{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i juni

Huacachina i Peru

Tre perfekte destinasjoner for reise i juni

Peru + Bali + Canada = sant!

Fotturer i Peru, surfing på Bali eller road trips gjennom Canada i juni må da være tidenes start på sommerferien! Juni måned er ganske så fin i Norge, men det er gjerne da man har muligheten til å ta en lengre ferie og velger å reise bort. For å unngå turistfellene på steder som de fleste reiser til, har vi samlet 3 turer som vi mener er perfekte for juni måned! 

Trenger du råd til reisen eller lurer på hvordan du kommer i gang, er det bare å kontakte oss - helt gratis. 

Kart med destinasjoner for reise i juni
Har du Machu Picchu på bucket listen din?
Har du alltid drømt om å reise for å se inkaenes forhistorie og imponerende severdigheter? Vi må innrømme at det er ingen som gjør Inka Trails som oss. Vi kombinerer de kulturelle høydepunktene i Sacred Valley med en av verdens mest kjente fottur til Machu Picchu. Interessant? Enig!
Bli med på vår magiske Inca Trail i Peru

Peru

Det er få land som er så «levende» som Peru. Kulturen er eldgammel og menneskene deretter. Neida, men de har et hjerte for tradisjoner, religiøse ritualer og gammel tro. Noe som gjør Peru til et fascinerende og uten-om-det-vanlige sted å besøke. Værforholdene deles inn i våt og tørr, men det kommer an på hvor i Peru du er. Grunnen til at vi mener juni er den beste måneden er fordi gjennomsnittstemperaturen på dagtid ligger på 20-25 grader og det er tørt. Du er ute av den «våte» sesongen, og det er derfor godt tilrettelagt for turstier slik som f.eks vår tur til Machu Picchu.

Hvert år 24.juni, holdes også Inkafestivalen Inti Raymi. Dette er en av de mest tradisjonelle festivalene i Peru, hvor de feirer vintersolverv – den dagen i året med kortest periode med dagslys og lengst periode med nattemørke. Folk tar på seg fargerike, tradisjonelle klær og danser, spiser god mat og snakker med alle turistene som kommer til området for å få med seg den magiske dagen.

Det er mange ting som skiller seg ut i Peru. Blant annet finnes det mange stammer i Peru som tilbyr turister å komme inn på besøk i landsbyene deres i jungelen, hvor du kan leve sammen med stammen. Du følger deres timeplan og deres ritualer. Ikke bli redd om du bli tilbudt kokainblader i teen eller kokainblader som tyggetobakk, det er helt vanlig. Det betyr derimot ikke at du må ta imot. Du kan helt fint si «ellers takk». Peru er nemlig kjent for sin kaffe, tobakk og kokain, og ser på visse typer tobakk som hellig. Integrer deg i en spennende og unik kultur i Peru på reise i juni.

Snakk med oss om reiser til Peru

12 dagers reise på Bali i juni
"Monkey forest", hva i alle dager er det? Sjekk det ut!

Ellers kan du bruke de resterende 11 dagene på å vandre langs aktive vulkaner, møte lokalbefolkningen eller slappe av med en tradisjonell balinesisk massasje.
Sjekk ut denne reisen på Bali

Bali

Bali, Bali, Bali… Hvor begynner man? Været kanskje? For på Bali er det et tropisk klima, hvor det er varmt året rundt. Du kan derfor velge å reise til Bali alle de resterende 11 månedene i året, men vi har valgt juni av en grunn.

Det er ikke lenger 100 grader i solen, det er nå bare en gjennomsnittstemperatur på rundt 30 grader på dagtid og 28 grader i havet. Det er høysesong, som betyr at det er mange nye mennesker å bli kjent med, både lokalt og fra resten av verden.

Det er haugesvis av happenings i juni, så her er det bare å holde kalenderen åpen. Karangsem, Pesta Kesenian Bali, Bali Blues-festivalen og Tenganan-festivalen er bare noen av festivalene du kan oppleve på Bali i juni. Er du den partyglade er Kuta Beach plassen for deg. Dette er stedet med flest turister og med et stort utvalg av barer og festligheter. Ubud på den andre siden, er en by i rolige omgivelser med nydelig natur og hyggelige mennesker.

Legg fra deg skolebøkene. Bacheloren er ferdig. Nå er det på tide å feire at du klarte enda et studieår. Er ikke det god nok grunn til å reise i juni kanskje?

Snakk med oss om reiser til Bali

I Canada kan du reise på tur både i øst og vest!
Hva med en eksepsjonell road trip gjennom Canada i juni?? Pakk ryggsekken, dra med deg vennene dine og reis på tur til vakre Canada!
Road trips are the best! Sjekk det ut.

Canada

En utrolig god grunn til å reise til Canada er de fantastisk flotte bildene du kan ta. Det kan nesten garanteres 5% ekstra likes på både Instagram og Facebook. Bilder fra Canada ser egentlig falske ut. Det ser ut som om noen har tatt et bilde og redigert inn både farger og justeringer som får bildet til å virke fake. Men tro om igjen. Det er virkelig så vakkert i Canada!

Er du av den typen som nyter natur og kan slenge tursekken over skuldrene, pakket med noen liter vann, posemat, toalettpapir og en lommekniv? En av dem som sier at «Det å snu er ikke et alternativ»? eller "Gå, gå, samme hva du støter på"? Reis til Canada!

Temperaturen er ganske lik det norske klimaet, men kan ofte føles litt kaldere, så pakk både t-skjorte og ullgenser. Temperaturen ut juni ligger på ca. 15 varmegrader, men kan komme opp i 19-20 varmegrader på en god dag. Juni måned er derfor en slager for road trips i Canada. Både i den vestlige delen av Canada og i den østlige delen av Canada. Hva er vel bedre enn flott natur, nye venner, bilsnacks og god musikk som sprenger høyttalerne på road trip i Canada?

Psssst! Setter du pris på et skikkelig stykke med spareribs? Kanskje du kan melde deg på Freddy Beach Ribfest! 06.-09. juni holdes nemlig en spareribsfestival!

Reise til Canada? Snakk med oss

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i juni, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i juni, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...