{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Legg ut på en episk vandring til the Lost City i den colombianske jungelen

The Lost City i Colombia omgitt av frodig grønn jungel

En dyp reise inn i både jungelen og fortiden

Dypt inne i Colombias tette skoger skjuler det seg en 1200 år gammel hemmelighet, kalt Ciudad Perdida – også kjent som The Lost City. En krevende vandring på syv dager tar deg til denne mystiske og eldgamle ruinbyen som en gang var et komplekst, men sivilisert samfunn helt omgitt av grønn jungel. Utsiktspunktene underveis er fantastiske, og det samme er det endelige målet for turen. Les videre for å finne ut om det er noe for deg!
cartagena-colombia-old-and-new-city
Colombias skjulte skatter
For å få mest mulig ut av reisen til Colombia, må du gå "off the grid". Alle de beste stedene, som the Lost City og Serranía de la Macarena nasjonalpark, ligger langt utenfor allfarvei. Men ikke bekymre deg, vi hjelper deg med å komme deg dit (og andre høydepunkter du bør besøke). Colombia er et postkort av et land, så du vil definitivt tilbringe tid her. Utforsk pulserende byer som Cartagena, Bogota og Medellin og ta et stupe inn i latinamerikansk kultur og natur.
Colombia

En kulturarv gjemt i jungelen

Ciudad Perdida er Colombias mest utrolige skjulte skatt som bare kan nås til fots ved over flere dager. Turen heter The Lost City Trek og tar deg forbi klare elver, vakre fjell, fantastiske utsiktspunkter og autentiske Koqi-samfunn som bor i små landsbyer midt i den frodige grønne jungelen.

Til tross for at Ciudad Perdida har vært åpen for turister i over 10 år, er det overraskende få besøkende som faktisk tar opp utfordringen og går til ruinbyen. I hjertet av jungelen vil du komme over steinhus og flere steder som brukes til ritualer og seremonier. Kanskje vil du til og med oppdage noe selv siden det antas at bare rundt 10 % av ruinbyen og det gamle samfunnet er oppdaget ennå.

Om Colombias tapte by

Ciudad Perdida ble bygget av Tairona-folket, og strekker seg over drøyt 12.000 m2. Utgravninger tyder på at mellom 2000 og 8000 mennesker bodde der da det var mest befolket. Det var sannsynligvis den største byen i imperiet, og Ciudad Perdida var mest sannsynlig det økonomiske og politiske sentrum for en avansert sivilisasjon med både politiske strukturer og imponerende ingeniørkunnskaper.

Nysgjerrig? Det er mange flere historier å avdekke! I løpet av denne vandringen vil du få muligheten til å lære mye mer fra kunnskapsrike guider som har en utrolig kunnskap om den mystiske sivilisasjonen og jungelen som omgir den.

En utfordrende tur

Fotturen til Ciudad Perdida er en fjellrik rundtur på 44 km. Ruten både starter og slutter ved Santa Marta og underveis blir det stigninger på mer enn 2000 meter. Du vil krysse tett jungel, gjørmete passasjer og bokstavelig talt krysse elver på vei til den gamle ruinbyen. Det er ikke for sarte sjeler, men det er absolutt verdt det!

Reiseforslag

Dag 1-2: Santa Marta ➡ Ricardito Camp

Dette er dagen da trekking-eventyret begynner, men du bør komme minst en dag i forveien for å slappe av i beina litt i den koselige havnebyen Santa Marta. Når eventyret starter, blir du kjørt til Machete Pelao, hvor selve vandringen begynner. Du vil krysse endeløse jorder, jungelstrekninger og små Kogi-landsbyer samtidig som du får et innblikk i lokalbefolkningen som bor ved bredden av elvene i fjellkjeden Sierra Nevada de Santa Marta.

Dag 3: Ricardito Camp ➡ Teyuna Paraiso Camp

Vandringen fortsetter på dag tre, og her venter en tøff etappe med mange stigninger på veien. På ettermiddagen ankommer du Teyuna Paraiso Camp, hvor du kan slappe av ved elven for å få litt velfortjent hvile etter en lang dag.

Dag 4: Teyuna Paraiso ➡ Mumaki Camp

På dag 4 kommer du til å stå opp tidlig, siden dette er dagen du må gå hele veien til the Lost City. Hva venter deg, spør du? Vel, når du har klart de 1200 trinnene opp de utskårne trappene vil du bli møtt av den villeste utsikten over Sierra Nevada de Santa Marta. Utforsk de gamle ruinene og lær om historien til en sivilisasjon som levde i området for mer enn 1000 år siden. Etter å ha utforsket den tapte byen, avsluttes turen på Mumaki Camp for dagen.

Dag 5: Mumaki Camp ➡ Ricardito Camp

På den femte dagen følger du en sti tilbake gjennom jungelen og forbi de små landsbyene tilbake til Ricardito Camp, populært kjent som Vista Hermosa. Dette betyr at turen tilbake har noen nye severdigheter å utforske, men også en leir som ligger i de vakreste omgivelsene!

Dag 6-7: Santa Marta

Santa Marta! Den siste dagen inkluderer nok en gang en vakker vandring i det kuperte landskapet, mens du går tilbake til Santa Marta. Hvis du ikke har fått nok på dette tidspunktet, kan du velge å bli med på en kortere tur til en av de nærliggende fossene. Tilbake i Santa Marta kan du slappe av resten av dagen før du fortsetter reisen på dag 7.

Hva er inkludert?

 • Overnatting: 6 netter (2x hotell & 4x camping)
 • Lokal transport
 • Måltider: 6x frokost, 5x lunch og 4x middag (beregn rundt 600-800kr for måltider som ikke er inkludert).
 • Inngang til the Gold Museum Santa Marta
 • Assistanse fra en personlig reisespesialist som hjelper deg med å planlegge drømmereisen slik at du får mest mulig ut av både tid og budsjett.

Hva er ikke inkludert?

 • Flubilletter tur/retur Colombia (men dette kan vi så klart hjelpe deg med)
 • Reiseforsikring (men dette kan vi også hjelpe til med)
 • Lommepenger
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er nevnt ovenfor)
 • Tilleggsaktiviteter

 

Green jungle in Colombia on the Lost City trek

Klar til å reise?

Det skjønner vi godt! Ta kontakt, så kommer du et skritt nærmere å delta på en av de kuleste vandringene i Sør-Amerika!

Dette høres ut som noe for meg!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...