{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i april

Kirsebærtrærne blomstrer i Japan på reise i april

En backpackers guide til å reise i april

Hva med å se Japan gjennom en togreise? Fotballkamp i "Paris of the Americas" - Buenos Aires? Kanskje surfing i Marokko? Hva med alle tre?! Høres det ikke utrolig spennende ut? 

Om ikke Marokko floats your boat som reisemål i april, har vi flere fantastiske alternativ. Hvem vil vel ikke oppleve den klassiske kirsebærblomstringen i Japan IRL liksom? Les om våre tre favorittdestinasjoner for en reise i april nedenfor. 

Har du noe mer du lurer på, kjør på og kontakt oss, så skal vi finne ut av det sammen. 

Verdenskart med perfekte reiser for april
Interrail i Japan? Ja takk!
Med et togpass på 7, 14 eller 21 dager, kan du oppleve Japan påbest mulig vis!
Les mer om Japan Rail Pass

Japan

Botanisk hage, go home! Japan i april er en eksplosjon av vakre kirsebærtrær! Denne delen av året har røtter i en lang japansk kultur og om du har flaks kan du kanskje få med deg Hanami ("å se på blomster") som er en japansk vårfeiring. Kirsebærblomstene sies å symbolisere og minne på at livet er kort og vakkert. Ganske fint, eller hva? Trærne blomstrer i takt med klimaet, hvilket innebærer at blomstringen starter i sør og tar seg nordover. 

Hvordan opplever du denne magiske vårtiden på best mulig vis? Med hjelp av et togpass kan kan du enkelt ta deg gjennom landet og oppleve vakre steder du aldri ellers ville sett- alt fra en komfortabel togkupe. En fin bonus er at dette er litt bedre for miljøet, i forhold til mange andre transportmidler. Win - win, helt enkelt!

Spør oss om reiser til Japan

 

Hva har egentlig Sør-Amerika å by på? Masse!
Sør-Amerika har en utrolig fargerik og festlig kultur. Det finnes ikke nok farger, og Rio de Janeiro er host til noen av de mest epic og fargerike festivalene på planeten. Reis gjennom Rio de la Plata med ferge, sykle langs kysten av Montevideo, hovedstaden i Uruguay, kos deg med grilling og nye vennskap og ta en helikoptertur over det vakre fossefallet Iguassu. Alt i en og samme tur!
Sør-Amerika på sitt beste

Argentina

April er måneden for reiser til Argentina. Ikke bare er været nydelig, men 17. april hvert år holdes den store «Malbec World day», som er en vin-festival! Festivalen kommer opprinnelig fra Frankrike, men har i senere tid blitt en av Argentinas største festivaler. Den representerer det harde arbeidet til de som produserer vin, og genererer individualitet, kultur og utvikling. Hver flaske snakker om hendene, fingrene og sjelen til Argentinas menn og kvinner, og tiltrekker seg vin-entusiaster og eksperter fra hele verden. Det sies at Malbec, en type druer som brukes til å lage vin, er den røde tråden som binder sammen argentinsk mat, drikke, kultur, dans og musikk sammen. Finn tid i timeplanen til å få med deg denne festivalen på reisen din, det er absolutt verdt det!

Reiser du i april slipper du også den verste turistsesongen og regntiden i Argentina. Landet ligger på den sørlige halvkule og været er derfor motsatt av hvordan vi har det i Norge. April er derfor en måned midt mellom de varmeste og kaldeste månedene, og er perfekt for nye opplevelser. Dette gir deg også muligheten til å bli kjent med lokalbefolkningen. Ettersom turistene er på vei hjem, senkes prisene i området. Dette gjør det billigere for deg å shoppe og du slipper å stå i kø i tettpakkede områder hvor du ellers ikke hadde orket å gå. April er derfor den beste måneden for reiser til Argentina!

Spør oss om reiser til Argentina

Surf gjennom Marokko
Visste du at Marokko har noen av de beste surfestrendene i verden? Du trenger ikke være noen ekspert, her tilbys det hjelp og nye vennskap for både nybegynnere og profesjonelle. Du vil ha med deg instruktører hver dag, som har kunnskapen som skal til, for å få de med to venstreføtter og dårlig balanse i gang med surfingen. Du vil bli både super kul og profesjonell innen kort tid!
Se på vår våte reise til Marokko her!

Marokko

Her er en vits: Hva kalles heksene i Sahara? Sandwich. Morsom? Nei? Okei, men har du alltid hatt en tanke om at Sahara bare er noe man spøker med, eller at det egentlig bare er et sted som hører til i eventyrene? Der tok du feil, gitt! Saharaørkenen i Marokko er faktisk en populær destinasjon å besøke på denne tiden av året, hvor klimaet er hverken for varmt eller for kaldt. Temperaturen ligger i gjennomsnitt på 18-22 grader, men husk at det kan bli kaldere om nettene, så pakk deretter.

Gjennom ørkenen i Sahara arrangeres også et sandmaraton kalt Marathon des Sables i april. Liker du å trene, svette og ikke minst gjøre det i et annet land? Da er dette plassen for deg. Dette er allikevel et av de mest utfordrende løpene i verden, så du må lese nøye på det før du melder deg på. Er du ikke så glad i å løpe, men liker å se andres lidelse, kan du reise ut (avhengig av hvor du reiser til i Sahara) og se på dem som kryper seg til mål.

Er du mer den der musikktypen, da er International World Music Festival of Merzouga, festivalen for deg. Dette er en festival under åpen himmel i ørkenen. Ja, du leste riktig. Det er faktisk så magisk som det høres ut som. Datoene for denne festivaler varierer litt hvert år, men holdes som regel i den første halvdelen av april. Ellers er Marokko en fantastisk surfeby. Hva holder deg igjen egentlig? Reis!

Spør oss om reiser til Marokko

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i april, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i april, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...