Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reisespesialist Cecilie sine tips til backpacking i Sørøst-Asia

hoi-an-vietnam-market-street-colorful-lanterns

Asia er perfekt for deg som ønsker å backpacke på din første eller femte reise! Asia byr på vakre strender, rik historie, fantastisk natur, matglede, sjarmerende landsbyer og pulserende storbyliv. Hva er det å ikke like? Vår reisespesialist Cecilie har reist mye i Sørøst-Asia og deler sine tips og erfaringer med å backpacke i denne delen av verden.  

kno-staff-cecilie
Cecilie er reisespesialist i Bergen
Cecilie har jobbet som reisespesialist i KILROY i 1,5 år og har reist mye i Asia, Australia og Europa. I tillegg har hun vært utvekslingsstudent i Saigon (ho Chi Minh City).
Cecilie

Den ultimate rundreisen i Sørøst-Asia

Sørøst Asia 1380X776

Hvorfor er Sørøst-Asia en av dine favoritter?

"Hvor skal jeg begynne, det har jo alt! Det er kaotiske storbyer, nydelige små landsbyer, idylliske paradisøyer med fantastiske strender og man kan snorkle eller dykke med skilpadder og andre fantastiske dyr! Været er nydelig, så lenge man har planlagt det litt ut ifra regnsesongen til de forskjellige stedene. Skulle man ha uflaks og komme et sted som er innenfor regntiden, så er det ofte noen voldsomme skurer i løpet av dagen, men så letter det. Så for en bergenser som meg er det virkelig paradis.

I tillegg er det så rimelig å reise rundt og oppleve akkurat det man ønsker der, man får utrolig mye for pengene. Er det for eksempel en plass man skal ta dykkersertifikat, er det definitivt her! Det er også veldig lett å reise rundt og man treffer folk hele tiden, enten på hostel, på stranden, på barer eller underveis på forskjellige aktiviteter man finner".

Bangkok Busy With Backpackers
Hoi An Vietnam Woman Walking In Hoi An Ancient Town Cover

Hvor bør man begynne reisen og hvilke steder må man absolutt få med seg?

"Bangkok er det perfekte startpunktet. Da kan vi som oftest finne supre priser på flybillettene. En natt eller to i Bangkok før man reiser videre er en super start på turen for å komme litt over jetlagen også.

Mine personlige favoritter underveis ellers er selvsagt Angkor Wat i Kambodsja, man kan ikke reise til Kambodsja uten å tilbringe minimum en full dag der. Så bør man også legge turen via Koh Rong og en overnatting på paradisøyen der når man først er i landet!

Videre til Vietnam kommer man ikke utenom Hoi An. Den nydelige lille byen full av sjarmerende lanterner og små elver er virkelig flott. Er man klar for å prøve seg på scooter, kan den perfekte ruten være Hai Van Pass, fra Hoi An til Hue. Stopp innom Elefant Waterfalls underveis og nyt hele dagen underveis med andre stopp dere finner langs veien der.

Er man glad i naturopplevelser vil jeg definitivt anbefale i fjellene til Da Lat også, prøv gjerne rappellering (Canyoning) langs elven der! En super-spennende dagsutflukt.

Ellers er Sa Pa et must! Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke brukte lenger tid på å utforske fjellområdene nord i Vietnam.

Storbyen Saigon/Ho Chi Minh kan være veldig kaotisk når man først ankommer med alle scooterne. Skal du krysse veien, så sørg for å gå i samme tempo som de lokale, så kommer du over til slutt. Mine foreldre skjønte ikke dette da de var på besøk og holdt seg på venstresiden hele dagen.

Været er jo ofte en avgjørende faktor når man drar på slike turer. Skal man reise i løpet av den norske sommerperioden spesielt, så vil jeg også anbefale Bali. Både hovedøyen Bali og øyene rundt er også paradis i seg selv! Beste er å komme seg videre fra Bali og til noen av øyene rundt. Min favoritt er fortsatt Nusa Lembongan. Her leide vi scooter en hel dag og utforsket hele øyen for oss selv. På Gili Trawangan kan man virkelig bo i et postkort fra paradis.

Har man sett Eat Pray Love, må man også prøve ut yoga når man er på Bali, det er nøyaktig like idyllisk som det høres ut som".

cambodia-koh-rong-woman-yoga-beach

Hvilke aktiviteter bør man prøve?

"Jeg har blitt mer og mer glad i å oppleve mest mulig på tur nå, fremfor tidligere da jeg kun var på jakt etter en prima strand. Noe av det som er så bra med de her områdene er at man kan virkelig gjøre alt man skulle ønske der! Overnatte på båt i Halong Bay, trekkingtur til Sapa og bo på homestays der er virkelig noe unikt!

Man bør også vurdere dykkerlappen når man er i områder for det! Enten Kambodsja eller Bali er noen ypperlige steder for dette.  En surfecamp på Bali kan også være perfekte start på et eventyr der!"

Aktiviteter som bør prøves om du reiser til Sørøst-Asia:

  • Surfing
  • Dykking så klart
  • Yoga
  • Øyhopping
  • Fantastiske fotturer
pho-in-vietnam-on-the-streets-cover

Hva bør du absolutt ikke gjøre i Asia?

"Glemme ørepropper til nattbussen! Da blir det en lang natt, sjåførene står på hornet vell så mye om natten som tidligere på dagen."

"Husk også å ta hensyn til de lokale skikkene, skal dere for eksempel på sightseeing og til et tempel eller tilsvarende, er det alltid fint å ha et langt skjerf med i bagen som kan brukes til å dekke skuldre/knær."

Hva er den rareste, mest morsomme eller mest spesielle opplevelsen du har hatt i Asia?

"En av mine første dager i Saigon, ble jeg invitert hjem til en lokal familie for å feire kinesisk nyttår med dem. Da var huset virkelig fylt opp av hele storfamilien og meg, det var altfor mye mat, enda mer øl, besteforeldre sto først i køen til karaoke og det var bare en fantastisk stemning! Helt annerledes enn de klassiske norske familiebesøkene jeg er vant med."

cambodia-koh-rong-village-view-cover

Dine tips til noen som planlegger sin første backpacking tur?

"Det som er viktig når man reiser ut på sitt første eventyr, er å vite at ting går aldri som planlagt. Tider endrer seg, planer endrer seg og plutselig går man seg vill. Ikke stress overdrevent når ting ikke går som planlagt, ta det heller som en del av sjarmen og husk at dette er historiene dere husker best når dere kommer hjem igjen, det kan jeg garantere!

Ikke vær den personen som kommer til Asia og spiser pizza eller burger til første måltid. Når du først reiser på et slikt eventyr, er det viktig å gå all in og nyte det maks. Prat med de lokale, få tips om hvilke matsteder og opplevelser generelt som de anbefaler og prøv dem ut. De vet tross alt aller best.

Ellers vil jeg si at det er definitivt en fordel å bo på hostel, særlig om man reiser alene! Veldig mange hosteler har mye bedre standard enn skrekkhistoriene man gjerne hører om på forhånd og uansett er det så utrolig sosialt og gøy der! Personlig leter jeg alltid etter hostellene som minimum tilbyr en bar, kommer du på et rom hvor det ikke er helt match med dem som sover der, vil du alltid ha en mulighet nr. 2 om du tar deg en øl i baren."

Generelt er det bare å forberede seg på å nyte livet og ha en fantastisk tur!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...