{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i november

bagan-myanmar-pagoda-sunrise-balloons

De perfekte destinasjonene for reise i november

Okei, det er offisielt november og det er mildt sagt ganske trist hjemme i Norge. Julestemningen har ikke helt kicket inn, det er kaldt og skoleåret har vært LANGT. På tide å krydre opp tilværelsen litt? Bli inspirert med våre reiseforslag for november: Cuba, Myanmar, Etiopia og Thailand. 

reis til cuba, etiopia, myanmar og thailand i november
Cuba next?
Cuba er en favoritt av utallige grunner. Med sitt fargerike og rytmiske grunnlag, er det umulig å oppleve Cuba bak PC-skjermen. Cuba må sniffes, oppleves, høres og danses gjennom. På denne turen kan du oppleve Cuba fra sin beste vinkel - på havet.
Mer info her!

Cuba

November ser plutselig ikke så mørkt ut lenger! Cuba er nemlig en perfekt destinasjon i vinterhalvåret. Bli kjent med Cuba gjennom en 8-dagers fartsfylt og opplevelsesrik, men samtidig avslappende seiltur! Prøv deg på snorkling og dra på oppdagelsesferd under vann, slikk sol på en av de mange strendene og skjem bort smaksløkene dine med kanskje den beste sjømaten du noen gang har prøvd. Denne solfylte turen gjennom Cuba vil gi deg den ekstra dytten du trenger til å komme deg gjennom den kalde vinteren som venter hjemme i Norge.

Å komme seg rundt på Cuba er ikke noe problem, men sett av god tid om du skal rekke noe. Prisnivået er rimelig sett med norske øyne, men varierer ut i fra hva du er på jakt etter. En pose chips koster gjerne like mye som en liter rom. Butikkene har nesten ingenting i hyllene, så ikke regn med å finne et bredt utvalg av godteri og sjokolade, men du drar da ikke til Cuba for å spise sjokolade? Internett går VELDIG tregt, så du skal være tålmodig om du vil holde deg oppdatert på sosiale medier. Dette er stedet for å legge igjen mobilen og oppleve verden!

Klar for Cuba? Snakk med oss

Myanmar Yangon Shwedagon Pagoda
Opplevelsesreise i Myanmar
Flytende byer, god mat og hyggelige mennesker. Trenger man egentlig noe mer? Myanmar, også kjent som Burma, er en skjult perle i Asia og en storfavoritt hos backpackere i hele verden. På denne 14 dagers reisen gjennom Myanmar, får du oppleve det beste Myanmar har å by på.
Les mer om denne reisen

Myanmar

Været i Myanmar er varmt og fuktig med en årlig gjennomsnittstemperatur på over 30 grader. Den tyngste regntiden er fra juni til august og den beste tiden å besøke Myanmar på er dermed fra og med oktober til slutten av februar. Grå og trause november blir dermed ikke så trist med en reise til vakre Myanmar! 

Myanmar kan blant annet by på en lang og vakker kystlinje, flotte fjellområder og frodige enger. Kombinerer du dette med noen fantastiske tempelområder, gjestfrie mennesker og få andre turister har du en drømmedestinasjon for eventyrlystne backpackere! Start reisen i Thailand og bruk to uker til å utforske alt fra templer og ruiner til risåkre og stammebefolkning. Denne rundreisen i landet vil du ikke gå glipp av!

Spør oss om reiser til Myanmar

Opplevelsesreise i Etiopia
På 10 dager i Etiopia kan du oppleve landets eldste by Axum, reise på tur til fossefallet Blue Nile Falls, reise på båttur og mye, mye mer!

Sjekk det ut!
Les mer om denne opplevelsesreisen

Etiopia

Etiopia har et mildt og behagelig klima med en gjennomsnittstemperatur under 20 grader i høylandet. Generelt er den beste tiden å besøke landet mellom oktober og juni når regnet uteblir og det er tørketid. Spesielt mellom oktober og januar er det fortsatt ganske grønt etter regntiden, som jo er et vakkert syn for en frossen nordboer! 

Etiopia er et av verdens eldste land, og opp gjennom Afrikas historie står Etiopia igjen som det eneste landet som aldri har vært kolonisert. Etiopia holder en unik posisjon mellom Afrika og Midtøsten og en reise til dette fascinerende landet er noe du sent vil glemme! Prøv ut vår ti dagers-tur gjennom landet og opplev alt Etiopia har å by på; nasjonalparker, gamle kristne kirker, arkitektur og fascinerende byer hvor luksussportsbiler og dyreflokker lever i perfekt harmoni. Du reiser ikke til Etiopia for en laidback og avslappende ferie. Du reiser hit for en herlig opplevelse som kommer til å vekke følelser og eventyrlysten.

Spør oss om reiser til Etiopia

Øyhopping i Asia
I november burde du definitivt bruke 7 av feriedagene dine med øyhopping i Thailand. Her finner du noen av verdens fineste steder å dykke og du kan sove under åpen stjernehimmel! Med 7 dagers reise, er denne turen fin i seg selv, eller som en del av en lengre tur.
Sjekk det ut!

Thailand

Thailand midt i kaldeste november høres ikke feil ut! Utforsk hvite sandstrender, tradisjonelle templer og en spennende matverden. Landet er rikt på kultur og tilbyr et herlig tropisk klima samt massevis av fargerike markeder. Thailand har alt: vakre sandstrender, sol og bading, korallrev, regnskog, dykking, templer, smakfulle matretter og hyggelige mennesker - Thailand kalles ikke "smilets hjemland" for ingenting!

Dra på øyhopping og opplev et av de beste forholdene for å snorkle i verden! Kos deg med en ukes seiling gjennom landet og avkjøl deg i det turkise vannet. Prøv deilig thaimat og sov under åpen himmel. Et sant paradis!

Spør oss om reiser til Thailand

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i november, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i november, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...