{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i mars

Ha Long Bay i Vietnam - reise i mars - KILROY

En kombinasjon av Asia og Sør-Amerika

Det er mars, og du begynner å bli litt våryr. Skole og jobb har gått i ett siden året begynte. På tide med en pause, kanskje? Ikke rart at du har begynt å tenke på ditt neste reisemål! Inkluderer det Filippinene, Vietnam eller Colombia? Ikke? Her er grunnene til hvorfor disse stedene burde være på listen din.

Et verdenskart over perfekte reiser for mars
Nyt 8 dager på Filippinene
Har du bare tid til en av Filippinenes tropiske øyer, da er Palawan svaret. Her kan du utnytte 8 netter med snorkling, hike i regnskogen og bli med å utforsk ukjente grotter under vann. For mye på en gang? Ta deg en pils, se solnedgangen og slapp av på stranden.
Philippines Palawan Adventure

Filippinene

Filippinene er, akkurat som nabolandet Vietnam, en super destinasjon for reise i mars, da gjennomsnittstemperaturen ligger på perfekte 23-32 grader og det dessuten er tørkeperiode. Den optimale tiden å reise til Filippinene er akkurat på begynnelsen av året, da klimaet er mest behagelig på denne tiden. Ettersom landet består av over 7000 øyer (!) kan temperaturen, og været, variere en del ettersom hvor du reiser, men vi kan garantere at det definitivt er badevær i mars uansett! Det høres ut som akkurat det man trenger etter en bitende kald vinter!

Og du, har du en forkjærlighet for havet og livet under overflaten? Da kan vi love deg at Filippinene er reisemålet for deg i mars. Om du dessuten brenner for å bevare mangfoldet og dyrelivet under vann er det et must å sjekke ut våre frivillig prosjekter i området.

Spør oss om Filippinene

 

Her er et forslag på en rundreise gjennom Vietnam
Fra det kaotiske Ho Chi Minh City til sjarmerende Hanoi og vakre Halong Bay. Denne rundreisen på 12 dager byr på utrolige reiser som faller i smak hos de fleste.
Vietnam on a Shoestring

Vietnam

Klimaet i Vietnam varierer mye fra nord til sør. I mars er den sørlige delen varm og tørr mens i nord synker temperaturen noe. Været i Vietnam i mars er er med andre ord noe som vi nordboere pleier å drømme om på vinteren.

Hva du kan gjøre i Vietnam i mars? Da klimaet er tørt med en middelhavstemperatur på ca 18-23 grader (i blant kan det til og med gå opp til 35 grader) er en rundreise gjennom Vietnam optimalt på denne tiden av året. Vi anbefaler å oppdage hele landet fra det svale nord til det varme sør, gjennom å melde seg på en gruppereise, alternativt utforske selv med et busspass! 

En av turene vi synes du burde få med deg i mars, er en magisk reise til Indokina. Gjennom fire veldig forskjellige land kan du utforske hjertet og sjelen til Indokina. Opplev historien, både gammel og moderne, og bli med på det pulserende nattlivet i et ukjent land.

Så, hva venter du på? Unngå forkjølelse hjemme i kalde nord og realiser drømmen om et eventyr i varmen i mars!

Spør oss om Vietnam

 

Dette er en av favorittreisene våres i Colombia i 2019
Bli med på et lite stopp i landsbyen Benin, prøv å få øye på en jaguar i den tette Amazonasjungelen i Guyana eller lev med det nomadiske folket i Mongolia. Våre fantastiske reiseruter gir deg muligheten til å komme under hunden av landet og lar deg få et godt innblikk i den lokale kulturen. Start din reise og bli en del av familien vår!
Les mer om reiser til Colombia

Colombia

Ta på deg finstasen og boa-fjærene, vi skal på festival i Colombia! Ikke hvilken som helst festival, en av de største festivalene i Colombia – Barranquillakarnevalet! Dette er Colombias viktigste og mest ikoniske festival. Alle verdens farger representeres av mennesker i alle aldre, med slagordet «de som bor, nyter det». Dette er bare noen få teasere på hva en kan forvente i det rytmiske Colombia.

Været er litt varierende, men mars har en gjennomsnittstemperatur på 18-22 varmegrader. Andesfjellene, en populær turistattraksjon, påvirker klimaet her og du kan oppleve the best of both worlds i Colombia, med både brennende het sol og snøkledde fjelltopper.

Ønsker du en tur til Colombias hjerte, må du innom storbyen Bogotá, med ti millioner mennesker, hyppige matfestivaler og vin for en rimelig penge. Destinasjonen har vi valgt ut for mars både på grunn av været, men også for kulturen, menneskene, festivalene, musikken og den iskalde øllen.

Spør oss om Colombia

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i mars, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i mars, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...