{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i januar

Nei, det er ikke toget til Galtvort. Dette går rundt på Sri Lanka!

De perfekte destinasjonene for reise i januar

Okei, nå begynner du egentlig å bli litt lei av snø og kulde. Snø kan da strengt talt bli borte etter julaften? Du begynner å drømme deg bort til varmere strøk, om å sole deg i bikini og stikke de kalde tærne dine ned i saltvannet. Du har vært på tre hytteturer med ski på beina, noe du ikke er særlig god på, og synes at en ferie er vel fortjent. Fortvil ikke. Vi har nå satt sammen en reisekalender for hver måned, med all informasjonen du måtte trenge. Alt fra temperatur til festivaler og aktiviteter som passer best for akkurat denne måneden. I januar retter vi reisefoten mot Mellom-Amerika, Sri Lanka og Maldivene! 

Kanskje du skulle starte reiseåret med et nytt eventyr?

Reiser i januar
Volcano Trail
Fra laid-back vibes over kysten til den tropiske regnskogen med alle mulig skapninger, bli med på turen gjennom Guatemala, Honduras, El Salvador og Costa Rica, med andre eventyrlystne mennesker! For å spare penger kan du utnytte deg av både privat- og kollektivtransport, noe som tillater deg å komme tett innpå en fasinerende og kul kultur.
Les mer om Volcano Trail

Mellom-Amerika

En tropisk reise midt i dystre januar? Sier ikke akkurat nei takk! Fra chille vibber ved strandkanten ved Stillehavet til dypt inn i den tropiske jungelen. Mellom-Amerika strekker seg fra Guatemala i nord til Panama i sør. Dette er stedet å oppleve så mange ulike kulturer du klarer på kort tid! Du kan enkelt krysse landegrenser med buss ettersom avgangene stort sett er hyppige og prisene lave.

Mellom-Amerika byr på behagaelige temperaturer året rundt, men akkurat i januar er det opphold fra regntiden og man kan nyte alt det vakre Mellom-Amerika har å by på - uten regnponcho. Gjennomsnittstemperaturen i januar ligger på rundt 27 grader. Ikke helt feil det, eller?

Hvorfor reise til Mellom-Amerika i januar? Vel, fordi stedet byr på et flust av aktiviteter, vel! Et perfekt avbrekk i hverdagen for deg som er ute etter en litt aktiv ferie. Ikke bare kan du nyte varme, late dager på en strand (uten regn og torden, hvis du drar på starten av året!), Mellom-Amerika er perfekt for kajakkturer, rafting, ridning, turgåing og mye, mye mer! Vi anbefaler spesielt turen Volcano Trail, som er en rundreise gjennom Guatemala, Honduras, El Salvador og Costa Rica, hvor man blant annet drar innom vulkanen Arenal i Costa Rica. Spennende saker!

Kontakt oss om reiser til Mellom-Amerika

Surf camp på Sri Lanka
Surf camp på Sri Lanka er et must! Surfing kan gjøres flere plasser i verden, men vi har noen gode tips til hvorfor akkurat Sri Lanka er stedet i januar.
Les mer om surf camp på Sri Lanka

Sri Lanka

Okei, du er kanskje interessert i surfing, men hva med en surfetur som er litt utenom det vanlige? Mellom palmetrær, strender og det indiske hav finner du nemlig Sri Lanka; perfekte forhold for surfing, yoga, en ny, spennende kultur og nye eventyr! 

Klimaet på Sri Lanka er tropisk, så det er varmt og av og til regnfullt, litt ettersom hvor du drar på øya. Temperaturen i januar ligger på rundt 28-30 °C, så her kan man virkelig kose seg i varmen! 

Hvorfor dra til Sri Lanka i januar, spør du kanskje? Hvorfor ikke kombinere perfekt klima, med det å oppleve en fantastisk rik kultur og god mat sammen med en ny ferdighet, spør vi? Det er også relativt enkelt å reise rundt på Sri Lanka, takket være det velutbygde jernbanenettverk som knytter de fleste byene sammen, så dersom du vil se flere steder på en reise, er det gode muligheter for dette.

Spør oss om reiser til Sri Lanka

 

Båttur på Maldivene
Maldivene er en plass du MÅ innom før du blir for gammel. Med klimaendringer og stigning i havnivået er Maldivene alvorlig truet, så reis før det er for sent!
Les mer om båtturer på Maldivene

Maldivene

Et paradis med kritthvite strender, kokospalmer og turkisblått vann er vel sånn cirka alt man trenger for å våkne til live igjen midt på kalde vinteren i Norge? Klimaet er også fantastisk; nedbør hører med til sjeldenhetene og temperaturene ligger stabilt på rundt 30 grader året rundt. 

Ingen tvil om at januar er en tøff måned, men på Maldivene handler alt om avslapping. Nyt late dager på stranden, nydelig lokal sjømat og de fantastiske dykke- og snorkleforholdene. Her trenger du nemlig ikke mer enn en dykkermaske og en snorkel for å oppleve fargerike koraller og et yrende undervannsliv. Har du lyst til å prøve deg på dykking kan du være heldig å møte på fascinerende skapninger som skilpadder, skater, rokker, haier og hvalhai.

Nysgjerrig på livet over vann også? Hopp ombord på en av de tradisjonsrike Dhoni-båtene og oppdag de eventyrlige lagunene! Kanskje ser ikke januar så trist ut allikevel?

Snakk med oss om reiser til Maldivene

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i januar, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i januar, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...