedenfor.

TA MEG MED PÅ EVENTYR!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...