{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i september

zion-national-park-utah-usa-cover

De beste destinasjonene for reise i september

Høsten har begynt. Hjemme i Norge laver det ned og du har akkurat tråkket i en sølepytt. Det er bare en drøy måned siden du hadde ferie, men det føles ut som en evighet siden. Varme, god mat og nye venner du allerede savner, er bare et fåtall av de tingene som trekker deg mot tanken på en ny reise. Så hvorfor ikke bare gjøre det? Det finnes utrolig nok steder i verden som fortsatt har sol og varme, og vi har laget en liten oppsummering på hvorfor du burde reise i september.

Destinasjonene for september er....*trommevirvel*.... Las Vegas (med Arizona og Utah), Tanzania, Zanzibar og Sør-Korea! 

Verdenskart med de beste destinasjonene for september
Road trip gjennom USA er et must!
Hvem drømmer ikke om en skikkelig god gammaldags road trip i USA? Bli med på det beste USA har og by på, på en reise gjennom Nevada, Arizona og Utah!
Sjekk det ut!

Las Vegas + Arizona og Utah 

Ahh...Las Vegas. Stedet med gigantiske kasinoer, underholdning for enhver smak, kunstgallerier, museer, gode restauranter, trendy nattklubber med berømte DJ's og live artister, standup show - listen er lang! Vær forberedt på en fartsfylt storbyopplevelse! Før den triste høsten og vinteren slår til for fullt hjemme i Norge, gjør deg selv en tjeneste og lev litt! Kombiner din reise til Nevada med en road trip gjennom Arizona og Utah også! Når du først er i USA kan du jo like gjerne se så mye som mulig!

Denne road tripen har potensiale til å bli en av dine beste opplevelser noensinne. Med start og slutt i Las Vegas og statene Nevada, Arizona og Utah for dine føtter, ligger alt til rette for fantastiske nasjonalparker, herlige småsteder, tradisjonelle diners, sære stopp og rett og slett enormt mye av det beste USA har å by på i vest. Så? Hva venter du på?

Klar for Vegas? Snakk med oss

Hakuna Matata
Ute etter et nytt eventyr? Da er du kommet til riktig plass! Tanzania og Zanzibar byr på noen av de vakreste naturopplevelsene i verden. Det er ikke alle som kan fortelle at de våknet opp av et løvebrøl....
Hva venter du på? Mer spennende info her

Tanzania og Zanzibar

Med sine 5895 meter, byr Kilimanjaro på fantastisk fjellklatring med en enestående utsikt underveis. Synet av soloppgangen som stiger opp over horisonten etter en lang natt med trekking mot toppen, er nok til å få selv den mest hardføre fjellklatrer til å felle en tåre. Plutselig er all svette, tårer og gnagsår fullstendig glemt! Og for en kickstart på våren! Minnene fra denne turen vil få deg gjennom de kalde vintermånedene som kommer hjemme i Norge.

På vår 11 dager-lange tur til Kilimajaro får du ikke bare prøve deg som fjellgeit, du har også masse av tid til å oppleve både vakre Tanzania og øyparadiset Zanzibar. Tanzania er et slående vakkert land med alt du trenger for en drømmeferie: safari, fjellklatring, nasjonalparker og strandliv, samt litt action i storbyene. Etter en lang fjelltur hvor du virkelig har fått testet deg selv og hva du er istand til er du fri til å utforske kultur, severdigheter og vill natur som du aldri før har sett maken til! Ikke feil det, i en ellers kjedelig måned?

Snakk med oss om Tanzania og Zanzibar

 

Sør-Korea? Kan man reise dit?!
Klart man kan! Reis til Sør-Korea og opplev en fasinerende kultur, fargerike tradisjoner og en matopplevelse uten like! En 8-dagers reise gjennom Sør-Korea er definitivt på vår bucket liste for september!
Her er noe av det beste Sør-Korea har å by på

Sør-Korea

Høsten i Sør-Korea, som er mellom september-november, er det perfekte tidspunktet for å besøke landet på. Ikke for varmt (sommerne kan bli oppimot 40 varmegrader!) og ikke for kaldt. 

Opplev den pulserende hovedstaden Seoul, som er en av verdens største byer. Byen er en blanding av hypermoderne arkitektur og tradisjonelle templer. Her finner du i tillegg en endeløs liste av ulike sub-kulturer, K-pop pumpende nattklubber og arkadehaller fulle av sørkoreanernes favoritthobby: dataspill!

Når du har utforsket kriker og kroker i byen, kan du ta et steg tilbake og oppdage de litt roligere og tradisjonelle landsbyene og de spennende markedene i Busan. Denne åtte-dagers turen er en perfekt liten smakebit av Sør-Korea og kommer til å etterlate deg sulten på mer! Hvem sier at sommerferien tar slutt i august?

Snakk med oss om reiser til Sør-Korea

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i september, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i september, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...