{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Topp 10 "Travel Talks" fra Travel Festival

Travel Festival Main Promotion Image WEB

Sjekk ut de mest populære episodene fra Travel Festival!

Den aller første reisefestivalen vår er ferdig, og for en suksess det har vært! Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke deg for dette. Uten din entusiasme, innspill og fremfor alt ditt evige ønske om å reise, kunne ikke dette skjedd. Så først og fremst en stor takk til dere alle.

Heldigvis trenger det ikke å ende her! For de av dere som ikke kan få nok av vår Travel Festival, eller for de av dere som gikk glipp av det, har vi nemlig samlet de 10 mest populære episodene her. På denne måten kan du fortsette å drømme deg bort, og kanskje til og med bevege deg til neste trinn: planlegging av drømmereisen. Husk at vi er klare til å svare på alle dine spørsmål og forespørsler!

How to go Digital Nomad 101

Sett deg godt til rette og hør på to erfarne digitale nomader, Maja Grønholdt fra Danmark og Sam Van den Haute fra Belgia. Disse dedikerte reisende er digitale nomader i sjela, og diskuterer lidenskapelig hva som skal til for å bli en digital nomade, hvordan det er å reise på heltid, hvordan man finner arbeid og selvfølgelig hvor mye penger du trenger for å reise rundt. For alle som drømmer om å kunne leve av og reise (!), er denne reisepraten et must å høre på!

Se reisepraten her

Why Solo Travel is Good for You!

Benedikt Benediktsson hadde sin første reise alene da han var bare 13 år, og forelsket seg i det umiddelbart. Det finnes ingen bedre til å forklare deg de mange oppturene til denne nye reisetrenden; å reise alene. Benedikt svarer på alle spørsmålene deres om temaet solo-reiser. Hvilke steder er det best å reise til? Hvordan kan du oppnå personlig vekst gjennom å reise alene? Hvordan gjør du deg klar for din første tur alene? Og mye, mye mer. Hvis du har planer eller et ønske om å våge deg ut på egenhånd, er dette et must-see!

Hør Benedikt’s tips for å reise alene

The Interrail Comeback

Denne ekstremt interessante episoden er ledet av Nadine Koszler, markedssjef for Eurail. Langsomme reiser blir stadig mer populære, og det er ingen bedre måte å reise langsomt på enn med tog. Nadine går gjennom alle de beste Interrail-rutene i Europa og forteller deg hvorfor du absolutt bør vurdere å ta toget på ditt neste eventyr. Ikke gå glipp av denne nye reisetrenden!

Oppdag fordelene ved Interrail

Visiting Every Country Without Flying

Thor Pederson er en dansk reisekjendis og kjent for sitt One Upon a Saga-prosjekt. Dette innebærer å reise verden rundt uten å bruke et eneste fly. Han snakker om reisen sin rundt verden (som fortsatt pågår), og forteller deg alt om favorittdestinasjonene hans. Thor forteller om de største lærdommene han har hatt, og fremfor alt hvorfor han er så opptatt av å unngå og reise gjennom luften.

Hør Thor sine historier

How to Plan Your Round the World Trip

Etter et år som 2020 kan vi tenke oss at du lengter etter en lengre reise. Denne episoden er for alle som drømmer om å reise Jorden Rundt. Finn ut hvilke destinasjoner du bør velge, hvilke alternativer du kan benytte for transport, budsjettet du trenger, og hvordan flybillettene over hele verden fungerer. Hør på Daniel Møllebjerg som har reist til alle kontinenter (unntatt Antarktis) og pøser på med gode råd!

Gjør deg klar for din Jorden Rundt-reise

Destinations Uncharted - Must Visit Destinations in 2021

I disse dager er det vanskelig å finne et reisemål hvor påvirkningen av masseturisme ikke er synlig på destinasjonen, men frykt ikke; det finnes fremdeles destinasjoner der ute som er uoppdagede - du må bare lete godt nok. Asger Michelsen er vår egen reisespesialist i KILROY, og forteller om unike destinasjoner for deg som ønsker å reise «off the beaten track». Denne episoden er for deg som søker etter autentiske reiseopplevelser i 2021.

Finn ut hvor du bør reise i 2021

Wonders of Central and South America

Mange reisende ser for seg paradis på jord når de begynner å drømme om Sentral- og Sør-Amerika. For å være ærlig, er det ikke langt unna. Anssi Tapola er vår finske reisespesialist i KILROY, og er en erfaren backpacker i disse regionene. Etter å ha tilbragt to år på flere latinske destinasjoner, er Anssi ivrig etter å gi deg sine anbefalte reiseruter, snakke om hans ultimate opplevelser og aktiviteter «off the beaten track».

Episode om Sentral- og Sør-Amerika

Travelling Post COVID-19

Forhåpentligvis, på dette tidspunktet neste år, ser vi bare Corona på stranden - i en flaske - i flytende form. Men hvordan skal vi reise da? Vil det være trygt å reise? Hvor skal vi kunne reise? Alle disse spørsmålene har tidligere vært ubesvarte, men Amanda Dunning har svarene. Som G Adventures sin merkevaresjef er hun en ekspert på alt som er COVID-relatert, så definitivt hør på denne hvis du lurer på hva ekspertene sier!

Lær mer om reiser etter covid

Vanlife: The Ultimate Road Trips in a Campervan

Michel ter Borg ble hekta på bobilreiser på sin Jorden Rundt-reise. Han har utforsket de store Road Trip landene New Zealand, USA og Canada med bobil. Hør på hans must-see destinasjoner langs veien, hans største opplevelser i bobilen og mye, mye mer. Dette er den ideelle forberedelsen før du setter deg bak rattet i et ukjent land!

Begynn å drømme om din egen Roadtrip

Sustainable and Responsible Tourism: A Panel Debate

Vi har samlet en gjeng eksperter rundt temaet som vil diskutere betydningen av en bærekraftig reise. Ekspertene gir deg tips om hvordan du kan gjøre dine reiser mer bærekraftige, forteller deg hvordan du kan minimere fotavtrykket ditt og så mye mer. Denne anbefaler vi å høre på hvis du bryr deg om verden du reiser i!

Hør på debatten her

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...