{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Think you can’t grow fresh produce in Icelandic winter? Think again. This innovative family-run greenhouse uses geothermal energy to grow tomatoes year-round—even when it's freezing outside.
You’ll step inside a tropical oasis heated by the earth, learn how the Friðheimar team grow flavour-first tomatoes sustainably, and see how they’ve transformed a cold northern farm into a flourishing green space. The short tour shows you how tech, tradition, and clever problem-solving can create food systems that work with—not against—nature.
Få et uforpliktende tilbud
1965-friheimar_greenhouse

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...