{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Oppdag vårt travelling classroom i Costa Rica og Panama

Kvinne studerer spansk i en hengekøye på en tropisk strand i Mellom-Amerika

Overrask lokalbefolkningen med dine nye spanskkunnskaper i Costa Rica

Planlegger du å reise til Costa Rica eller Mellom-Amerika generelt og lurer på om du trenger spanskkunnskaper? Med vårt mobile klasserom (travelling classroom) kan du lære og reise på samme tid. Å lære spansk tar reiseopplevelsen din i Mellom-Amerika til neste nivå. Tenk deg å kunne bestille det perfekte måltidet på en lokal restaurant, slå av en prat med en lokal og få en ny venn! Ikke bare det, men å forstå det lokale språket kan også forbedre din kulturelle forståelse og gi deg en sterkere forståelse for landene du besøker. Så pakk kofferten og ta med deg en spansk ordbok fordi vi er i ferd med å vise deg hvordan det å lære spansk kan være en morsom opplevelse for enhver ung og eventyrlysten reisende.

Coastcard Station At A Beach In Costa Rica
Fordelene ved å lære spansk
Å lære spansk kan være utrolig fordelaktig av en rekke årsaker. For det første forbedrer det kommunikasjonen betraktelig. Spansk snakkes mye i mange land, inkludert Spania, Latin-Amerika og til og med deler av USA. Dette betyr at hvis du er i stand til å snakke språket, vil du ha lettere for å kommunisere med lokalbefolkningen og navigere på ukjente steder. I tillegg kan det å kunne spansk gi deg en dypere forståelse av kulturen og skikkene i landene du besøker. Dette kan føre til mer autentiske og hyggelige reiseopplevelser. Og ikke undervurder kraften i å kunne det lokale språket i nødssituasjoner, da det kan gjøre det lettere å be om hjelp eller veibeskrivelse. Så å lære spansk kan i stor grad forbedre reiseopplevelsene dine og gjøre tiden din i utlandet mye morsommere!

Å lære mens du er der vs. å lære før du drar

Det er fordeler med å lære et språk mens du reiser, som for eksempel:

  • Å lære et språk i kontekst, hvor du er fordypet i språket og kulturen, kan være en mer effektiv måte å lære på. Du kan praktisere hele dagen og hver dag!
  • Du kommer til å fange opp samtaleuttrykk og lokale dialekter som du sannsynligvis ikke ville lært i en tradisjonell klasseromssetting hjemme, eller via en app.
  • Å reise og lære et språk på samme tid kan være en morsom og spennende måte å oppleve en ny kultur og knytte nye forbindelser, med både lokalbefolkningen og andre studenter.

På den annen side har det sine fordeler å lære et språk før du reiser:

  • Du kommer til å kunne kommunisere mer effektivt med lokalbefolkningen fra dag 1, noe som kan gjøre reiseopplevelsen din i Latin-Amerika litt enklere.
  • Du vil kunne finne veien i et hvilket som helst spansktalende land helt fra starten.
  • Du vil ha en større følelse av uavhengighet og autonomi mens du reiser, siden du ikke trenger å bruke tid i klasserommet under reisen.


Noen mennesker kan oppleve at det å lære et språk før de reiser gir dem en større følelse av selvtillit og uavhengighet, ettersom de er i stand til å kommunisere mer effektivt med lokalbefolkningen og enkelt navigere etter reisemålet. I tillegg kan det å ha et solid grunnlag i språket før du reiser, gjøre det lettere å forbedre ordforrådet og grammatikken mens du er på reisen.

På den annen side er det mange av oss som ikke har tid eller motivasjon til å lære spansk samtidig som vi sjonglerer mellom å studere og jobbe. Hvis du er slik, vil du sannsynligvis være enig i at det å lære et språk mens du reiser er mer effektivt, ettersom du er i stand til å lære i kontekst, lett plukke opp uttrykk og lokale dialekter som ikke dekkes i en tradisjonell klasseromssetting. I tillegg gjør det å bli fordypet i språket og kulturen med andre lidenskapelige reisende læringsopplevelsen enda morsommere.

Spanish classes in Bocas del Toro, Panama - learn Spanish in Central America

Lær spansk på riktig måte med vårt reisende klasserom i Panama og Costa Rica

Basert på informasjonen ovenfor har du sannsynligvis bestemt deg for hvilken type student du er. Vi vil alltid anbefale å lære spansk i et lokalt miljø fordi det presser deg til å virkelig praktisere og bli kjent med språket. Et omreisende klasserom er helt perfekt for det, og dette fantastiske programmet som tar deg fra Panama til Costa Rica er toppen av kransekaka.

Vårt reisende klasserom kombinerer språkkurs med reise og kulturelle aktiviteter. Det er en fin måte å øve på språket i virkelige situasjoner mens du oppdager nye steder og kulturer. Du får ta spansktimer med sertifiserte lærere, og i tillegg er overnatting og ekskursjoner en del av pakken. Enda bedre: du får møte andre studenter fra hele verden som deler lidenskapen din for språk og reiser, noe som virkelig forbedrer læringsopplevelsen din.

Backpacker sitting on a tree log in front of a waterfall in Costa Rica

Øvelse gjør mester

Så, å lære et språk under turen kan gi deg en selvtillitsboost, uavhengighet og en dypere forståelse av kulturen. Men det er viktig å huske at uansett hvilken læringsmetode du velger, er konsekvent og praktisering nøkkelen til å mestre et språk. Å blande det med undervisningstimer, apper og det å snakke med spansktalende folk kan også gi deg en fordel i spillet.

Interessert i et av våre reisende klasserom? Snakk med en reiserådgiver for å designe eventyret ditt - vi gleder oss til å hjelpe deg!

Skriv til oss

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...