{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i juli

Svøm i det krystallklare vannet i Yasawa på Fiji

Drømmereiser i juli

Nå har sommeren endelig ankommet denne halvkulen også! Men hva er vel en ferie uten en ordentlig reise full av nye eventyr? Vi spår en god måned for reiser til Botswana, Den transmongolske jernbanen, Fiji og Alaska!

Spør oss om reiser i Juli

En reise i juli er relativt enkel, med tanke på at de fleste reisemål nær oss har sesong i denne perioden av året. Men vi bryr vel oss ikke om Syden? Vi skal ut i verden! Og da er klimaet med ett litt viktigere. Det er også lurt å være ops på at turer som bestilles i denne perioden av året, ofte er populære og det kan være lurt å være ute i god tid. Skulle du være ute i siste liten, ta kontakt med noen her hos oss, så skal vi hjelpe deg å fikse drømmereisen!

Verdenskart med destinasjoner for reiser i juli
Safari og camping i Botswana
Når du først skal på campingtur... Hva er vel bedre enn en 16 dagers camping i Botswana?!
Les om turen her

Botswana

Selv om Botswana generelt består av milevis med et heller kjedelig landskap, er landet velsignet med en enestående natur i nord. Det majestetiske Okavango Delta med sin grønne og frodige vegetasjon flyter rett inn i Kalahari-ørkenens tørre sanddyner, og skaper dermed et unikt naturunder fylt med spennende dyre- og plantearter. Da er det ikke så rart at vi foreslår en 16 dagers camping- og safaritur til nettopp Botswana. Snakker om et nytt eventyr!

Når det er sommer i Europa opplever Botswana kalde netter som følge av sin beliggenhet i Kalahari-ørkenen, så den beste årstiden å reise hit på er rett etter regntiden som varer fra desember til mars. I midten av april til juni måned er klimaet helt perfekt, men den beste tiden for safari i de store nasjonalparkene er mellom mai og september, så med andre ord: Reis til Botswana i juli! Gjennomsnittstemperaturen ligger på rundt 25 grader året rundt, men på sommeren kan gradestokken på nattestid krype ned til under 0 grader.

Landets hovedstad Gaborone er ikke nødvendigvis et must under oppholdet, da bør du heller komme deg til Maun, Botswanas 5. største by og utgangspunkt for alle safarier og turer til Okavango Delta. Opplev fantastiske Botswana alene eller kombiner det med en rundtur gjennom flere afrikanske land.

Spør oss om reiser i Botswana

Opplev Den transmongolske jernbanen og Silkeveien
Opplev Den transmongolske jernbane og Silkeveien gjennom Russland, Mongolia, Kina, Kasakhstan, Usbekistan og India
Mer om togreisen og togpass her!

Den transsmongolske jernbanen

Frykt ikke! Dette er ikke et tog fylt med vodka. "Vodkatrain" er navnet på vår partner som organiserer din togreise gjennom Asia i mindre grupper med internasjonale reisende mellom 18 og 38 år. Dersom soling og bading ikke er helt din greie, eller du kanskje er på utkikk etter en helt annerledes sommerferie kan en reise langs verdens lengste (og myteomspunne) jernbane gjennom Sentral-Asia være noe for deg!

Togene langs Den transsibirske og transmongolske jernbane og Silkeveien er severdigheter og opplevelser i seg selv. Togene frakter utover religioner, kulturer og en stor mengde varer også familier, handelsfolk, studenter, soldater, munker, akrobater og backpackere. Kort fortalt er det er stor sjanse for at du vil dele dine opplevelser med mange typer mennesker, og vende hjem til Norge med så mange nye bekjentskaper, minner og opplevelser at du mest sannsynlig vil gjøre andre litt sjalu...

Snakk med en reisespesialist

Møt lokalbefolkningen på Fiji
På 12 dager kan du oppleve det beste av Yasawa
Go, go, go!!

Fiji

Okei, du vil heller tilbringe sommeren på et klassisk øyparadis? We got you! Hvite sandstrender, palmetrær, krystallklart vann, tropiske fossefall og paraplydrinker; Fiji har alt dette! Men med over 300 øyer, har Fiji også mye mer å by på enn kun avslapning!

Med så mange øyer, er det ikke rart at vi foreslår øyhopping! Enten du vil reise alene eller med en gruppe backpackere, hjelper vi deg med å planlegge reisen etter dine ønsker og preferanser. Fiji har også supre forhold for å prøve seg på dykking eller snorkling. Klart vann kombinert med et rikt dyreliv og koraller gjør det hele til en magisk undervannsopplevelse. Et virkelighetens akvarium og en sikker vinner for bilder til instagram!

Snakk med oss om Fiji

 

Drømmereisen gjennom Alaska
Hvor kult hadde det ikke vært å komme hjem fra sommerferie og sagt: "Jeg har vært i Alaska!" ??
Alaska er et supert reiseforslag i juli!

Alaska

Vakker natur og kule opplevelser fylt med eventyr og spenning er en kombinasjon de fleste vil elske! Alaska er den nordligste av USAs 50 stater og en sann perle av en stat. Glitrende isbreer, snøkledde fjelltopper, elver overfylt av storlaks, vakre fjorder og berømte nasjonalparker: det er så mye å se og oppleve at listen aldri vil ta slutt - Alaska har alt!

Du er klar for en aktiv sommerferie? Alaska har noen helt fantastiske nasjonalparker som byr på alt av natur du kan forestille deg. Denali er et absolutt must, med Nord-Amerikas høyeste fjell. Wrangell-St. Elias National Park byr på flotte turmuligheter, enten du vil ha med en guide eller gå på egen hånd. Få gjerne med deg den gamle gruvebyen Wrangell, eller hva med å prøve klatring på isbreer? Mulighetene er mange!

Leibil i Alaska er et godt transportmiddel, og du kommer deg enkelt fra sted til sted mens du i mellomtiden kan nyte utsikten over statens enestående landskap. Det finnes ulike turer å velge mellom avhengig av hvor du er på vei. Hva blir det til?

Snakk med oss om Alaska

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i juli, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Lyst å reise i juli, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

Book et møte med en reisespesialist

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...