{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tør du ta noen av disse jobbene i Australia og New Zealand?

whitsundays-whithaven-beach-cover

Drømmer du om å jobbe i Australia eller New Zealand?

Okei, så du og vennene dine har bestemt dere for å ta et friår i Australia eller New Zealand. Fett! Hvert år reiser tusenvis av unge fra hele verden til disse landene for å backpacke. Noen reisende velger å bli lengre og tjene litt ekstra cash på veien mens de jobber gjennom det som kalles et Working Holiday-visum. Det er ikke bare fantastiske surfesteder, den avslappende atmosfæren og deilig klima som trekker ungdommer til Australia og New Zealand. Det finnes utallige jobber her, og jobbmarkedet er supert for alle som er villig til å legge ned en ekstra innsats. 

Å jobbe i Australia og New Zealand er mer enn bare epleplukking på gårder og servering av mocha latte på den lokale caféen (ikke at det er noe galt med det!). Hvis du utvider horisonten og er åpen for å gjøre noe litt mer utradisjonelt har vi listet noen av de rareste og mest skremmende jobbene du kan komme over Down Under!

 

Vil du jobbe og reise i Australia eller New Zealand?
Våre Working Holiday-pakker gir deg en myk start på arbeidslivet i utlandet. Vi setter deg opp med de beste hostellene, arrangerer transport og hjelper deg med alt det kjedelige som opprettelse av bankkonto og skatt. La oss bidra til at ankomsten din blir så enkel som mulig!
Les mer om Working Holiday

Graviditetstester for kuer

Jepp, du leste riktig. Det er faktisk en jobb. Det er kanskje ikke en vanlig tittel, men hvis du jobber som gårdsgutt/pike på en av de mange gårdene kan dette bli en av oppgavene dine. En av våre reisespesialister Anders Kilander beskriver sin erfaring med dette fra da han jobbet som gårdsgutt på en familieeid gård utenfor Sydney:

«En av hovedoppgavene mine på gården var å stikke armen min opp bak på kuene for å undersøke om det var et foster i livmoren. Teknikken er gammeldags men absolutt presis. Jeg tror de fleste gårdene i dag bruker ultralydscanning, men gårdseieren foretrakk «the good ol’ way». Joda, det var litt ekkelt, men samtidig en opplevelse jeg ikke ville ha vært foruten».

Slangegiftmelker

Dette er ikke en jobb du hiver deg på uten skikkelig opplæring. Australia er hjem til 21 av de 25 mest dødelige slangene i verden, som krever at noen får tak i antistoffer for disse ekle skapningenes giftige bitt. Som du sikkert vet kommer antistoffet til de giftige bittene fra giften selv. Så selv om du kanskje ikke fanger slangene alene kan du jobbe som trainee og «høyre hånd» til en profesjonell slangemelker. Vi vil kanskje ikke anbefale det, men..

Perledykker

Denne er perfekt for alle som digger havet. Dykking etter perler i Australia kan faktisk være en finansiell gullgruve, og en talentfull perledykker kan tjene opp til $1,300 AUD per dag! Jobben i seg selv er riktignok hard, og krever bra dykkerskills. Hvis du ikke er fan av dykking anbefaler vi en jobb på dekk i stedet. Så lenge du ikke er en av de som blir sjøsyk, vel og merke!

Haiforsker

Liker du å henge med haier? Vel, det er det ikke alle som gjør. Det er likevel mange marinbiologer som jobber med marin bevaring av dyreliv og haier langs den Australske kystlinjen. Noe av det marinbiologer gjør på jobb er å feste sporingsutstyr på store hvithaier for å følge bevegelsen deres. Får du en jobb på en av disse båtene kan du vente deg en spennende arbeidshverdag, samtidig som du bidrar til forskning og bevaring av haiene.

Fallskjerminstruktør

Har du e-lisens for fallskjerm og tandemhopp? Søk på en jobb som fallskjerminstruktør da vel! Hvis ikke finnes det et hav av såkalte fallskjerp «drop zones» og akademier både i Australia og New Zealand hvor du kan få et e-lisens som kvalifiserer deg til å undervise andre fallskjermhoppere. For å få sertifikatet må du ha gjennomført minimum 500 hopp, så hvis du har arbeidstillatelse i ett år anbefaler vi at du setter i gang med både trening og hopp hjemme før avreise.

Ønsker du å jobbe i Australia eller New Zealand?

Å jobbe og reise i Australia og New Zealand trenger ikke nødvendigvis å være så ekstraordinært som dette. Det er faktisk ganske enkelt å få en ålreit jobb, i alle fall om du kan leve med en litt mer vanlig jobb enn de overnevnte.

Hvis du ønsker å søke om et Working Holiday-visum i Australia eller New Zealand vil våre reisespesialister gjerne hjelpe deg! Vi tilbyr en superpraktisk Working Holiday-pakke, som betyr at vi fikser transport fra flyplassen, overnatting de første nettene. Når du ankommer landet vil du få  hjelp til å komme i gang med bankkonto,  skattekort,  samt rådgivning til hvordan og hvor du kan søke jobb. Alt du trenger for en smooth start!

Det er mange jobber du kan søke på i Australia eller New Zealand, men det er veldig vanlig å jobbe på bar eller en strandcafé, på en ranch ute i outbacken eller jobbe med dyr på en går i New Zealand. Selve jobbsøkingen er det opp til deg å gjennomføre, men vår startpakke vil hjelpe deg på vei. Les mer om Working Holiday her, eller kontakt oss idag!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...