{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i desember

galapagos-sea-lions-beach-cover

De perfekte destinasjonene for å reise i desember

Bytt ut risgrøten og pepperkakene med tacos og ceviche! I desember er Mexico, Malaysia og Galápagosøyene kanonbra steder å besøke. Vil du et helt annet sted? BOOM! Hva med en spektakulær reise til Antarktis? Avslutt året på best mulig vis - ved å reise!

Spør oss om reiser i desember

reis til ecuador, mexico, antarktis og malaysia i desember
Vil du bytte ut den norske julen med en reise til Mexico?
Hadde ikke vært dumt med julaften i Mexico i år? Hmm.... Hvorfor ikke?!
Se forslag på en reise i Mexico her!

Mexico

Selv om Mexico ser lite ut på kartet, er det enormt! Det kan derfor være lurt å beregne litt tid når en skal til tacoens hjemland. Desember er som regel fullbooket med stress, julegaver, risgrøt og hissige tobarnsmødre, så det kan være godt å komme seg litt bort.

Det er klart at en tradisjonell norsk julemiddag og kos med familien er noe helt spesielt, men hva med en utradisjonell reise til Mexico? Dropp julegavene, det har du dessverre ikke råd til i desember, nå skal pengene brukes på en spektakulær reise gjennom el tacos og el nachos sin hjemby!

30 varmegrader er gjennomsnittstemperaturen på dagtid i Mexico i desember, og det er derfor ganske motsatt enn den snøen og isen som vi har her hjemme. I Mexico slipper du å bli skuffet når snøen ikke holder til julaften, og kan nyte late dager uten noe stress. Det som passer fint med varme dager i Mexico, er en kald øl, skikkelig taco, festivaler og nye venner. Regntiden er over og man kan nyte varme dager sammen med mennesker fra hele verden.

Trenger du noen tips om hvilke festivaler du burde få med deg i desember kanskje? Her er de: Trópico Acapulco, La Noche Blanca og Festival Catrina. Ønsker du å spice det skikkelig opp, kan du jo feire en crazy nyttårsaften på blant annet Playa del Carmen! Ingen tid å miste, vamanos!

Snakk med oss om Mexico

kuala-lumpur-petronas-towers-cover
Malaysia Encompassed
Dette er turen for deg som vil bergtatt av Malaysias utrolige landskap. Hopp på denne 9 dagers turen gjennom landet og opplev Kuala Lumpurs street-food, skogene i Cameron Highlands, Penangs vakre strender og den historiske havnen; Melaka.
Mer om reisen her!

Malaysia

Dette er kanskje et av de mest allsidige landene i Asia og er for deg som blir fristet av strender, storbyliv, frodige jungler og mangfoldig dyreliv!

Malaysia ligger ved ekvator som gjør at det er varmt og fuktig hele året, samtidig som været forandrer seg fra den ene siden av Malaysia til den andre. Men generelt sett er den beste tiden å reise til Malaysia mellom desember og februar om du planlegger å besøke øyene på vestsiden; Penang og Langkawi. På østsiden er den beste tiden mellom juni og august om du vil besøke øyene Perhentians og Tioman.

Besøk metropolen Kuala Lumpur som kan gi deg alt du trenger for en vellykket ferie. Historiske templer, eksotiske markeder og kulturelle severdigheter til moderne shoppingsentre, et effektivt transportsystem og gode forbindelser til andre destinasjoner i Malaysia. Reis videre til regnskog og dyreliv i Cameron Highlands eller Borneo og bli ett med naturen. Nyt late dager på vakre strender i Penang eller besøk de historiske stedene på øya. Malaysia har noe for enhver smak!

Spør oss om Malaysia

Dyreelsker? Da er Galápagosøyene tingen for deg!
Vi har satt sammen noen supre turer til Galápagosøyene, og dette er en av dem. Dette er en unik sjanse for deg som ønsker å passere seler og skilpadder på morningskvisten, eller ønsker å dykke sammen med hammerhaier og andre magiske skapninger under vann.

Let's do it!
Les mer om tur til Galápagosøyene her

Galápagosøyene

Et stykke utenfor Sør-Amerikas vestkyst ligger Galápagosøyene. En gruppe avsidesliggende vulkanøyer med et unikt biologisk mangfold. Dra på vår 8-dagers tur gjennom Galápagos og opplev øyer som har et unikt og særegent landskap, fra måneaktige landområder med svarte vulkanske bergarter til frodige laguner og nydelige strender i forskjellige farger. Galápagosøyene er et sant paradis, men ikke glem at du nå trer inn i dyrenes rike. Det unike habitatet er hjem til en rekke arter som ikke lever noe annet sted i verden, noe som gjør de desto mer sårbare for ytre påvirkninger.

Klimaet her er behagelig, og en reise hit i desember skiller mellom den varme og fuktige årstiden mellom desember og mai og den tørre som går fra mai til desember.

Ingen tvil om at det usedvanlige dyrelivet her er et must-see for enhver dyreelsker som kanskje leter etter et siste eventyr på tampen av året.

Spør oss om Galápagos

Klart man skal til Antarktis i desember!
Pingviner, isbreer, snø og kulde. Men det er jo akkurat slik vi har det i Norge.. Hvorfor skal du velge å reise til Antarktis i desember da? Fordi det er mye bedre!!

Sjekk ut dette eventyre til verdens fjerneste villmark!
Antarktis, here we come!

Antarktis

Klar for å oppleve en av de mest uberørte stedene i verden? Uansett hvor du har reist tidligere, er Antarktis noe helt annet. En reise til hit kan ikke beskrives, det må rett og slett bare oppleves. Du vil sitte igjen med så mange fantastiske bilder og minner at du kommer til å anbefale det til alle du kjenner. Antarktis er et av de kaldeste, tørreste og mest forblåste områdene på jorden, men det er også et av de mest spektakulære når det kommer til naturopplevelser.

Hvorfor dra hit i desember? Det er fordi den atlantiske sommeren er mellom desember og mars. Dersom du er redd for å gå glipp av julen hjemme, er du hvertfall sikret snøen. Se på det som en julegave til deg selv!

Vår 21-dagers tur sikrer deg alle de beste opplevelsene. Underveis kan du se sel late seg på isflak og enorme pingvinkolonier omgitt av høye isbreer. Ofte får skipet følge av hvaler, albatrosser og andre sjøfugler. Ekspedisjonenes dyktige guider og foredragsholdere gir kunnskap og innsikt som virkelig bringer naturen og historien rundt regionen til liv. Antarktis er en once in a lifetime opplevelse!

Spør oss om Antarktis

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i desember, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Lyst å reise i desember, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...